+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiçbiseyden tat almiyorum hersey bana anlamsiz geloyor dünya yaşamak insan herdey anlamsiz:((( ne zmn biter bu ruh halim. Ya

5 Cevaplar

+2 oy
(3,274 puan) tarafından

Kendi düşüncelerini bir anlık kenara bırak. Bak bir etrafına. Gazzedeki çocuklara bak açlar . Esleri tarafından sevilmeyen sevgiye muhtaç kadınlara bak. Çocuğu olmayan insanlara bak . Gurbette yaşayıp kimsesi olmayan. Yapayalnız insanlara bak. Bakta bak yani. Oysaki şükür etmek için o kadar cok sebebin var ki. 

Sen bir annesin. Çocuklarını hic düşündünmü.  Kim nilir onlar ne kadar üzülüyorlar annelerini böyle görünce. Ben biliyirum onların üzüntüsünü. Çok iyi biliyorum hem de. 

Onlarda travma yaratma. Büyüyünce bile unutmuycakları ruh halinden uzaklaşmaya çalış. Daha çok küçükler. Onların mutlu bir anneye ihtiyaçları var sadece. 

Her şeyi olumlu düşün. Bu kötü fikirlere izin verme . Dagıt kafani bir şekilde iste. Postlarınin cogu depresyon hakkında. Burda bile bu kadar dert yanıyorsun bu konudan. Kendine gel.  Silkelen. Ben bu degilim de. Mutlu olmayı hak ediyorum bu düşünceleri uzaklaştirmaliyim kendimden de. 

2 yıl sonrayı düşün. Olmak istediğin yasamak istediğin hayatı düşün. Bak ne kadar mutlusun o hayatta . Tabi eğer bu düşüncelerinden uzaklasirsan mutlu olucaksin.

Hem kendine hem de o küçücük bebeklerine eziyet etme lütfen ☹️☹️☹️

Şimdi gir bir duş al . Güzel kiyafetinden giyin senin sevdiğin. Hafif makyaj yap . Bir parfüm sür. Saçlarına şekil ver. Bebeklerinle güzel vakit gecir. Hayatin tadını çıkar. Hayat çok güzel. Yaşamaya değer. Mutlu olmaya değer.
tarafından
Elimde olsa keske:((( inanki aglayasim geliyor ama onu bile yaoamiyorim aglayamiyorum noldu bana blmiyorum blkide baska biseydir
-Reklam-
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Bende aynıyım ya içim sıkılıyor hep sanki çok kötü birşey olacakmış gibi hicbirsey beni mutlu etmiyor resmen bende sevmiyorum bu ruh halimi nasıl düzelir onu da bilemiyorum çok yoruldum sadece
tarafından
Bende cok yoruldumm:(
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Kafanda kurup durdukça bitmez. Önce seni böyle yapan nedenleri tespit etmen gerekiyor sonra onları çözüme kavuşturmak gerekiyor. Kalbin teskin olması için bol dua, iman gerekli. Kalplerin de Allaha teslim olduğunu unutmamak gerekiyor. İstersen bir kitap tavsiye edebilirim en az 2 kez oku dön bir daha oku öyle bir kitap 
tarafından
Olur canim
(1,802 puan) tarafından
İyileştir Kalbini, Yasmin Mogahed yazari
0 oy
(209 puan) tarafından
Evde yalnız mısın arkadaşın falan yok mu bende böyleyim epeydir çok sıkılıyorum hergün aynı şeylere uyanmak eve eşim dışında kimsenin gelmemesi annemlerin uzakta olması benim onları özlemem ve onların gelememesi vs.. bir de etrafımızdaki kötü olaylardan etkileniyoruz sanırım çok bakmamak lazım o da psikolojimizi etkiliyor bu ara haberlere falan bakma canım ben ne zaman baksam modum düşüyor 
tarafından
Vala bi anda oldu canim ama eski beni cok cok ozledim artik
(209 puan) tarafından
Ak benden de o kadar ya eski zayıf beni eski mutlu beni özledim bende hayat doluydum
0 oy
(363 puan) tarafından
Sarı kantoron cayi iç iyi geliyo doktora gidip antidepresan almaktan iyi ben üç ay içtim çok iyi bide aktara git iç kokular var bileğine damlatiyon kokladikca enerjik oluyon çok iyi geliyo 
tarafından
Tamam canim markette varmidir o caydan
(363 puan) tarafından
Yok cnm çay değil ot aktardan alıyorum ben
(1,542 puan) tarafından
Bileğinize damlattığınız nedir bende bakayım
(363 puan) tarafından
Cnm benimki paçuli diye bı yağ çok güzel kokuyo huzur veriyo iki bileğine kulak arkasına suruyon  Hürrem de var oda iyi ben evi silme suyuna koyuyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
+1 oy
15 cevap 244 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylulannesi. (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 412 göst.
10 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu

409,828 soru

12,321,571 cevap

38,974 kullanıcı

Kategoriler

...