+1 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (3,387 puan) tarafından
Kızım 2,5 yaşında hiçbir şekilde katı yemeği yok sadece süt içiyor. Katı yok derken gerçekten yok. Oğlan kardeşim nasıl derken tadına baktı o gün bugündür arada bir noodle yiyor. Yediği zaman da bir paketi bitiriyor gerçekten karnını doyuruyor yani ben de diyorum ki doysun da ne yiyorsa yesin. Çünkü o aç olduğu zaman ben de iştahsız oluyorum ben de bir şey yiyesim gelmiyor. Siz veriyor musunuz çocuklarınıza. İleride karşıma çıkacak kötü bir yan etkisi olur mu

25 Cevaplar

+10 oy
(12,548 puan) tarafından
onu yiyeceğine hiçbir şey yemesin daha iyi
(12,548 puan) tarafından
Yüksek sodyum içeriği
Katkı maddeleri ve koruyucular
Trans yağlar
Düşük besin değeri
Kan şekerinde ani yükselmeler
Obezite riski
Kalp hastalıkları riski
Yüksek tansiyon riski
Böbrek rahatsızlıkları riski
Kanserojen madde riski
Sindirim sorunları
(3,387 puan) tarafından
Evet ben de şimdi baktım bunları görmedim sadece şeker hastalığı kabızlık hazımsızlık falan yazıyordu teşekkür ederim yorumun için
(12,548 puan) tarafından
yeme bozukluğu var bir de çocuğunda doktora git yardım al. onun her şeyi yemesi lazım
(13,081 puan) tarafından
Çocuk süt içtiği için karnı doluyor ayrıca canım. Sütü kes iki günde bire falan çek.
-Reklam-
+2 oy
(613 puan) tarafından
Onunla karnı doyacağına aç kalsın ciddiyim daha iyidir. Biraz araştırın o kadar çok zararlı ki içindeki maddeler. Ben kendimize bile almıyorum artık 
(3,387 puan) tarafından
Haklısın doğru söylüyorsun ben de kızım ne zaman gelirse vicdan azabı çekiyorum ama sadece süt içiyor bu yaşta yemek yemesi gerekiyor
(650 puan) tarafından
süt derken anne sutu mu normal sut mu
(3,387 puan) tarafından
Yok normal paket süt
(650 puan) tarafından
o istahsizlik da dahil.bir cok zarari var biliyorsundur ilk once onu biraktirman lazim
+1 oy
(5,487 puan) tarafından
Canim o yiyecekler cok zararli. Dunyanin en zararli yiyecekleri listesinde. 

Temiz icerikli Noodler varmis eriste gibi hamur seklinde. Onlari alip evde kendin lezzetlendirip deneyebilirsin. 

Ayrica sut verme. Faydadan cok zarari var. Bak istahini kapamis cocuk sute alismis. 
(3,387 puan) tarafından
Evet maalesef ki süte çok alıştı ben de biliyorum zararı olduğunu ileride diş çürüklüğüne bile sebep olabilir ama maalesef ki her acıktığında süt diye ağlıyor. Çorbalar yapıyorum köfteler patatesler kızartıyorum her şeyi yapıyorum ama illaki süt diye ağlıyor. Bu aralar bir tık katı gıdaya geçti çay ekmek yapıyorum veriyorum onu yiyor ama onun dışında böyle normal oturup bir şeyler yediği yok
(650 puan) tarafından
hepsi o kadar yanlis ki yediklerinin cay sut noodle bunlari agzina surmemesi gerek hele ki noodle kanser riski bile olusturuyor ac kalsin illaki yiyecek biseyler sizin icin zor ama onun saglikli aliskanliklar edinmesi de sizin elinizde ama
(7,712 puan) tarafından
Çay ekmek mi :/
(5,487 puan) tarafından
Canim verme net bi sekilde sut bitti de. Paketi goster. Artik buyudun yemek yemen gerek diye anlat. Karsisina gec yemek ye. Zorlama ama cok guzel sende yemek ister misin diye arada teklif et.
+1 oy
(13,081 puan) tarafından
Doysun da ne yiyorsa yemesin direkt Çin tuzu epik kanserojen vermedim vermem büyüdüğünde de yemesin diye gayret edeceğim. Ayda yılda bir yediği çıkolata bisküvi vs bile dert bana. Verme canım makarna haşla spagetti falan
0 oy
(90 puan) tarafından
İçeriği temiz değil uzmanlar ille de vermeyin diyor palm yağ ve kimyasallar vae . İnsan onu yedikçe kokusu kendi bağımlılık yapıyor içeriğinden dolayı sağlıklı degul ama sonraki yan etkisi vardır ama şuan nedir bilmiyorum. Canım arada çekince yiyorum zararlı olduğunu bile bile çünkü o derece bağımlılık yapan bir urun
(3,387 puan) tarafından
Evet ben kendim de çok seviyorum eşimle geceleri yapıp yeriz bazen gerçekten insana bağımlılık yapıyor kokusu
0 oy
(12,519 puan) tarafından
Onların nasıl yapıldığını izle sonra dersinki aç kalsın daha iyi. 33 yaşındayım ne baba evinde ne kendi evimde 1 kere bile evimize girmemiştir
(3,387 puan) tarafından
Vallahi ben de baba evinde çok yemezdim de eşimle beraber geceleri yediğimiz için ben de çok alıştım
(12,519 puan) tarafından
Benim eşim onu asla eve sokmaz bende yemem
0 oy
(16,447 puan) tarafından
Spagetti yap ver onun yerine 
(3,387 puan) tarafından
Onun adının içinde bir sos çıkıyor ya bulyona benzeyen bir tadı var onu beğendiği için yiyor aslında.
(7,712 puan) tarafından
Soslu spagetti yapabilirsiniz
0 oy
(5,137 puan) tarafından
Spagetti yap onu yesin.  Cnm 
(3,387 puan) tarafından
İçinde çıkan o bulyona benzeyen tadı çok beğendiği için yiyor ona benzer bir tat bulursam dediğin gibi spagetti yaparım
(5,137 puan) tarafından
Tavuk soyuyla yap o tada yakin olur tadı cnm
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Makarna fabrikasında bir gün çalıştım. Noodle paketliyordum. Diğer gün gitmedim.

