+2 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Eşinizle kusken ona karşı nasıl davraniyosunuz 

11 Cevaplar

+1 oy
(4,672 puan) tarafından
İçimden nasıl geliyorsa o an öyle. Yapmacık olarak tavır koyamam asla trip atamam 
(7 puan) tarafından
Acaba öyle dahami iyi ben eşimle kuş oldugum zaman suratına bile bakamıyorum konuşamıyorum yanında oturamiyorum yemek yaparım ama ona koymam
(4,672 puan) tarafından
Bilmiyorum ki. Ben kırılırsam konuşmam tavırda yapmam ama konuşmam da mecbur kalmadıkça. O zaman gerçekten kırdığını anlar ve özür diler. Sinirlenmişsem anasını ağlatırım burnundan getiririm söylenerek :) :)
(7 puan) tarafından
Anladım cnm  eşim birakmiyor bazen hatalarını yüzüne soyleyim hep bana konuyu kapat diyor
-Reklam-
+1 oy
(1,113 puan) tarafından
Başlığa göre cevap verirsem eşimle ben hiç kuş olmadık sjsjssjjs
(7 puan) tarafından
Maşallah helal olsun güzel anlasiyosunuz demeki
(1,113 puan) tarafından
Kız anlamadın sen :) ****** olan kuş diyorum ben başlıkta öyle yaziyo ya :) yoksa kediyle kö.pek gibiyiz :) bazı durumlardan dolayı
0 oy
(779 puan) tarafından
Hiç konuşmuyodum önceden oda bişey yokmuş gibi konusmuyodu. Sonra fark ettim ki bu ona ödül oturup başinin etini yiyorum şimdi.  Gecmişte yaptığı ne varsa söylüyorum. Tabi ciddi bı sorun olmuyo aramızda genelde o yüzden böyle 
(7 puan) tarafından
Anladım cnm vala bende konuşmuyorum sürat asiyorum hata yüzüne bile bakmıyorum çok kirildigim zaman fazla kirilmasam sadece konuşmuyorum
0 oy
(262 puan) tarafından
Küsmem aslında ama kırgınsam eğer suratımdan anlıyor sağolsun ve sorar ne oldu diye:⁠-⁠D sankı tartıştığım o değil gibi:⁠-⁠)
(7 puan) tarafından
Oda iyi mesela bende kustugumde yüzüne bile bakamıyorum konuşamıyorum  bilmiyorum çok kırıcı konuşuyor çünkü
0 oy
(4,228 puan) tarafından

İlk okuyunca kuş olduğumuzu düşüneceğiz gibi bir şey algıladım valla.:D

Soruna gelecek olursak da... İç sesimle sürekli konuşup dururum haksızsam önce benim sorunu halletmem gerektiğine ikna etmeye çalışırım şeytanımla nefsimi. 

Alenen Haklıysam da bir iki triplenirim eşim genelde hemen halleder gelir beni yumuşatmaya çalışır. Hallolur .... Ya da onun da aydınlanma süreci olur onu beklerim :) 

(7 puan) tarafından
Benimki dışarda işi düzgün gitmeyincede  gelip sıkıntılarını içindeki derdi bana yükleyip bama laf atiyor
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Herşeyini gideririm yüzüne bakmam konuşmam evde sessizlik hakimiyet sürer zaten öyle olunca eşim dayanamaz suçlu ise gelir gönlümü alır 
(7 puan) tarafından
Aynen bende aynı sekilde tavırları sergiliyorum onlara karşı böyle durmak daha ise yariyor
(3,894 puan) tarafından
Ee bazen mecbur kalıyorsun
0 oy
tarafından
Sert ve gülmem asla tabi o güldürmeye çalışır barisayim diye ben konuşmasam evde sesszlik olur üzülür erkenden uyur :)
(7 puan) tarafından
Sonuçta senle konuşmadığını üzüldüğü beli oluyor oda güzel bişey :)
0 oy
(4,915 puan) tarafından

Küsmüyoruz desem :D ufak anlaşmazlıklar oluyor ama hiç kusmeyiz

0 oy
(6,213 puan) tarafından
Vllh cnm bizim küslük en fazla 3-5 dk sürüyor o yüzden ciddi konu dışılar ise bana küsmek ergence geliyor nedense
(7 puan) tarafından
Çok olgunca dusunuyosunuz yaşınızı merak etim yaşınız kaç acaba:)
(6,213 puan) tarafından
23 yaşındayım cnm
0 oy
tarafından
Valla biz kolay kolay kusmeyiz ben sinirlenir kendi kendime islerimi yaparim o bi kac saat aonra gelir sarilir oper 
(7 puan) tarafından
Oda güzel benimkide bazen öyle yapar ama çocuktan sonra o alışkanlığını terketi sanki
tarafından
Valla senin durumunda hicte umrumda olmaz heleki cocuk varken bosver :)
0 oy
(850 puan) tarafından
Sadece eş için değil genel olarak tartıştığım insanları çok güzel yok sayarım. Öyle bir yok sayarım varlıklarından şüphe ederler. Hayati bişey olmadıkça başına ne geldiği zerre umurumda olmaz. Sanki kalbim taş kesiliyo o an
(7 puan) tarafından
Hah bazen bende öyle oluyorum kinci olur vurmaz duymaz oluyorm işte eşim çok vicdansizsin diyor bana öyle olunca
(850 puan) tarafından
Evet banada dedi eşim onu ne kadar gaddarsın dedi ama huyum öyle. Gerçekten sanki taş kesiliyo kalbim

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 791 göst.
0 oy
32 cevap 372 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
0 oy
17 cevap 684 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru