0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,856 puan) tarafından
3.5 yaşındaki kızımı az önce uyuturken bana anne bende anne olucam ve benm de yayularim olacak dedi.. esimede geçen baba bnm çocuklarım olacak mı diye sormuş 

12 Cevaplar

0 oy
(29,054 puan) tarafından

Çok doğal degilmi anne baba olarak sizi görüyor farkına varıyor büyüyor merak ediyor.

Güzel sekilde merakıni giderebilirsiniz buna anormal bakmanıza gerek yok

(2,856 puan) tarafından
Tamam çok sagolun
-Reklam-
0 oy
(12,547 puan) tarafından

Benim oğlumda 4 yaşında hep diyo bende baba olucam dimi buyuyunce babam gibi. Dünde diyoki anne Zeynep’te(kardeşi) anne olunca memesi büyuycek mi :woot:

(14,612 puan) tarafından
Hahahah Allahım nerede de aklına gelmiş :))
(798 puan) tarafından
Kucukken buyuk memeli kadinlari hic sevmezdim ins kucuk memem olur diye dua etmistim
0 oy
(73 puan) tarafından
O daha neki ben doğum yaptığım zaman benim 5 yaşındaki kızım anne ben ne zaman doğum yapacam diye soruyordu. :'D
(73 puan) tarafından
Geçende babasına demiş baba bende anne olacam biliyor musun. Ama büyümem lazım diye. Eşim krize girdi. Ya şuna baksana bana neler diyor deyip durdu. O gün eşim kendini yedi bitirdi kıskançlık krizinden:D
(3,632 puan) tarafından
Hahaha cok yaşasın kıızın
(73 puan) tarafından
Çok sağol canım benim. Hepimizin yavruları.
Yani demem o ki hiç korkulacak bir durum değil çocuk bu işte:D
0 oy
(3,632 puan) tarafından
2 bucuk Yaşında oglum benim oğlum büyüyünce abi olcak diyom oda hayır ben abi değil baba olucam diyo normal bence 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Normal canım gördüğü için figür yani kafasında şuan öyle gerçekleştiriyor gayet normal canım 
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Benim kızım da bana diyor ben anne olunca çocuklarımı uyutmayacağım anne saatin de onlarla oturacağım :D

Çoğu çocuk diyordur bunu :)

0 oy
(699 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında hergun gelin oluyor bizle evleniyor bazen hamile oluyor normal şeyler yani
0 oy
(180 puan) tarafından
Cocuklar gordugu şeyleri söyler buyudukce aklı erıyo cunku bnm kızım bıle ben hamıleyım dıye karnını oksuyo burda bebek var dıyo 3 yasında yanı senin kızının lafıda doğal yani her cocuk gordugunu söyler yapar
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Çok normal canım.

Benim kızlarda hamile kalıyor anne oluyor 
Karnına bir şey koyuyor kızım 4 yaşında bak benim de karnımda bebek var.
Çocukların hemen hemen hepsinde bu var
0 oy
(798 puan) tarafından
Kizla4da bu hep vardir. Anne olma icgudusu cocuklara bakma icgudusu sevkat. O yuzden kiz cocuklari bebek oyunckalari cok sever onlarla ilgilenmeyi severler hepimizin oyuncak bebegi oldu
0 oy
(839 puan) tarafından
Normal benim oğullarım da baba olacamk diyor
0 oy
(19,537 puan) tarafından
Akşam da oğlum bana durup dururken anne ben evlenmeyecegim hiç dedi. Ben de nerden geldi aklına neden böyle düşündün dedim. Evlenince anne babandan Cook uzaklarda yaşamak gerekiyor o yüzden dedi.  Su minnoslarin tatlılığı beni bitiriyo ☺️ 4.5 yaşında oglum 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 442 göst.
0 oy
51 cevap 1,789 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busenurbade (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy
7 cevap 401 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu

408,534 soru