+1 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Biz kiraciyiz..asansorle ilgili bakım parasını falan biz veriyoruz ama geçenlerde arıza oldu 1000er lira toplandı yine biz verdik..simdi de anakart yanmış yine büyük masraf çıkacakmış..bunu da mı biz odemeliyiz yoksa ev sahibi mi..

27 Cevaplar

0 oy
(644 puan) tarafından
Bakım parasını kiracı, arıza parasını ev sahibi verie bence :D
-Reklam-
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Iyide o asansörü ev sahibi kullanmıyor ki 

Niye ki òdesin

Adamlar orda oturmuyor etmiyorsa sonuçta kullanan sizsiniz 
0 oy
(890 puan) tarafından
Şu yazdığının birebir aynısını yaşadım 7 bin TL istediler. Ev sahibim zorla ödedi 
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Yuzde yuuuzzz ev sahibi  verir
0 oy
(14,843 puan) tarafından
Ev sahibi ödüyor kiracı karışmaz 
0 oy
(933 puan) tarafından
Demirbaşla ilgili tüm giderler ev sahibi tarafından karşılanır. Havuzlu sitede oturuyorduk aile evinde annemler hala ayni evde, havuz bakımları binanın dışına alınan ağaçlandırmalar asansör parçaları parkin değişecek şeylerinin hepsini ev sahipleri ödedi yasal olatak. 160 daire var. Aidatları bile avukat takip ediyor o kadar dikkatli ve uygun iş yaparlar. Evde yaptırılan şeyler bile kiradan düşülür. Bizde yeni ev sahibi olduk kiracı geldi hemen tasinamicaz 3.gun kapı dusmus. Şimdi adamın suçu ne. Biz yaptırdık. Asansörde ki sorunda da syni şekil demirbaş olduğu için ev sahibi karşılamalı diye düşünüyorum 
0 oy
(635 puan) tarafından
Kullanıma bağlı arızalarda kiracı öder. Evin değerini arttıracak şeylerde ev sahibi ödüyor. Senin kullanıp bozduğunu neden ev sahibi ödesin mesela
(890 puan) tarafından
Demirbaş ve anakartı kucaklayıp götürecek hâli yok ☺️ aynısı başıma geldi, avukat ile görüştük . Ev sahibim ödemek istemiyordu ama mecbur ödedi
(635 puan) tarafından
Bu konuda hakimlerin kararı önemli işte. Bu durumda olup kiracı ödeyen de çok var
(890 puan) tarafından
Bende kendim ödeyecektim , ev sahibi aşırı diretti . 1. Katta oturuyorum asansörde kullanmıyorum. Birileri tuşlara vurup kırmış anakart değişmek zorunda kaldı. Böyle olunca da avukat ile görüştük demirbaş olduğu için giderken anakartı kucaklayıp götürmeyeceğin için ev sahibi öder dedi :D

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 419 göst.
+1 oy
30 cevap 781 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sirin__ (232 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
8 cevap 344 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu

409,939 soru