+1 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,394 puan) tarafından

Aile apartmanından nasıl kurtulunur Allah için bi yol gösterin 

6 yil oldu eşimin ailesi (kaynana ve iki görümcem) anlaşamıyoruz cocuk konusundan dur noktaları yok eşim de artık beni suçluyor bana hatta saldırıyor bunlar yüzünden evliliğimi etkiliyorlar eşim diyabet hastası görümcem olacak varlık oğluma kilo kilo abur çubur alıyor alma diyorum alma çocukta kilo kilo yiyor vermesem ağlıyor sonra pişik oluyor kaşıntı yanma oluyor bunu kaç kere dedim alma bu sefer eşimi üstüme salıyor 2 ay ev huzurluysa bunlar yüzünden alt üst oluyor nefret ediyorum hepsinden ya:(

5 Cevaplar

0 oy
(13,080 puan) tarafından
oturmuyorum ama kimi duyduysam bin pişman. eğer güzellikle olmuyorsa ben resti çekerdim herhalde. sanırım en baştan gitmemek gerekiyor. 
(2,394 puan) tarafından
Çok pişmanım çok:(
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
10 senedir kurtulamadim malesef halen sıkıntı içindeyim ne yaptıysam eşim gitmek istemiyor 
(2,394 puan) tarafından
Ya ben bittim yemn ederim artık bittim insan evinden nefret eder mi nefret ediyorum bunlar yüzünden sürekli şiddet hakaret gidecek yer yok kaçacak yer yok
(195 puan) tarafından
Aynı şeyi yaşıyorum inan tabi ben görümceler l değil iki elti bı kayinla sıkıntı yaşıyorum üstüne bide saysgiz yeğenler var ev alma imkanımız var aldikda ama gitmiyor gitmiyor bı turlu napacagimi bende bilmiyorum elimden duadan başka bişey gelmiyor
(2,394 puan) tarafından
Benim o umudum bile yok buraya evi yapti 4 kat iki elti evde kalik iki görümce kaynana dışarıdan oyle iyiler meğer b*k gibiymiş nerden bilim bütün yatirimimizi buraya bastık huzur yok evime eşya bile almıyorum ev değil ki bura ymn ederim bunların vicdanına kalmış benim huzurum eşim dengesiz şeker de var kafayı yemiş gibi geziyor resmen kaynana sırtlan gibi pusuda bekliyor 4 duvarın arasında kafayı yicem
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Sadece o gorumceler evlenince kurtulacaksin 6 yıldır aynısın şimdi sak diye ayrilamazsin kira olsa bi ihtimal 
(2,394 puan) tarafından
Evde kalmışlar tabiri caizse evlenmezler 40 küsür yasindalar ben anlamıyorum o kadar söylüyorum o kadar dil döktüm eşim tartıştı yok bu insanlar kafası basmıyor çocuk bu ben zaten alıp veriyorum kararında ama yok o torba torba alınca hala oluyor eşimde bu sefer bana hakaret ediyor ya demiyor ben şeker hastasi adamım ya genetikse bu çocuğun pankreasi ne kadar da bu kadar abur cubur yiyecek çocuk görüyor poşeti vermesem ağlıyor üstüne evlerinde de veriyor
(2,371 puan) tarafından
40 mii ayyy yaşları küçük sandım ben Allah yardımcın olsun eşin gözünü açmadığı sürece böyle devam edecek poşet verdiği an al at suratına güzel laftan anlamıyorlar sende sert ol
(2,394 puan) tarafından
Valla yaptimda zamanında sonra esim geldi kavga gürültü şeker de var dengesizlesiyor bunlar yüzünden boğazıma sarıldığını bilirim
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Eşinden kaynaklı benim eşim de eltimin eşide biz haklıysak bizi savunurlar sonuna kadar. Zamanında kaynanam çok denedi ama eşim hiç onlar yüzünden bana sldırmadı
(2,394 puan) tarafından
Bu yaptı işte halada yapıyor kafayı yicem
(4,497 puan) tarafından
Ayrıda otursan eşin huy olarak değişmediği sürece bunu çok yaşayacaksın maalesef
0 oy
(711 puan) tarafından
Yapacağın şey çok basit eline bıçağı alıp keserim ulan hepinizi defolun evimden geş görümce aeni bi deşeyim diye 3 4 kez bıçak savuracaksın senin delirdiğinden emin olacaklar kendileri taşınıp giderler bi cinnete bakar herşey sende keyfine bakarsın söyleyince komik gelebilir ama kimse bi akıl hastasıyla aynı yerde yaşamak istemez
(2,394 puan) tarafından
Eşimde şeker var dengesiz davranıyor sırf bunlar yüzünden boğazıma sarıldığını bilirim :( elime bıçağı alsam alır beni öldürür emin ol
(711 puan) tarafından
Bi halt yapamaz yerler onun şekerini o an şeker iğnesini sapla boynuna bidaha el süremez sana sen altyan alıp ses çıkarmadıgın için sindirmişler seni
(2,394 puan) tarafından
Valla öyle de oldu  :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 179 göst.
0 oy
13 cevap 454 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 412 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,394 puan) tarafından soruldu
0 oy