+1 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,856 puan) tarafından
3.5 yaşında önceden çok uyumluydu..aglamazdi bile smdiyse herşeye ağlıyor.. saat 12.30 hâlâ daha uyuduğu yoktur nazardan mi oldu 5 aylık kızımda var o sgduktan snra mi oldu bilmiyorum ikisinede aynı ilgiyi veriyoruz büyük kızıma daha çok ilgi gösteriyoruz...

Nazarda su=kuzenimin bebeğiyle bnm kızımın arasında 1 hafta var..onn kızı sürekli agliyormus huysuzmus yani halamda hergordukce ben mirayi 7 8 yaşlarında görüyorum diyor..bundan dolayı mı acaba ve kizlarimi biryere çıkarmaya korkar oldum..

9 Cevaplar

+3 oy
(233 puan) tarafından
nazardan da kaynaklanabilir tabiki. insan içine çıktığınızda rasulullahın torunları hasan ile hüseyine okuduğu korunması duasını okuyun tevekkül edin Allahın izniyle hiçbir şey de olmaz. google üzerinden bulabilirsiniz arapça şeklinde okuyun
(2,856 puan) tarafından
Teşekkür ederim Google ne yazıp bulmam lazim
(233 puan) tarafından
aşağı bayan yazmış zaten yorum yaptım oraya. o şekilde olursunuz. birde size isra süresi 82 ve yunus 81i bol bol okumanızı tavsiye ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Nazar olabilir insanlar herhangi bir şeye veya birine tamah ederse nazar etmiş oluyor brnim kızım da bir arkadaşımla görüntülü konuştuğum gece sabaha kadar uyumazdı aşırı huysuz olurdu arkadaşımla farklı sebeplerden görüşmeyi kestik kayınpederim hacı ona kızımı Bi okuttum o gün bu gündür eski sakin kızım oldu geri 
(1,333 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum sessiz okuyor hep ama aşırı işe yarıyor gece de daha huzurlu uyuyor ama sorar yazarım sana özelden
(7,719 puan) tarafından
İyi olur valla canım
(2,856 puan) tarafından
Bana da yazar mısınız ozelden
(1,333 puan) tarafından
Tamam öğrenir öğrenmez ikinize de özelden yazacağım
(2,856 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(789 puan) tarafından

yeminle şuan aynı durumu yaşıyoruz komşumun kızıyla kızım aynı yaşta 3 buçuk kızım çok uysal sakin lafdan aanlayan bi çocukdu kendine başına yemek yer 2 yaşında tuvaket eğitimi verdim ya hic sorunlu bi çocuk degildi  komşumun kide 3 bucuk değilde 1 bucuk yas bebegi gibi oyun oynama bile bilmiyor neyin pis temiz oldugunu hâlâ daha altı bezli 

komşum hem arkamızdan hem yüzüme sürekli buğlem çok akilli buğlem zeki yemek yiyo cisini ögrendi niye benimki degil diyo ve diye diyee şuan kızım resmennn onun kızının ikizi gibi ağlama inatlaşma pislik yapma
(3,186 puan) tarafından
Aa tövbe estağfirullah oku üfle canım. Mesafe koyabiliyorsan koy. Öyle insan, özellikle çocuk üzerine konuşan insanlar bana çok tuhaf geliyor.
(789 puan) tarafından
zaten mesafeliyiz artık ama ister istemez başka ortamlarda bir araya gelince bakıyorum yine bi kıyaslama ama şuan kızım aynı onun ki hareket ediyo benimde aklıma ilk nazar geldi hatta burda post açmıştım ćoğu kişi nazardan degil yaşının özelliği demişti
(3,186 puan) tarafından
Anladım evet yorum yapmışım :) Allah iyi etsin
(3,981 puan) tarafından
3.5 yaş çocuk akranlarını daha çok kopyalamaya başlıyor bir de. Fazla bi araya getirmeyin bence.
+1 oy
(572 puan) tarafından
Nazar insanı ters dönderir bizzat evime misafir geldi oğlum böyle tatlı tatlı konuşuyordu o kadar sevdiler çokta övdüler gece çocuk yataktan düştü mobilyanın sivri yeri annına battı kan gölü oldu heryer, çocuklarını çok anlatma bol oku 
(2,856 puan) tarafından
Yok hiç kimseye anlatmam zaten kimseye de gidip gelmem gidersem bı annemlere işte halamda gördü mü torunuyla kiyasliyor
+1 oy
(3,186 puan) tarafından

Euzu bikelimatillahittammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh <3 sabah akşam 3er kere oku canım. 

tarafından
Hayizliyken okunur mu
(233 puan) tarafından
bahsettiğim dua bu. ayet olmadığından ötürü hayız hâlindeyken okuyabilirsiniz
(3,186 puan) tarafından
Evet dua. Ben lohusayken duydum sürekli okudum öyle kendime geliyordum iyi hissediyordum
(2,856 puan) tarafından
Çok sagolun
+1 oy
(285 puan) tarafından
Okut bacım nazar bu maazAllah Allah muhafaza eylesin 
+1 oy
(4,175 puan) tarafından
Nazar mı bilmiyorum ama 3 yaş sonrasi böyle bir dönem var.Aglayarak kendini anlatmaya çalışma pek çok şeyi red etme.Sebebi birey olarak kendi fark etmesi ve kendini nasıl anlatayacağını tam olarak bilmemesi.

Agladığı zaman ben yanındayım sakinleşince konuşalım.

Sen ağlayasanda kizsanda hatada yapsan ben hep seni seviyorum temelli cümleler.

Hmm bir sebep yok galiba ağlamak mı istiyorsun tamam canım benim ağla, ağlamak kötü birsey değil ben yanındayım gibi yaklasin.

Panik olmayın ne oldu aimdi diye strese girmeyin daha kriz çıkıyor haberiniz olsun.

Siz ne kadar sakın tolere ederseniz o kadar çabuk toparlaniyor..

Aynı davranışa aynı olaya ayni sakinlikteki cümle ve tepkiler vermeniz çok onemli
(2,856 puan) tarafından
Işte bazen sabır da tükeniyor çocuk gelişiminde Kur'an hocalığı yaptım camiilerde yaptım normslde çocuklarla aram çok iyidir ama bazen sabrda bitiyor
+1 oy
(3,981 puan) tarafından
3.5 yaşta bi sendrom başlangıcı var bence ondandır. Bikaç ay sürdü bizim. 

Ha nazar duası falan okuyun geçerse nazardır ne diyim. Geçecek diye düşün.
(2,856 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah gecer
0 oy
(154 puan) tarafından
Nazar olabilir ya. Geçenlerde 16 aylık oğlum misafirlikte kafayı yedirtti. Sürekli ağladı mizmizlandi. Huyu o an bir anda tam tersine döndü yani. Nasıl apar topar kalkıp eve geldik bilmiyorum. Hemen kednim nazar duası Fatiha Ayetel Kürsi ne varsa okudum. Youtubeden açıp dinlettim. Oğlum kendine geldi. Büyük ihtimalle nazardir bol bol okuyun.
(2,856 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 381 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Naz21 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde EcrnEslm (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 159 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,141 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...