+1 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (13,371 puan) tarafından
Kızlar miyomum var normalde 2 cm di gebelikle 8 cm i gördü. Sezaryen olacağım miyomu o esnada alırsa sorun yaşar mıyım? Aşırı kanama gibi. Biraz endişeliyim

5 Cevaplar

0 oy
(547 puan) tarafından
İnşaallah bir sorun olmaz arkadaşımda aynı şekılde alındı bir sorun yaşamadı
(13,371 puan) tarafından
Dr um alınabilir durumdaysa alacağım dedi şimdi biraz araştırdım ama pek iç açıcı değil
-Reklam-
0 oy
(8,264 puan) tarafından

Bence almazlar . Ağır gelebilir sana . Tabi doktor bilir 

(13,371 puan) tarafından
Korkuyorum ya ameliyattan değil bu miyom kısmından
(8,264 puan) tarafından
Allah şifa versin.  İnşallah kurtulursun;)))))
(13,371 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Miyom zor oluyor. Teyzem ameliyat olmuştu günlerce kalkıp oturamiyordu. Her ikisi ayni anda seni zorlayabilir. 
(13,371 puan) tarafından
Deme öyle deme:,(
(1,233 puan) tarafından
Ben doğum yaptığımda yanımdaki kadında hem sezaryen hemde tüplerini baglatmisti ona rağmen hemşireler gelip gidip ağrının çok olması normal 2 ameliyat geçirmiş gibi oldun diyordu.
(13,371 puan) tarafından
Oy ben nerelere gidem ya
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Konu hakkında bilgim yok bilen çikar inşallah ben başka bişeyi merak ediyorum bi arkadaşım hamileliğinde miyomu yok olmuştu seninki nasıl büyüdü onu anlayamadım
(13,371 puan) tarafından
Canım kimi miyom büyüyor kimi siliniyor kimi sabit kalıyor. İlkinde sabit kaldı benim bunda büyüdü hormonlar ve rahme giden kan ile ilgili sanırım
(1,936 puan) tarafından
İnşallah gerek kalmadan sağ salim kucağına alıp hiçbir sorun olmadan atlatırsın cnm
(13,371 puan) tarafından
Amin canım inşallah  sağolasın duan için
0 oy
(940 puan) tarafından
benimki alindi dogumda hem de 1 degil birden fazla ve bebek ayagi kadardi dogumdan sonra kanama kontrolu icin cok fazla bastirdilar karnima onun disind sorun yasamadim rahmin kolay toparlandi kanamam da cok olmadi 
(13,371 puan) tarafından
Anladım canım,inşallah alırsa Ben de kolay atlatırım evde bir kızım daha var çok fazla bensiz kalsın istemiyorum açıkçası o da yüreğimi burkuyor doğum yaklaştıkça
(940 puan) tarafından
hic bir sikinti olmuyor canim merak etme onu ayri bi ameliyat gibi falan bile hissetmedim ben agzi sizi cok olmadi bile normal.dikis agrisi oldu hepsi o doktorun iyiyse hic bi sikinti olmaz hic korkma hem temizlenmesi iyi bisey reglim artik agrisiz geciyor hem.de ayri bi ameliyat olmaktan kurtuldum icin rahat olsun rabbim yardim etsin insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif55 (238 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 297 göst.
0 oy
18 cevap 362 göst.
0 oy
9 cevap 200 göst.

410,751 soru

12,359,536 cevap