0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
Eşim yurtdışı gitmek istiyor kendi evim var 5 ci katta otryorum kimse yok el atan yok bir komşu tanımam 3 çocuğum var eşim beni dinlemiyor ve gitcem diyor bende şöyle bir şart koycam ozman benide anem gülün orda bir kira tutsun bir artı bir hiç olmasa anem yanına olurum anem yardımci olur bana iletişim hep yakın okul hastneler vesayre hepsi kendi oturduğum yerde herşey okdr uzakki bana tek başıma yapamam böyle bişe söylesem kabul edermi acaba of ne yapcam bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(383 puan) tarafından
İyiu düşünmüşsünüz. Insallah kabul eder.madem sizi bırakacak hiç mi gözü arkada kalmıcak. Onsuz nasıl daha az etkileneceksenız o şekilde yapsın 
(71 puan) tarafından
İnşallah kabul eder oda çocuklarım için gidiyorum diyor sizide elimden geldicek hemen almaya calişcam diyor hayat şartları çok zor
-Reklam-
0 oy
(1,642 puan) tarafından
Göndermem tek başına. Beraber gidilir eğer gitmek istiyorsa. Tek başıma koca yok başta çoluk çocuk babasız büyüyecek ne gerek var. 
(71 puan) tarafından
Gitcem çocuklarım gelecegi için ben gidim düzen kurayım sizide alicam diyor
(1,642 puan) tarafından
Süreye bağlı olarak düşünülür o zaman. Kısa bir süre ise katlanirim.
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Söylemeden bilemezsin canım söyle bi belki tamam diyecek bu kadar düşündüğüne değmeyecek 
(71 puan) tarafından
Aynn öyle soyluycem
0 oy
(267 puan) tarafından
Ne annesi peşinden giderim eşim nereye ben oraya.
(71 puan) tarafından
E olmuyor götüremiyorum diyor
(267 puan) tarafından
Bilmiyorum ya ben kabul etmezdim sanırım. En fazla şöyle olurdu bı iki ay müddet verirdim ev tutup iş bulana kadar. Şuan eşim şehir dışında ayın 8 inde gelecek ama dayanamıyorum çok zor geliyor bana.
0 oy
(19,498 puan) tarafından
Seni yalniz bırakıp gitmeyi düşünüyorsa mecbur kabul edecek. Nasıl yapacaksın 3 çocukla tek başına. Yaparsın tamam da annenin yakınında olmak gibi.olmaz yani. 
(71 puan) tarafından
He vala hiç sorma bakalım ne dycek

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,362 göst.
0 oy
7 cevap 365 göst.
23 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sibelhome (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 902 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

408,421 soru

12,270,807 cevap

37,583 kullanıcı

Kategoriler

...