0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
5 yillik evliyiz eşim her Tartışmamizda bana defol git o zaman siktirrr git bi gitsende kurtulsam senden diyo bende madem beni istemiyosun git diyosun gider bosanirsin dediim kalkti seni gebertirim kapa çeneni falan dedi 5 yildir evliyim ne huzur verdin ne bisey dedi bende eger huzurumuz yoksa suçu bende değil kendinde ara dedim çünkü onun yüzünden sürekli olarak hep suratım asik sinirliyim her an kavga modundayim beni bu hale o getirdi ama bıktım her Tartışmamizda tutup boyle söylemesi beni cok uzuyo ve yıpratıyor bugun arabanın içinde de oyle söyledi dedim iniyim aşağıya akşam akşam bebeğim var ve onu bırakamıyorum onu alip götürsem asla vermez çok kötü şeyler olur biliyorum o yüzden yapamıyorum ailem arkamda ama oraya da gidemiyorum çünkü gidersem biz haklıydık dicekler boyle soykerken ciddi mi ne demek istiyo gerçekten anlamıyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(908 puan) tarafından
Valla kimseye evliliği hakkında yorum yapmam ama her kavgada git diyenden de hayır görmezsiniz ya. Bunu diyip sonra barışınca hiç dememiş gibi davranan da git dendiği halde kalanda zamanla gururunu yitiriyor bence. Eşime bir kavgamız da odadan git anlamında git şurdan görmek istemiyorum seni dedim barışınca dediği tek şey vardı bir daha git dersen asla durmam önümde duvar olsan yıkar giderim dedi asla demem mesela bilirim yapacağını o sizin gidemeyeceğinizi düşünerek bu kadar rahat her kavgada söylüyordur böyle olunca ne edilen lafın ne sonrasının bir önemi kalmıyor zaten insanda
(37 puan) tarafından
Napıcağımı bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
(759 puan) tarafından
Valla eşim bana *** tir git  diyecek ha bir dk durmam o evde bunu söylüyorum çünkü ailen arkandaymış biz demiştik deseler ne olacak ki çocuğum sürekli bana küfür edilen bir ortamda büyüsün istemezdim her şeye de göz yumardım ki biz demiştik lafıyla sadece bilemiyorum 
(37 puan) tarafından
Artık ona karşı şüphe bile duymaya başladım
0 oy
(825 puan) tarafından
Eşini seven insan zaten s********* defol git diyemez o cesarete sahip olamaz kafasında bitirmiş belli ki Allah sabır versin sana
0 oy
(8,334 puan) tarafından
Bebek kücükse senden alamaz. Ailende arkandaysa durma , aileler hep konuşur ben demiştim etmiştim der ama başına gelecekleri yaşamadan bilemezsin sadece bir adım at cesaret et. Kades var basarsın kapına gelirse sonra belki aklı basına gelir yaptıklarını farkına varır.
0 oy
(619 puan) tarafından
Gitmeyeceğini bildiği için böyle diyor o rahatlığa ulaşmış bebeğiniz için evliliğini bir şekilde kurtarmaniz lazım sürekli kavga lanbir evde hiç bir çocuk büyümek istemez ailen atkandaysa bence git biraka dinlicem çok tartışıyoruz de belki korkar düzelir kaç yaşında eşin oturup uzun uzun konuşun çözüm yolları arayan gerekir terapi
0 oy
(126 puan) tarafından
Evlendiğinizden beri mi böyle 5 yıl nasıl dayandınız tabi boşan demiyorum git demiyorum ama ne denirde bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 682 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,015 göst.

408,243 soru

12,263,176 cevap

37,389 kullanıcı

Kategoriler

...