Kızlar kocam normalde iyi biri hakkını yiyemem çocuk bakımında evde yardımcı olur bana sevgisini belli eder ama geçen gün kaynanama gittik biraz muz verdi 5 aylık oğluma ben verdirmiycektim aslında kabız olur diye ama bişey demedim zoruna gider diye. Bebeğimde kabız oldu fitil verelim dedik eşim fitili vermeye çalıştı olmadı ağlamaya başladı bebeğim gözünden yaş gelircesine oda ıslak mendili getir dedi diğer odadan almaya gittim kafamda binbir düşünceyle nasıl üzüldüm bebeğim öyle ağlayınca bana eşim ne bitarafını sallayarak yavaş yavaş getiriyor hadisene dedi bende çocuğu çektim bırak ya dedim sonra kalktı elinin tersiyle bana vurdu düzgün bakın çocuğa diye okadar kırıldımki benim ne suçum var kendi annen verdi muzu sonrada gelmiş ben sana vurmadım sen çocuğu çekince ittirdim diyo. Özür dilerim dedi ama nafile bukadar basit olamamalı şuan ikinci gün ve hiç umrunda değil kendi bana trip atıyo konuşmuyorum affetmedim diye affedebileceğim tek bişey bile yapmadı özürden pişmanım demekten başka . Çocuk için duruyorum diyorumda benim için durmuyorsan bi dakka durma bırak çocuğu git dedi kavga anınında. Gerçekten çok kötüyüm zaten yeterince bebekten dolayı yorgunum yıprandım üstüne bide bu tokatı geçtim sanki kendine ben tokat atmışım gibi triplerde nasıl davranmam gerek lütfen akıl verin kızlar
1,486,348 soru
24,299,983 cevap
344,005 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın