0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
Uzun zamandır tanıdığım arkadaşım  bugün söylediği söz beni üzdü.tdip köşe temizlik yapıyordum.cocuklar oyun indirdim ucak moduna alip verdim  oyalansinlar diye telefonu verdim onlarda akşam aramışlar on buçuk gibi. Üç gün üst üste benim haberim yok birkaç kişiyi aramışlar  böyle.eside demiş ki niye arayıp duruyor daha öncede eşimle büyük bir tartışma olmuştu dolmustum anlatmıştım annem ve kardeşime anlatmıyorum. Hastalar moralleri bozulmasın diye  birde kaynana canimi sıkıştı onu anlatmıştım çok daraldığı icin bunlarida eşine anlatmış daha doğrusu üstüne denk gelmiş gündüz işten gelmiş telefon meşguldü kimle konuşuyor falan diye oda anlatmıştım eşi de demiş niye bu kız sana sıkıntısını anlatıyor diye oda bana anlatır ben eşime dahi anlatmadım.ve eşinin böyle düşünmesi beni üzdü.esi demiş ki numarasını silerim bir daha konuşamazsın demiş oda soyledi dikkat edelim dedi ama şuan onunla görüşmek istemiyorum gerçekten kırıldım.aciklama yaptı ikinizde kaybetmek istemem  o yüzden söylüyorum diye.ben şimdi bir daha arayıp soramam kendimi çok kötü hissettim 

13 Cevaplar

0 oy
(12,595 puan) tarafından
yani arkadaşının senin özelini eşine anlatması yanlış. eşinin yaptığı da öküzlük. insan arkadaşıyla dertleşemez mi ya? ne demek niye sana sıkıntısını anlatıyor.. ben de anlatırım arkadaşıma, o da bana anlatır yani, insan dertleşemeyecek mi?

adamın öküzlüğü. bu sorun yaratacakss görüşme arkadaşınla, araları bozulursa seni suçlar 
-Reklam-
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Arkadaşına anlatığını kocasına anlatmak zorunda miydi hem sen anlatinca ne olacak onlara ne saçma insanlar var

Ben olsam nosunu silerim bir daha asla görüşmem güvenilir bir insan değilmiş belli
(51,328 puan) tarafından
bende silerdim
(9,916 puan) tarafından
İkbosum bir sen bana yorum yapmadın cinsiyet postuma bir bak ne hissediyorsun
(51,328 puan) tarafından
ben tahmin edemem mi hayirli saglikli olsun insallah canim iki meyvende var ama insallah kiz olur ☺️
(9,916 puan) tarafından
Kız öyle deme çocuklarım erkek olsun diye dua ediyo. Oğlum top oynarız diyo kızım ben tek kız olayım babam tek beni sevsin diyo :)
(51,328 puan) tarafından
ben abiyle büyüdüm bir kiz kardes eksikligi çok yasadim ondan öyle demiştim topu kızla da oynar ben abimle hep erkek oyunlari oynardim☺️
(9,916 puan) tarafından
İşte kızım ya kızsa diyince de agliyo istemem diyo ne yaoacam bilmiyorum ne kdr anlattım kız kardeş sirdastir arkadaştır dosttur anlamiyo
(51,328 puan) tarafından
cadi ☺️☺️☺️
(9,916 puan) tarafından
Aşırı kıskanç öyle böyle değil yegenlerim var ondan küçük 3 yaşında eşim onu sevse agliyo bazen sinirim bozuluyor çünkü nerdeyse 9 yaşında bebek değilsin diyorum
(51,328 puan) tarafından
bebek dogana kadar kalmaz kıskançlığı inşallah
0 oy
(170 puan) tarafından
Bence de canım bir daha arayıp konuşma uygun bir dille de söyle eşin rahatsız oluyor madem görüşmeyelim diye ne demek dikkat edelim o ne öyle gizli saklı bişey varmış gibi ben olsam bende kendimi kötü hissederim üzücü bir durum ama boşver yani bu sefer kocasıyla daha kötü olacak hiçbir sıkıntını evinde olup biteni de kimseye anlatma canım döner dolaşır yine başına kalkılır yeri geliyor insanın anası bacısı bile en ufak şeyde kırıp döküyor arkadaş o bu daha acımasız oluyor yapacak bişey yok üzülme 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Bencede görüşmeyi kes senin güvenipte söylediğin şeyi eşine anlatması çok garip nasıl bi arkadaşlık anlayışı var acaba 
0 oy
(14,743 puan) tarafından
Şurada sesli msj olsa da içimdekileri döksem yazarsam olmuyor :/ görüşme zaten dikkat edelim diyor neye dikkat edeceksin anlatma hatta arayıp sırma da 
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Görüşmeye devam etsen de güvenip birşey anlatamazsın. Eşine anlatan yarın başkasına da anlatır. Ve görüşüne göre eşi senden rahatsız. Bence görüşme. Belki arkadaşın da seninle bir anda arkadaşlığını bitirmek istemediği için söyleyememistir. Uzak durman en iyisi. Telefon konusuna gelince de bence her anne baba dikkat etmeli, sonuçta bir iki defa oldu mu herkes gereksiz aranmaktan rahatsız olur. Çocuğunun eline vermemen gerekir. 
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Zaten sen bı daha arama dıye bence esının söyledıgını sana söylemiş 
0 oy
(51,328 puan) tarafından
esine neymis sizin dertlesmenizden Allah Allah bu erkeklerdede mallik var arkadaşının bunu sana söylemesi de ayrı bir olay
0 oy
(4,251 puan) tarafından
Arkadasinin anlatmasi uygun degil tabi ama esininde sizin muhabbetinize karismamasi gerek. Yani yok silerim numarasini falan ne sacma ve cocukca. Acil bisey icin sende arayabilirdin oyle mi dicekti. Ben arama mesafe koyardim bu insanlarla. Guven vermiyolar bi kere.
0 oy
(4,981 puan) tarafından
O ne demekmiş öyle ahlaksızlık mı yapmışsın hırsızlık mı yapmışsın o kim oluyormuşda görüşeceğin kişilere karışma hakkına sahip oluyormuş direk silerim direk
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Hiiicccc kendini de yorma gorusmemek en iyisi bence 
0 oy
(802 puan) tarafından
Kesinlikle mesafe koyulacak insan. Asla eskisi gibi olamazdım.
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Hem arkadaşının kocasına anlatması yanlış hemde görüşme falan demeside yanlış canım kocası tam bir öküzmüs

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 553 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 459 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 663 göst.
0 oy
14 cevap 525 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,339 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,294 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...