+1 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (496 puan) tarafından
Kızlar kızım ilk doğduğunda 3 defa işitmeden kaldı şimdi 5,5 aylık yarın kulak testine gideceğiz ne işitme bir saat sürüyormuş bunun süreci nedir bilen var mı bilgi verir misiniz

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
uyurken yapılıyor, 5 dakika falan sürdü bizim test
tarafından
bera testi yapılacak herhalde ama benim bebeğim uyudu işte kulağına tuttular 10 dakika sürmedi bizimki. işitme testinden kalmamıştı ama prematüre doğduğu için doktor tekrarlayalım demişti öyle yaptırdık.
(496 puan) tarafından
Kaçıncı ayına kadar
tarafından
6.ayda tekrarladık biz de testi
(496 puan) tarafından
İnşallah bizim de kısa sürer de biter dua edin geçsin testen
tarafından
inşallah geçer canım, hayırlısıyla
-Reklam-
+1 oy
(1,224 puan) tarafından
Daha bugün işitme testi yaptırdık 16 aylık oğlum uyutun dediler ama büyük olduğu için uyumadı bende emzirdim öyle durdu sonra 10 dk anca sürüyor başka odaya goturduler orada emzirmedim en ufak ses olmicak dedi bende telefondan bisiler açtım sessizce onu izledi sesini kapadim öyle durdu baktın uyumuyor 10 dklik da olsa telefondan bisiler açarsın çok kolaylık oluyor 
(1,224 puan) tarafından
Hatta ses ve ışıktan rahatsız olursa kulak için tıpa oluyor onu tak birde göz bandı oraya gidince tipayi çıkarırsın yani başka yapicak birşey yok aklıma gelenler bunlar hep
(1,224 puan) tarafından
Doktora gosteremedik ama oradaki test yapan kişi testten geçti biseyi çıkmadı dedi
(1,681 puan) tarafından
Rabbim yavrularımızı korusun sağlık şifa versin hepimizinkine cok teşekkür ederim ❤️
(1,224 puan) tarafından
Rica ederim canim inşallah ikinizin de bebisi hayırlı bir şekilde tek seferde geçer işitme testinden duam sizinle ♥️
(1,681 puan) tarafından
Sağolasın amin canım❤️❤️
0 oy
(496 puan) tarafından
Kızlar bilen yok mu
0 oy
(890 puan) tarafından
Kızım ilk testte kalmıştı 6 aylıkken yapıldı doktor gece uyutma ki burda uyusun dedi yarım saat falan sürdü 
(496 puan) tarafından
İnşallah bizimde kısa sürer
(890 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(658 puan) tarafından
Bizde 3 defa yaptırdık ilki doğumdan hemen sonra sonra kızım bir gün kuvezde kaldı mavi ışın aldı biE yaptırmanızda fayda var dediler yaptırdık düşük çıktı tekrar çağırdılar kızım tam uyumamisti çok şükür geçti 10 dk sürüyor bir saati nasıl buluyo birde daha önce yaptırmjsssnz
(496 puan) tarafından
İlk doğdun da 3 deva yaptilar ama geçmedi şimdi beş buçuk aylık kızım
0 oy
(818 puan) tarafından
Ahhh o Bera testleri kabusum oldu kızım premaitüre doğdu işitme testlerinden kalmıştı bize 9 uncu aya gün verdiler uykusuz bırakıp getirin demişlerdi gittik girdi teste hiç kıpırdamaması gerekiyor ve uyanmadı ama tersten yine kaldı her iki kulak ve yine girdi yine kaldı öğrendik ki kızım duymuyormuş önce çok üzüldüm çok ağladım sonra kendine gel dilek ddm kızın için ne gerekiyorsa yap bu kız duymuyorken bide konuşamasın mı sonra düştük peşine ameliyat oldu cihazlarla duyuyor hamd olsun konuşuyor anlıyorda sizde elinizden geldiğince uykusuz bırakın mecbursunuz onun sağlığı için inşallah geçer tek seferde 
(496 puan) tarafından
Ayyy cnm benim rabbim gerçekten nedicemi bilemedim rabbim kızına safi şifası versin daha iyi olsun çok üzüldüm ama bir yandan çok sevindim çünkü yinede duyuyor sizi ve konuşuyor bu çok güzel
Bakalım sabah bende kızımı goturcem ses çıktımı tepki veriyor bişey oldumu yerinden sıçrıyor duydun dan eminiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 499 göst.
0 oy
7 cevap 206 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Es25 (3,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
19 cevap 258 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensesmom (339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler