+1 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (3,387 puan) tarafından
Kızım 2,5 yaşında hiçbir şekilde katı yemeği yok sadece süt içiyor. Katı yok derken gerçekten yok. Oğlan kardeşim nasıl derken tadına baktı o gün bugündür arada bir noodle yiyor. Yediği zaman da bir paketi bitiriyor gerçekten karnını doyuruyor yani ben de diyorum ki doysun da ne yiyorsa yesin. Çünkü o aç olduğu zaman ben de iştahsız oluyorum ben de bir şey yiyesim gelmiyor. Siz veriyor musunuz çocuklarınıza. İleride karşıma çıkacak kötü bir yan etkisi olur mu

25 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
Noodl sade a tuzla pişir içersindeki baharati ve yağı koyma illa bahartli yiyor diyorsan az tavuk havuç karnabahar brokoli tavada pişir az kekik tuz kat sonra noodl at suyunu koy sebzesiyle beraber haslansin ver önüne yesin o daha saglikli
-Reklam-
0 oy
(14,743 puan) tarafından
Kızım 4.5 yaşında çok istiyor yemeyi senede 1 yiyoruz noodle. Senin çocuk küçük vermesen iyi olur:/ 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Çok zararlı bisey canım 

Normal makarna yese çok daha güzel olur 

Hatta normal makarnanin icerigine farklı şeyler koyup lezzetlendirebilirsin 

Kremali tavuk parcali sosisli sucuklu kasarli tarzinda yapabilirsin
0 oy
(2,620 puan) tarafından
30 yaşında benim midem almıyor onu çocuk nasıl yiyor ya sakın verme şimdi bişey olmayabilir ama yemeye devam ederse ilerde sıkıntısını çekebilir 
0 oy
(11,177 puan) tarafından
Oğlum süte bağımlı yaşıyordu 

Kararlılık önemli bitti de ağlasın istediği kadar verme 

Benim oğlum hiç yemezdi süt süt süt en son vermedim şuanda cok güzel yiyor çok şükür 
(3,387 puan) tarafından
Ay darısı benim başıma yemeyen çocuk çok zor. Bu iki üç gündür azar azar bir şeyler yiyor ama öyle normal yemek değil yani
(11,177 puan) tarafından
Hiç hele et tavuk asla yemezdi tek yediği kızartma
Süt
Koliyle alıyorduk
Ağladı ağladı vermedim vermiyorum şükür

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
5 cevap 116 göst.
0 oy
10 cevap 209 göst.