+3 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (1,330 puan) tarafından

O kadar uzun bi aradan sonra sonunda evde tekim :Pşükür yarabbim kızlar sizde evde tek olmayı mı yoksa eşinizle olmayı mı seviyosunuz 

Ben yaklaşık üç haftadır eşimle dipdibeyim off yaşlandım resmen sonunda bugün işe gitti gerçi yağmur yağacak gibi erken gelmese iyi:'(

imageKeyif yaptım bugün bnm için keyif öğlene kadar yataktan çıkmamaktı:) Pratik yemekler yaptım hemen günü daha güzel geçirebilmek için jsjjs slow müzik arkada çalıyor sakin huzurlu bi şekilde yemek yicem çok mutluyum :)

Siz neler yapıyorsunuz iki gündür yoktum 

12 Cevaplar

+2 oy
(666 puan) tarafından
Ayy yok anam ben diyorum ki keşke hep olsa yanımda. Ya da ne bileyim günün yarısı benle geçse. Tek arkadaşım o. Gurbette olmamama rağmen bir de düşün. O yüzden isterim ya ne bileyim. Bu arada afiyet olsun bacı
(1,330 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
Off yok bnde gurbetteyim ama tek olmak kafa dinlemek daha iyi ya evde erkek oldu mu iş bitmiyor canıma tak etti valla jajaj
(2,184 puan) tarafından
Aynıyız bende hep yanımda kalsın istiyorum market bile beraber gideriz izinli olunca
(666 puan) tarafından
Evet ya iyi oluyor ne güzel işte
-Reklam-
+2 oy
(126 puan) tarafından
Ay benimkide sabah gidiyor akşam geliyor keşke hiç gitmese hep benimle kalsa diyorum
(126 puan) tarafından
Valla bi pazarımız var arkadaşlarıyla plan yapsa kavga ediyoruz pazar bitene kadar
(1,330 puan) tarafından
Bnmki de pazar annesine gider niye erkeb geldin diyorum oturaydın akşama kadar, aklım senfe kaldı diyo
(126 puan) tarafından
Hahahaa ciddimisin
Kaç çocuk var
(1,330 puan) tarafından
Valla öyle , ilk çocuğuma gebeyim şuan:))
(126 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Her eş bir değildir demekki
+2 oy
(605 puan) tarafından
Ay çok haklısın koca evdeyken bana geliyolar 
(1,330 puan) tarafından
Aynen yaaa küçük oğlan çocuklarından farkları yok bnce ☺️
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
plav bezelye oburleri ne koz afiyet olsun
(1,330 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ Döner,aslında ayrı sos yapıyorum ama eşim sevmiyor sos bnde mecbur dönerin kendisine baharat ve domates salçası ekliyorum döneri çok pişmiş seviyorum baya kavurdum belli olmaya bilir o yüzden ☺️
(129,283 puan) tarafından
afiyet olsun
+1 oy
(3,164 puan) tarafından
Ay patlıcan mı oo bende almıştım öyle mi yapsam acaba. Afiyet şifa olsun ❤️ arada ben de yalnız kalmayı seviyorum bol bol enerji depola
(1,330 puan) tarafından
Kaynanama yazın damda közletip atmıştım buzluğa çok severim bnde teşekkür ederim cansın ☺️♥️
(3,164 puan) tarafından
Oh ne güzel ❤️Bayadır yapmıyordum ya iyi oldu gördüğüm
(1,330 puan) tarafından
Adana'nın vazgeçilmezlerinden zaten ☺️♥️
+1 oy
(1,866 puan) tarafından

Bende  esimle  7 24 yanyanayim uzak olunca strese giriyorum :D

(1,330 puan) tarafından
Bende mi anormallik var acaba jsjjsjsh o evdeyken anksiyetem ayrı başım ayrı tutuyor xd
+1 oy
(7,782 puan) tarafından
Benimde evde kaldı bı süre bunaldım valla. Evdeyse biseyler yapsak beraber bı yerlere gitsek güzel geçer ama evin içinde çocuklarla cinnet birse babalari olunca ikiye çıkıyor sjsjsjjs
(1,330 puan) tarafından
Ahhahah sesli güldüm bizde daha bebiş yolda o da olsa tam telelelli ♥️☺️
(7,782 puan) tarafından
Aynen benimde ikiden sonra böyle olduk ☺️☺️♥️ birde daha sakin bı aileydik jsjsjsj
(1,330 puan) tarafından
Ben kendimi o aşamada hayal bile edemiyorum yıldım zaten beta ve getirilerinden bebek doğsun bı daha cesaret edemeyebilirim☺️♥️
(7,782 puan) tarafından
Bunlar iyi günlerin diyebilirim ☺️
+1 oy
(5,153 puan) tarafından
Eşimle olmayı seviyorum ben afiyet olsun 
(1,330 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️☺️ Keşke bnde sevsem hayır kendisini seviyorum ama bak bildirim geldi yapı krediden ahanda eve geliyor strese girdim bile jsjsjj
(5,153 puan) tarafından
Demek anlaşamıyorsunuz  cnm aynı evin icinde
(1,330 puan) tarafından
Hem anlaşamıyoruz hem beni çok boğuyor sevgisiyle istiyor ki aşk yaşıyalım sürekli onla ilgilenim dünya onun etrafında dönüyomuş gibi olsun bnde mıçmıç sevmiyorum köşe kapmaca oynuyoz evde jsjjsj
+1 oy
tarafından
Cocuk yok mu bacim afiyet olsun valla 2 haftadir benimki de izinde pazar geceye gidecek duye mutsuzum ne yalan soyleyim iyi akismistim evde olmasina 
tarafından
Tadini cikar
(1,330 puan) tarafından
Kocamdan fırsat olursa eğer yapmaya çalıştığım o jjsj
tarafından
Kiz napiyo da adam tobeee :)
(1,330 puan) tarafından
Hiç anlatmim burda sjajjaxagadh postuma uyarı gelir bir ikincisi durmadan yemek yiyo o da ayrı dert iki iş bitmiyor yoruluyorum üç daha sayim mi bacım jsjsj
tarafından
Yok bana yetti :)
+1 oy
(789 puan) tarafından

Ben eşimle olmayı tercih ediyorum çünkü o olmazsa burada zaten yalnızım ve evde tek başıma oğlumla çok sıkılıyoruz :)

Bende marketten bir şeyler söyledim onların gelmesini bekliyorum acıktım :D

(789 puan) tarafından
Hdjdjjdjd
Sen hamile miydin
(789 puan) tarafından
Keşke önce kocanı büyüteydin öyle çocuk düşünseydiniz :D
(1,330 puan) tarafından
Hamileyim, beraber büyüyecekler artık jsjj yani büyümesini ümit ediyorum:D
(789 puan) tarafından
Hahaha helal kız sana :D ❤️
(1,330 puan) tarafından
Eyvallah jsjjs♥️☺️
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Ben eşimin evde kalmasını daha çok istiyorum keşke erken çıksa gelse izin günleri uzun olsa evde olması benim için en güzeli suan rahatsızım az biraz naz ediyorum eve gelsin diye o gelince kendime geliyorum afiyet olsun 
(1,330 puan) tarafından
Ayy bnm tam tersimsin :D
Özeniyorum böyle kadınlars ama jsjsj
Teşekkür ederim bu arada canım ♥️☺️
(2,184 puan) tarafından
Yaa☺️❤️
+1 oy
(3,893 puan) tarafından
Ahahahah afiyet olsun da canısı kocanı sevmiyon mu yoksa ben şahsen eşimin evde olmasını hep isterim ama o bir gün evde bir gün işte oluyor ee haliyle özlemde oluyor 
(1,330 puan) tarafından
Ya kocamı seviyorum ama o beni daha da çok seviyor ve sevgisini çok belli eden hatta bunla beni boğan biri resmen. temas bağımlısı ayrıca ve ben sevmiyorum daha soğuk biriyim sevsem de içimdedir yani onun gibi olamıyorum daral geliyo bana o yüzden.Bide boğazına çok düşkün sürekli bişiler yeniyo içiliyo iş bitmiyor
(3,893 puan) tarafından
Maşallah kız Allah daim etsin inşallah tek kusuru da yemek olsun
(1,330 puan) tarafından
Kusuru daha var canım daha neler neler var ahhahs bnm de kusurlarım var tabi ama işte çok seviyor ama herşeyin fazlası da zarar...
(3,893 puan) tarafından
Her insanda kusur vardır herşeyden münezzeh olan Allah'tır mutluluğunuz huzurunuz daim olsun yeter elhamdülillah ❤️
(1,330 puan) tarafından
Yaa :)♥️
Ne güzel yazmışsın ♥️
Allah razı olsun teşekkür ederim ☺️♥️
(3,893 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ve rica ederim ☺️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 434 göst.
0 oy
9 cevap 521 göst.
0 oy