0 oy
1,420 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
3 yaş vahşi bı çocuğum var 4 aylık kolik bebeğim var üstelik 7 haftalık hamile çıktım bide korunmamiza rağmen çok sasiridm doktorum kesinljkle aldırmami söyledi eşim kesinlikle olmaz Allah'ın verdiği cana kiyamayiz diyor bende aldırmak istiyorum bırakmıyor sezeryanliyim dikişlerim hala açık ve benim için tehlikeli durum olduğunu söyledi doktor açıkçası bende istemiyorum psikolojim bozuldu düşmesini istiyorum kendiliğinden nasıl düşer ne yapnan gerekir en etkili yöntem nedir

54 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
Canım oda bi can ve cok büyük günah nasıl birini öldürrsün oda aynı bırak herşey yoluna girer bebeginle belki daha da güzel seyler olacak hayatında bak benm 1 kızım var 6yasında 3 senedir bebek istiyorum olmuyor demkki o senn nasibin 
-Reklam-
0 oy
(13,095 puan) tarafından
Yeterince korunsaydınız keşke, gerçekten midemi bulandırdı son cümleniz
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Ilk sezaryenden sonra hamile kalan sen degilsin evet ama her hasta kendi icinde degerlendirilir. Bir hasta icin risk olmazken baska bir hasta icin risk olabillir. Yani sonucta ameliyat ve riskleri cok fazla. Benim komsum dorduncuye 6 sene sonra hamile kaldiginda bile doktoru tehlikeli demisti ki zor iyilesti ve eve ciktiktan 3 gun sonra tekrar hastanelik oldu, 3 gun hastanede yatti. Acikcasi bu durumda senin sagligin oncelikli bana gore. Allah in verdigi cana tabiki kiyilmaz ama ya Allah korusun sana bisey olsa diger iki cocugun vebali ne olacak? Bence bir iki doktora daha danisabilirsin risk varsa ama en iyisini dogumunu yapan doktor bilir. Esinle de konusacaksin acik acik. Ben boyle bir durumda esimin zorlamasini kabul etmezdim.
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Allah isteyene vermiyor istemeyene de hep veriyor gelde sinirlenme 
0 oy
(795 puan) tarafından
O doktor nasıl biri ki sana kürtaj uap demiş hayret ediyorum 
0 oy
(517 puan) tarafından
yorumumu okurmusun bilemem amma basima gelenleri tek tek yazacagim bende biri 4 digeri 1bucuk yasindayken supriz bi sekilde korunurken hamile kaldim karin agrisiyla hastaneye gittigimde 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim o an cok uzuldum ama cocuk oldugu icin degil yetebilme korkusu beni icimi yedi bu surecte benim esim beni cok kez hastaneye gonderdi git aldir diye ama ben gittim gittim kapidan donup geldim ben bi gece bi ruya gordum iki doktor elinde ameliyat makasi onunde bi cocuk cocuk bana yalvariyo anne beni oldurcekler diye ben bu ruyayi iki gece gordum sonra esime anlattim oda allah verdiyse vardir bi bildigi dedi aldir demekten vaz gecti bu sefer doktorlar basladi cocuk engelli aldir dedi dedi ben hepsine dogurcam dedim ama doktorlar cok acimasiz yorum yapiyodu canimi yakiyodu ama oyle boyle 9 ay gecti ben o cocugu dogururken hic acı bile cekmedim dogurdum verdiler yavrumu hic bi saglik sorunu yoktu cok sukur suan 3 yasinda evin nesesi uzgun insani bile guldurur o derece 

sende asla aldirma dogur bu kez baglat toptan kurtulursun hem korunma işinden allah sabir veriyo güç veriyo 4 yaşındaki cocugunu kreşe gonderebilirsin belki oda ilgiye ihtiyaci oldugu icin hırcindir kardesini uyutunca ona saril oku cocugunu birde isaret barmagini anlina koy 3 defa ya şehid esmasini dene sakinlik gelecektir
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Yapma bnce pişman olursun kucağına aldığında iyiki dogurmusum diyeceksin bunun arka arka olması zorluk tamam ama senin evladin belki en hayırlısı o olacakk  yapma sakın destek olacak kimse yokmu inşallah  hamilelik sürecinde iyi gecer
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Böyle saçma sapan sorular da nasıl sorulur anlamıyorum bebek katilimiyiz biz sana öneri verelim günahı vebali sana tepki alacağı bildin halde böyle soru sorulur mu 
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Korunma yöntemini merak ettim.Bacım madem aldıracak kadar tehlikeli bir durum.Neden doğru düzgün korunmuyorsun ya.Canın tehlikeye girecekse geride küçücük çocuklar bırakacaksan aldırmak en doğru karar ama hiç etik değil ve gerçekten vicdansızlık
0 oy
(7,944 puan) tarafından

Vallahi bilmiyorum ne diyeyim kurban olduğum Rabbım de böylesine veriyor işte :angry:

0 oy
(17,736 puan) tarafından
Sezaryen doğum yapıp hemen hamile kalan çok tanıdığım var canm doktorunu değiştir bence farklı doktora gir Rabbım nasip etmiş nasibi varmış demekki. Hem aldırmak o kadar kolay mı Allah korusun diğer evlatlarından çıkar canm 
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Aldırma niyetiniz varsa buradaki kimsenin onayına ihtiyacınız yok, günahı sevabı size. Ama evde düşürmek için yol istemek artık saçmalığın zirvesi. Boş vaktiniz çok heralde. Adım gibi eminim güldüğüne şu cevaplara. 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Sen şu an çok yenisin taze annesin Sana her şey çok zor geliyor ama bence böyle bir şey yapma Yapmaman gerekiyor sadece biraz dişini sıkacaksın düzenli kontrollerini yapacaksın ve İnşallah bebeğini kucağına alacaksın aldıktan sonra da iyi ki diyeceksin İyi ki öyle bir hata yapmadım diyeceksin merak etme yaramaz çocuğun Olabilir Hep öyle kalmayacak böyle düşün çocuklar evre evre değişiyor bebeğin şu an kolik olabilir o da geçecek Her şey düzene girecek merak etme
0 oy
(577 puan) tarafından
Yıl 2025 ve insanlar hala "korunurken" hamile kalıyor. Çok şaşırtıcı ya çok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 387 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 626 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 360 göst.