0 oy
74 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (253 puan) tarafından

Akşama misafirlerim gelicek çaya benim menüm 

Poğaça 
Malaga pasta 
Kurabiye türü tatlı tuzlu
Kuru patlıcan dolması 
Tartolet 
Hardallı patates salatası
Ben bu menüye karar vermiştim ama gelenler eşlerimin arkadaşları ve eşleri eşleriyle samimiyiz 8 kişiyiz toplamda çocuklar hariç grubumuz var ordan konuşuruz oturmalara çağırırız kızın biri ben poğaçanı yapayım sen uğraşma bebeyle poğaçaya dedi digeride bende kurabiye yapayım sana sen zamanında bize çok yardım ettin nasılsa elimiz boş gelmicez en azından bebeginle bunalma durmuyor zaten dediler öyle anlaştık ben şuan 
Malaga pasta 
Tartolet
Kuru patlıcan dolması 
Hardallı patates salatası yapıyorum acaba yeterlimi bişiler daha ekleyim mi normalde bu 6 çeşiti kendim çıkarırdım 2 çocugum var ama kızım 8 aylık hiç uyumuyor ve durmuyor çok huysuz yanına yapsam ne yapabilirim yapmalımıyım fikir almak istedim sizden kusura bakmayın uzun oldu 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,832 puan) tarafından
Bence de elleri boş gelmemeleri iyi olmuş bu kadar kişiye insan zor yetiştirir 

Benim etrafımda bu kadar düşünceli insanlar yok maalesef gelip yemeyi severler sadece seninki de yeterli bence canım fazla abartma
önce (253 puan) tarafından
Bebegim dogmadan önce sürekli onlara giderken yapar giderdim onların bebeleri küçüktü benim oglum büyüktü yada birine bebek görmeye giderdik diğer kızlara derdim bebegiyle yapmaz biz bişiler yapalım oda sadece çay demlesin diyerek biliyolar bunu ve bebeğimi gerçekten görüyolr canım sağolsunlar yine yapmayan yapmaz
-Reklam-
0 oy
önce (1,060 puan) tarafından
Patlican dolmasının yanına domates çorbası,  ezme , cacık gibi bir şey yapabilirsin. Ekstra sigara böreği de ekleyebilirsin menü gözüne az geliyorsa.
Masa kurmuyorum canım salata var çorba yenmez yemek türü değil yani çay yanında az geldigi için değilde  bişi yapmamış gibi mi olurum ki diye
0 oy
önce (4,257 puan) tarafından
Bence gayet yeterli bı menü birşey ekleme derim canım 
Tamam canım teşekkür ederim diger arkadaşta eli boş gelmez zaten çig köfte yapayım dedim onuda o arkadaş getirirse diye şey yapamadım
0 oy
önce (3,118 puan) tarafından
Bnce börek tarzi birsey ekleyebimirsin sigara boregi yada hazir satilan ispanakli patatesli borekler var cok lezzetli onlardan alabilirsin yanina 
Yemiyolar canım evde kendimde yapabilirim yufkadan hatta var dur sen ben ondan da koyuyum ıspanaklı börek yapmıştım dün iyi akıl ettin teşekkürler :)
önce (3,118 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun size :))
0 oy
önce (2,974 puan) tarafından
Bence yeterli ne güzel onlarda düşünüp getirecek iki çeşit olacak altı çeşit yiyecek lokum çikolata yoksa alabilirsin çay sonrasında kahve ile İkram edersin
Var canım meyve falan da koyarım sürekli görüştügümüz için zamanında bende onlara yaptıgım için şimdi bana büyük kolaylık oluyor bu huyumu seviyorum gerçekten teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 157 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
23 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mavi-beyaz (2,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
5 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Syma (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 199 göst.
10 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Umutherzamanvar (194 puan) tarafından soruldu

407,730 soru

12,239,816 cevap

36,985 kullanıcı

...