Diyeceklerim bu kadar. 
(3,387 puan) tarafından
Şu an en saf en şeffaf olan yere su fabrikasına gittim orada da karşılaştığım manzara var hiç iyi değildi. Yani herhangi bir fabrikada nelerle karşılaşıyoruz
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Canım o sütü kesmessen emin ol çocuğun hiç bişe yemez yeğenim öyleydi sadece cık cık süt içerdi annem nasıl sütü kesti şimdi deli gibi yiyor noodle de çok ama çok tehlikelidir bana göre ve bağımlılık yapar içindeki çin tuzundan dolayi
0 oy
(19,464 puan) tarafından
Ben de noddle çok severim arada kendime alır yerim. Oğlum da çok az yer. Ama zararlı. Ve sadece bununla beslenmesi kesinlikle kötü bişey. Bak şimdi doktordan geliyorum. Kızım çok zayıf ve büyümüyor. Çocuk doktoru endokrinoloji ve gastroenteroloji bölümlerine yönlendirdi. Özel mamalar yazdı doktorlar. Sordum kalori alsın yesin diye abur cubur y da paketli gıda vereyim mi diye. Hayır dedi doktor. Bu sefer normal yiyecekleri hiç yemez dedi. 
0 oy
(778 puan) tarafından
Yiyebilecegi en kotu şeyi yiyor, sütte vermeyin aç kalıp mecburen yiyecek. Süt masum görünebilir ama çok da zararlı.

Noodl yedirecegine sebzeli eriştelerden alıp onlardan yedir.
(3,387 puan) tarafından
Tavsiyen için teşekkür ederim canım denerim
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Önce sütü keseceksin sonra onu uzun makarna ver noodle diye anlamaz bile yaşı küçük 
(3,387 puan) tarafından
Vallahi şimdiki çocuklar mı çok akıllı biz mi çok geride büyüdü çok fenalar emin ol ki makarna versem anlar o kapasiteler yani
0 oy
(7,392 puan) tarafından

Begenmedi bnmki çok şükür. :)

(3,387 puan) tarafından
Ay ne güzel şanslısın
0 oy
(208 puan) tarafından
ayy en zararlı şey o noodle lar yaaa :( bide ufak bebek yedirme bence tamamen kanserojen çin tuzu ne ararsan var onda
0 oy
(253 puan) tarafından
Onu ben bile yemiyorum çocuğuma da asla vermem evine bile sokma çok zararlı 
0 oy
(3,108 puan) tarafından
En sağlıksız yiyecekler arasında ilk sıraymış geçen tv de doktor söylüyordu
(3,387 puan) tarafından
Vallahi yorumları okudukça daha kötü oldum
0 oy
(17,231 puan) tarafından
Kendim bile yemiyorum kaldı ki çocuklara yedirecem. Makarna haşla daha iyi
0 oy
(7,892 puan) tarafından
Kendim yemedim ki çocuğuma yedireyim hic merak edip almadım bile makarna candır ☺ onun sosunda bir şey varmış bildiğim kadarıyla sende makarna haşla tavuk suyu ile ya da et kemik suyu ile öyle ver bir kaç gün dene sende oturup karşısında ye ki kendi de yesin 
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Noodle makarnaları satılıyor baharatsız ondan alın evde kendiniz videolardan bakarak bir şeyler deneyin belki öyle yer 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
5 cevap 113 göst.
0 oy
10 cevap 209 göst.
0 oy
1 cevap 24 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Meralakar (19 puan) tarafından soruldu

408,251 soru

12,263,471 cevap