+2 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından
28 yasindayim 5 yas ve 6 aylik oğullarım var görümcem 40 yasinda evlendiğimden beri hic uyusmadi kafam ona hic bir otururuz saatlecerce konusur ayni seyi tekrar tekrar soyler onu hep onaylamalisin ozaman sıkıntı yok annesine benim yanimda hep kizar bağırır alttan banada ayar vercek sözde ben anlıyorum hep onun dedigi doğru  ondan çekindiğimi farkettim artik kayinvalidemin yaninda daha rahatım istediğimi söylerim ama görümce beni geriyo oturunca biraz konuşmasam hemen ic cekiyo annesine bakiyo ne var yani hic susmucak miyim kendimi değersiz hissediyorum kendi düşüncemi hic bir konuda söyliye mıyorum ona cavap veremedim icin aklimda onunla kavga hep ne yapmam lazım küssem yeniden dunyaya gelcem sinir hastasi yaptı beni 

3 Cevaplar

+2 oy
(3,452 puan) tarafından
Fazla manipüle olmuşsun. Hayatta her zaman böyle insanlarla karşılaşabiliriz. Kimse sana göz dağı veremez ne yapabilir ki? hadi diyelim yaptı en fazla ne olabilir hayatından çıkarırsın biter. Ama duruşunu sağlam tutar etkilenmezsen o ne yaparsa yapsın takmazsın mesafeni koruyup politik şekilde yaşamaya devam etmelisin. İnsanlardan bu kadar etkilenmemelisin. Nr kadar kötü olursa olsun seni etkilememeli sen içinden geldiği gibi ol kendi çalsın kendi oynasın
(218 puan) tarafından
Sağolun
-Reklam-
0 oy
(4,463 puan) tarafından
Görümcemle aynı yaştayım ama abla diyorum ve birbirimize ayak uyduruyoruz. Ancak sizin aranızda nesil farkı dediğimiz fark var. Onun kafa yapısı ve seninkinin uymaması normal. Ancak seni rahatsız eden şeyi söylemelisin kendine. Hayatını ona göre yaşayamazsın. Susmak istediğinde konuşmak zorunda değilsin. Kimseyi kırmaya korkutmaya hakkı yok. Büyükde olsa saygı denilen şey karşılıklıdır. Sana duyulan bir saygı yoksa sende tavrını koy. Biz evlenirken milletin afrasını tafrasını çekmek için evlenmiyoruz sonuçta
(218 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
(18,156 puan) tarafından
Beraber oturuyorsanız sorun ama birlikte oturmanız sürekli sohbet edeceğiniz anlamına gelmiyor sevmek sohbet etmek zorunda değilsin anlamamış gibi yap ekstra surat yapma ama ondan yana bakma çocuğunla ilgilen ve TV telefon vs onlarla ilgilen al bir kitap oku örgü ör aklına ne gelirse sana odaklanamam senden önemli isim var mesajı ver 
(218 puan) tarafından
Elime telefonu alsam geberir emin olun ic ceke ceke beni hasta ediyo annesine bakiyo kızarak bide diken üstündeyim hic susmucan hep ayni seyleri konuşur başkalarının hayatina bile sinirlenir bağırır herseye yorum yapar offf
(18,156 puan) tarafından
Kız o zaman kesin al gebersin belki hırsından çatlar niye konuşmuyorsun diye üstüne yürüyecek değil ya bırak hırsından çatlasın.
(218 puan) tarafından
Çok sağolun güldürdünüz beni:)
(18,156 puan) tarafından
Hep gül inşallah
(218 puan) tarafından
Allah razı olsun sizde hep gülün inşalalh

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 379 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (1,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 21 göst.
0 oy
25 cevap 618 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,642 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...