+1 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (831 puan) tarafından
Babasıyla bosandik hiç ilgilenmez ne arar sorar ne gelir alır götürür arada sırada kızım 5 yaşına girecek hala son sürat yaramazliklar devam ediyor herkesi illillah ettiriyor baba evimdeyim annem babam bir ergen kardeşim var söylenip duruyorlar kızımın yarmazliklarina e haklilarda insana kafayı yedirir dayanamıyorum artık ya ise gidiyorum akşam geliyorum herkesim parti çıkmış bide bu ara çişini altına yapmaya başladı hep altına yapıyor doktora goturcwm yarın bi sorunumu var anlamadım konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor konuyu değiştiriyor ne yapsam kendimi asla dinleyemiyorum ona sürekli bağırıyor çağırıyor yapma dediğim şeyleri gözümün içine baka baka yapıyor gülüyor birde gerçekten kafayı yiycem aerik iletişime geçemiyorum ne yapsam bu çocukla.. 

8 Cevaplar

0 oy
(3,553 puan) tarafından
Daha fazla ilgi istiyor olabilir. Senin ilgilenmeni istiyordur 
-Reklam-
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Canim 5 yas okul zamani gelmis. Evde skliyodur enerjisini atamiyodur. Krese veya anaokuluna gitmiyo mu?
(831 puan) tarafından
Önümüzdeki yıl anaokuluna baslayacak
0 oy
(2,353 puan) tarafından
5 yaşında oğlum var artık beni ve herkesi illallah ettirdi bilmiyorum dönemsel mi başka bisey mi anlamıyorum 
0 oy
(2,773 puan) tarafından
Allah yardımcin olsun. Sabretmek ve daha cok ilgilenmek gerek. 

Neden okula gitmiyor 
(831 puan) tarafından
Önümüzdeki yıl baslayacak
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Canım çocuk ruhu anne ve babanın ilgisini istiyor, belli ki fazlasıyla ilgi istiyor, altına kaçırma kızlarda enfeksiyon harici ğenelre psikolojiktir..

Çalışıyorsun kızı bir pedagogla görüşseniz, 

Ya da kızını bir hafta sonu al dışarı çık en sevdiği aktiviteyi yap, onu sevdiğini söyle sarıl , ailenin olmadığı yerde

Onların şikayeti çozuğu etkilemiş olabilir, çocuğu nasıl sıfatlandırırsanız öyle kendini görmeye başlar,,,,

Ona biraz daha sevgi göster yargıyamadan, soru sormadan

Bu arada anaokuluna gitmiyor mu..
(831 puan) tarafından
Önümüzdeki yıl baslayacak
0 oy
(605 puan) tarafından
Bu 5 yaşlar hep mi aynı benimki bikaç gündür evde. hastaydı .kızacağımı bildiği şeyleri bile yapıyo yarın okula götürcem artık evde sıkılıyor
0 oy
(7,714 puan) tarafından
5 yaş kız çocuğu bir kismi aynı . Nispet gibi algılama mutlu bir ailede büyüyor . İstediklerinin oluru varsa oluyor sınırını bilmesi gereken yerde olmuyor . Ne ben ne babası fuzuli  simartmadan kaçınıp sevgi dolu büyütmeye gayret ediyoruz ama günün sonunda adamı çıldırdıp en son vurmamak için dişlerini sıkacak duruma getiriyor bizi . Velhasıl aile yaşantısı farkli da olsa çocuklar hep aynı ...Allah selamet versin , güzel ahlak versin yavrularimiza. Sabah akşam bunu diliyorum Rabbimden .
0 oy
(111 puan) tarafından
Benim oğlum da 5 yaşında bu yaşına kadar anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi bu yıl anaokuluna başladı gerçekten çok fark var göndermeyi düşündün mü?
(831 puan) tarafından
Önümüzdeki yıl başlayacak iste
(111 puan) tarafından
Hangi yıl doğumlu bizim Kasım 2019 seneye 1.sinif

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 144 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
21 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 198 göst.