0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
Elma havuç portakal mandalina sıktım bitanede limon sıktım ilk içimi guzeldi tatlıydı buz dolabina siseye koydum  fakat gece kalkıp bir bardak içmek istediğimde tadı acımış buna bı cozum varmı nasıl gider acılığı ?? Bir büyük kola şişesi çikti hepsinin çöpe gitmesini istemem

4 Cevaplar

0 oy
(3,792 puan) tarafından
Portakalı beyaz kabuğuyla mı sıktın acaba ya da çekirdeklerden olabilir sanki çözüm yok gibi. Şeker atabilirsin bastırması için 
(197 puan) tarafından
Baya iyi soydum aslında zaten 3 tane küçük boydu çoğunluğu mandalina neden. Böyle oldu anlamadım meyrv suyu yeterince şekerli zaten ekstra atmasam iyi olur
(3,792 puan) tarafından
Bir dahakine az az sıkarsın artık acıyacak bir tek çekirdekler var
-Reklam-
0 oy
(14,863 puan) tarafından
Onu bende anlamadım bizde sıkıyoruz ama yok hep acı geliyor içilmiyor diye kaldırdım 
(197 puan) tarafından
Sanırım hemen o an sıkıp içmek gerek bekletmeye gelmiyo demekki
(14,863 puan) tarafından
Biz hemen içiyoruz ama yok ya elma felan hazır alınan gibi olmuyor
0 oy
(6,191 puan) tarafından
taze sikilmis meyve suyu adi ustunde . bizulur dilapta olsa bile . zaten duru su ve meyve suyunun suyu ayruliyir durdukca.  isik gecirmeyen kapda saklamak gerek folyoya sarili  sisede .o da  bir saatt  iki saat maksimum. yani sikilinca bitmesi lazim ama bekleyecekse en fazla bir saat si ra bizuluyor tadida kendiside faydasi vitaminleride. annem beslenmeme koyardi sulugumu folyoya sarardi ışik gecmesin diye ama bir iki satte bitecek beslenme saatinde bende kiza ole koyuyorum. bardak ilarak sıkarim ben evde bir bardak iki bardak. icip bitirmelik . dilaba kaldirsanda disarda beklesede ayni sey bozulur
(197 puan) tarafından
Aynen öyle en iyisi sıkıldıgi an içip bitirmek gerek
0 oy
(4,313 puan) tarafından
Canım bence bazı meyvelerin suyu birbiriyle karıştığında ve biraz da bekleyince acımsı bir tat meydana çıkıyor olabilir. 
(197 puan) tarafından
Herzaman yapıyordum aslında ama bu defa neden acı oldu anlamadim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
31 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 93 göst.
0 oy
4 cevap 78 göst.

410,895 soru

12,364,983 cevap

41,920 kullanıcı

Kategoriler

...