+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (393 puan) tarafından
Kızlar bir arkadaşım var nişanlı sekiz dokuz aydır düğünleri olsun istiyorlar ama kayınvalidesi olmaz ben o kızı istemiyorum bu düğünüde istemiyorum ayrıl o kızdan demiş arkadaşımın nişanlısı buralardan gidip başka yerde evlenip asla geri dönmemeyi teklif etmiş arkadaşımda eğer hamile kalırsam mecbur kabul ederler demiş bu arada imam nikahları var arkadaşım ailesini bırakıp gitmek istemiyor en mantıklı çözümün bu olduğunu düşünüyor siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi paylaşın lütfen 

14 Cevaplar

+5 oy
(133,756 puan) tarafından
istenmeyen aş ya karin agritir ya bas demis atalarimiz bi anne istemiyosa ilerde o evliligin icine s.car ileri donuk dusunsun
(393 puan) tarafından
Doğru ama çok seviyorlar birbirlerini ayrılmak istemiyorlar
(133,756 puan) tarafından
klasik olcak ama sevgi mevgi bi sure snr bos islere donusuyo
(393 puan) tarafından
Haklısın aslında
-Reklam-
+2 oy
(138 puan) tarafından
Kız hamile kalırsa ailesinin başını yere eğdirir bence bu uygun değil bırakıp gitmek kimseden habersiz evlenmekte bence doğru değil anne babanın rızası alınmadan olan evlilik ne kadar sağlıklı olur bilemedim nasıl bi yol izlemeliler inan hiç bilmiyorum 
+1 oy
(6 puan) tarafından
Ayrılsın direk çocuk olunca sürünür erkeğe bişey olmaz yaşandı tecrübeyle sabit
(393 puan) tarafından
Çok seviyorlar birbirlerini
+1 oy
(11,935 puan) tarafından
Arkadaşının ailesi ne diyor ?
(393 puan) tarafından
Onlarda kayınvalidesi yüzünden istemiyorlar
(11,935 puan) tarafından
O zaman ciddi şekilde diyorum ayrılsın.iki ailenin de onayı yoksa burada yanan kız olur
(393 puan) tarafından
Çok seviyorlar birbirlerini kayınvalidesi kabul etse kızın ailesi sorun olmayacak
+1 oy
(1,002 puan) tarafından
  Kaynana kendi mi evlenecek ona ne güveniyorsa evlensin anasının ağzina bakmayan adamdan olur sünepe olsa anam istemiyor diyip ağlar dururdu zira
(393 puan) tarafından
Bu durum yüzünden kızın aileside bu evliliği istemiyor
+1 oy
(3,619 puan) tarafından
Dini nikahlari var karı kocalar yani bu evreye gelene kadar akılları nerdeymis diğerlerinin eğer ki çocuk anasının sözüne bakmiyorsa resmi nikahı kiysinlar egerki bakıyorsa ayrilsinlar 
(393 puan) tarafından
Oda herkesten uzak olup kimse karışmadan resmi nikah kıymak istiyor ama arkadaşım ailelerde olsun istiyor onun için hamile kalmak istiyor
(3,619 puan) tarafından
Canım hamile kalsa daha kötü olur ki hamile kalmak ne alaka yani nikahı kiysinlar sonrasında hamile kalsın zaten konuşmak isteyen sonra konuşur
+1 oy
(1,920 puan) tarafından
Birbirlerini ne kadar severlerse sevsinler. Aile istemiyorsa hep mutsuzluk huzursuzluk olacak. Sonunda ne sevgi ne saygı kalacak. Olan doğacak olan çocuğa olur. Yazık eder...
(393 puan) tarafından
Şimdi sadece aşklarını düşünüyorlar ilerisini düşünemiyorlar
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Yani bana ya o ya ben diyebilecek herkese istisnasız o diyebilirim anne çocuğu kızdan ayırmaya çalışıyorsa kaybedilen olmayı göze almalı çünkü nişana imam nikahına rağmen ayrıl istemiyorum diyen kadın torun oldu diye kabul etmez etse bile huzur vermez 
(393 puan) tarafından
Doğru bilemiyorum onlar sadece aşklarını düşünüyorlar şuan
(18,181 puan) tarafından
Ben olsam alsın oğlunu başına çalsın derdim ömür boyu yesinler birbirlerini
+1 oy
(2,371 puan) tarafından
Evlendikten sonrada kaynana zehir eder ve şimdiki zehirin 10 katını 
(393 puan) tarafından
Maalesef doğru
+1 oy
(5,117 puan) tarafından
Cok sevseler de huzursuz bi evlilik olacahı kesın. 
(393 puan) tarafından
Maalesef doğru
+1 oy
(79 puan) tarafından
Saçma sapan davranışta bulunmasın. Kayınvalidesi istemiyorsa zorlamanın anlamı yok. Çünkü bir erkek kötü de olsa ailesinden vazgeçmez. Evlenmeden önce vazgeçiyormuş gibi yapar sadece. Sevgi bir yere kadar götürüyor evliliği emin ol
+1 oy
(240 puan) tarafından
Sakın öyle hamile kalayım mecbur ister falan diye öyle hatalar yapmasın çok kötü bir düşünce  kız hamile kalır adam bıraksa bırakır ortada kız kalır öyle karnında çocukla oğlanın anası zaten istemiyormuş umrunda olmaz ama olan kızın ailesine kıza çocuğa olur madem çok seviyorlar gitsinler resmi nikahı kıysınlar ama bazen zorlamamak lazım sevgi de bir yere kadar baştan bitirmeleri daha mantıklı oğlanın annesi bunlara gün yüzü göstermez ya oğlanın teklifini kabul edecek resmi nikahı kıyıp uzak yerlere gidecekler ya da ayrılacak ama resmi nikah olmadan çocuk yapmaya kalkışmasın 
(393 puan) tarafından
Oğlanda çocuğu şuan istemiyor resmi nikah istiyor
Evet çok haklısınız
+1 oy
(711 puan) tarafından
Nişanlısı ana kuzusu mu
(393 puan) tarafından
Hayır nişanlısı herkesten uzakta kimsenin hizur bozmayacağı biryerde nikah kıymak istiyor
(711 puan) tarafından
O zaman ailesini bırakıp gitmesi gerekiyor o adamın ve sakin arkadaşın 2 3 sene çocuk yapmasın madem şimdi ayrılmaya niyeti yok ilerde bişey olursa çocuk olmadan bazı seyler daha kolay aşılır
+1 oy
(1,169 puan) tarafından
Bu arada öyle hamile kalmakta hemen kolay değil. Belki aylar belki yıllar sürecek ne biliyor?

Hemsincime böyle bir şey söylemek istemezdim ama kızlığından olduğuyla kalır. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 375 göst.
0 oy
15 cevap 337 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,042 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 486 göst.

409,795 soru