0 oy
1,420 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
3 yaş vahşi bı çocuğum var 4 aylık kolik bebeğim var üstelik 7 haftalık hamile çıktım bide korunmamiza rağmen çok sasiridm doktorum kesinljkle aldırmami söyledi eşim kesinlikle olmaz Allah'ın verdiği cana kiyamayiz diyor bende aldırmak istiyorum bırakmıyor sezeryanliyim dikişlerim hala açık ve benim için tehlikeli durum olduğunu söyledi doktor açıkçası bende istemiyorum psikolojim bozuldu düşmesini istiyorum kendiliğinden nasıl düşer ne yapnan gerekir en etkili yöntem nedir

54 Cevaplar

+2 oy
(17 puan) tarafından
Canım seni ben çok iyi anlarım  ben deoglum küçük'ten hamile kaldı  üstelik eşim 2  çocuğu hiç istemiyordu  ve hamile oldugumu  duyunca resmen küstü benimle o derece bende aldırmayı düşündüm çok agladım

Sonra buraya aynı seninkine benzer post actım yorumlar çok pazıtıftı herkez   allahın verdiği canı almayın pışman olursunuz ilerde diyordu  hata ilerde çok güzel evlat olur lar, kardeş değil arkadaş olurlar diye yazanlar vardı 

Şimdi 2. Oğlum 9 aylık oldu   o kadar güzelki evimin neşesi resmen eşimle iyiki diyoruz iyiki olmuş 

Abisiyle nasıl oynuyor bir görsen 
-Reklam-
+2 oy
(9,916 puan) tarafından
2 çocuğa bakan 3 e de bakar nasıl canlı canlı kürtaj olacaksın kalbi atarken yüreğim kaldıracak mi ben boş gebelik geçirdim kürtaj oldum kürtajdan sonra acaba erken mi davrandım ya sonradan gelisecekse ben beklememissem diye kafayı yedim vicdan yaptım. Ve 2 doktor 3 farklı cihazla Altan muayene etti bostuda
+2 oy
(1,266 puan) tarafından
Rabbimin verdiği cana nasıl kıymayı düsünebiliyorsunuz ha yanındaki çocuklarını öldürmüşsün ha karnındakini aynı şey oda canından kanından bi yavrun madem istemiyordun daha sağlam korunsaydın daha tedbirli olsaydın kendin günaha gireceksin yetmiyor gibi buradaki kisileride günahına ortak etmeyi düşünüyorsun bir şekilde zorda olsa büyür kıyma o yavruya bunun vebalini ömrün boyunca çekersin birde bir cana kıymanın hesabını Rabbime nasıl vereceksin  anne yüreğinle otur bi düşün bunları 
+2 oy
(606 puan) tarafından
Be de kızım 5 aylikdn hamile kalmiştim hemde her hamileligim sonuna kadar kusuyordum.lohusalşgşm bile hala üstumdeydi kilolarim.Allahta biliyor ogrendiginde yıkıldım resmen cunku cok zor geciyordu gebeliklerim perişan oluyordum ama birkere birak dilime getirmeyyi aklimdan bile gecirmedim aldirmayi başimi iki avucumun arasina alip hastanede saatlerce agladim.eşim dediki yeni dogum yapmişsin hem ameliyatlisşn belki alirlar asla dedim ölcegimş bilsem dogurcam dedim cunku baska evlatlarşmda vardi Allah'tan korktum Rabbime sıgundim sende Allah'a sıgın.suan buyudu hamdolsun 4 bucuk yaşinda 
+2 oy
(3,528 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun kimseyi darda komasın sende bi kaç dr daha görün canım belki pozitif bi durumun vardır 
+2 oy
(3,894 puan) tarafından
Bak kardeşim anlıyorum seni biri üç yaşında biri de dört aylık yoruluyorsun zorlanıyorsun ne yapacağını bilmiyorsun ve korunmaniza rağmen olduysa bu bebek nasibi varmış her türlü olacakmış şuan şeytan seni dolduruyor yapamazsın edemezsin zor diye ama cenabı hak kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemez miş, ancak bu bebek senin canına sebep olacksa ama yüzde yüz sebep olacaksa aldira bilirsin diğer türlü ben yapamam edemem diye aldırmak cenabı hak a haşa al bu hediyeni istemiyorum demektir lütfen iyi düşün 
+2 oy
(7,719 puan) tarafından
Evladının katili olmak isteyen bir annesin sen bunu yapmak istediğine emin misin gerçekten? 
+2 oy
(4,380 puan) tarafından
Annem kardesimde çok düşmesini istemiş ziplamis filan ama öldürmeyen Allah öldürmüyor ve kardeşim bunu duyduğunda o kadar üzülmüştü ki neden tek ben istenmedim diye 24 yaşında hala kalbi kırık. Çok zor bir durum gerçekten kolay değil ben de kızıma hamileyken  eşimle çok sorunlar yaşadım aldırmak istemiştim randevu bile almıştım ama gidemedim çok ağladım eşimde istemiyordu bir yandan annemin düşürmeye çalıştığı kardeşimle uzun uzun dertlestik konuştuk yani o beni vazgeçirdi desem yeridir. Bence başka doktora da git canım sonuçta doğuma kadar aradan 1 yıl geçmiş olacak belki daha olumlu konuşan doktor olur. Yani gerçekten kolay birşey değil insanın bebeğini isteyerek öldürmesi...
+2 oy
(38 puan) tarafından

Normalde boyle sacma  yazilara  yorum yapmadan gecerim ama,     Simdi seni tanimiyorum bilmiyorum ama buna yorup yapacam ama vicdansizliginla Allah askina yahu iki tane evladin var Allah saglikli hayirli omurler nadip etsin onlara insallah sen simdi onlara kiyabilirmisin ..resmen diyorsunki bana akil verin karnimdakini nasil dusureyim :angry:1 ay once 4 hafta ust uste sadece kalp atisini duymak icin gitttim  hastanelere malesef duyamadim her seferinde bir umutla gittim malesefki duymadim mecburu kurtaj oldum ...

+1 oy
(3,246 puan) tarafından
Kusura bakma da bu cinayete ortak arıyorsun 

Buraya sormakla hata ettin 

Kimse kalkipta cocugunu şu şekilde öldurebilirsin diye tarif vermez 

İster kız ister kizma içim ürperdi
+1 oy
(98 puan) tarafından
Birkaç doktordan daha görüş al ve hayatı tehliken olduğunu soylerlerse tabiki kürtaj ol. Fakat kendiliğinden nasil düşer diye bir soru çok canice. Düşmesi icin uğraşmak ve kürtaj olmak arasında bir fark yok. İkisinde de ölecek. Bu yüzden siz ölmesini bu kadar istiyorsanız doktora gidin tıbbi müdahale ile aldirin. Çok zor bir durum. Sorus şekliniz de çok yanlış 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Nasıl vahşi kız oğlun neler yapıyo 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Cehennem den bilet almış olursun 
0 oy
(73 puan) tarafından
Benim bir tanıdığım da sezeryan doğum yaptı bebeği 3 aylıkken ikinciye 5 haftalık gebe olduğunu öğrendi. Hatta benle doktora gelir misin randevum var senin okuma yazman daha iyi bana yardımcı olursunuz dedi taman dedim birlikte doktora gittik hastaneye girince. Ben hamileyim aldırmak istiyorum seni de o yüzden getirdim imza falan gerekirse yardımcı olursun diye. Dedim kesinlikle ben öyle bir şey yapmam tek bir şartla yaparım sen oğlunu öldür bende imza vereyim ki benim imzam ile olacak iş değil kocana söyle kalk gidiyoruz beni boyke seylere alet etme. Ya işte doktor demiş dikişlerin patlar şu olur bu olur taman gel birlikte soralım dedim girdik doktora sordum her ay düzenli kontrole gelecek dedi. Kızı şuan 6 yaşında 
(73 puan) tarafından
Yani bu konuda da kimse sana yardımcı olmaz olamaz da. Biri çıkıp da şunu yap bebeğin düşer bunu bebeğin düşer aklı veremez kimse o bebeğin o canın vebalini alamaz. Allah nasip ettiyse eğer vardır bir hiketi ki nasip etti sana onu. Benim ablamın görümcesinde 4 sezeryan sonrası ki 4 cü çocuğu da 4 aylık oda 2 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Köy de yaşıyorlar üstelik doktorlar ona da doğuma kadar her ay kontrole gelmesini söylemiş oda doğum yaptı bişey de olmadı.
0 oy
(348 puan) tarafından
Günahına bizi niye alet ediyonn rabbim verdiyse bı bildiği vardır günah ya hele şu üç ay larda tövbe yarabbim ya 
0 oy
(3,183 puan) tarafından
Dikişin açık falan olayı tamamen uydurması doktorun. Maşallah ne meraklı doktor almaya!

Sezeryan dikişi 6 ayda iyileşir dedi bana iyi bir kadın doğumcu. Doktorun sert yorumu değişik geldi bana biraz tuhaf.. Kapalı mısın
0 oy
(8,661 puan) tarafından
İstemiyosan yapmayın dikat edin ne bu ya 2 çocuğum var yemin ediyom doktor bida hamile kalırsan ölürsün dedi şuan hamile kalsam öleceğimi bilsem yine aldırmam şuan çok dikat ediyom olursa yapacak bişey yok
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Helal olsun kolik bebege karşı yine hamile kalmışsın........hemde korundugun halde
0 oy
(17 puan) tarafından
İnsanlar çocuk sahibi olmak için can atıyorlar bir de şu posta bak.Allah hidayet versin.7.ciyi doğuruyor olsam yine aldırmam.Beni öldüğümde nelerin beklediğini düşünürüm.Birden fazla doktora görünün tek tavsiyem budur.
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Rabbım yardımcın olsun benim de bebişlerim iki tane nasıl bir psikolojidesin çok iyi anlıyorum Rabbım size doğru yolu göstersin inşallah asla yargılamıyorum psikolojini çok iyi anlıyorum  hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah bu dünyada ve diğer dünyada 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 387 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 626 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 360 göst.
0 oy
36 cevap 1,279 göst.
25 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu