+13 oy
1,020 göst.
Aile kategorisinde (4,282 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kusura bakmayın lütfen inanın yorumlarınızı okuyorum cevap veremiyorum ama  bana moral oluyor hepiniz den Allah razı olsun hepinizden 

Not dalga geçer gibi yorumlar da geliyor birde sonradan siliyorsunuz başlığa Büşra diye not düşüyorum işine gelmiyor sa Girme burda 4 gözle haber bekleyen teyzeleri var o yüzden post açıyorum 

BEBEĞİM SOLUNUM CİHAZLARIN DAN AYRILDI KENDİ KENDİNE NEFES ALABİLİYOR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SARİLİGİMİZ YÜKSEK BİRAZ 1 HAFTA DAHA YATIRIRIM DEDİ  DÜN AKŞAM DAN BERİ AZ AZ DA OLSA SÜTÜM GELMEYE BAŞLADI 

SÜT YAPACAK TARİF LERİNİZ VE TAVSİYELERİNİZ VARSA SEVİNİRİM HANIMLAR E BEBEKTEN MALT İÇECEĞİ ALDİM BAŞKA NELER DENEYE BİLİRİM YİYE BİLİRİM 

55 Cevaplar

0 oy
(3,067 puan) tarafından
Canım beslak damlayı dene bide hünnapın süt çayı ile karıştır beslak damlayı bol bol su iç uyu dinlen bebeğin yanında yok maddem uyudukça dinlendikçe sütün kalitesi artıyo diyorlar bide kuru üzüm hoşafı iç geçmiş olsun rabbim bebeğini size bağışlasın 
-Reklam-
0 oy
(3,315 puan) tarafından
Büşra çok sevindim Büşra. Rüzgar gibi gelip gitsin tüm kötü şeyler kavuş bir an önce inşallah ❤️❤️❤️
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 

Tez zamanda evinize yuvaniza donersiniz insallah 

Malt içeceği bende işe yaramamisti 

Onun dışında 

Papatya ve rezene çayı 

Kuru soğan 

Bulgur pilavı

Ayran

Özellikle marul, kıvırcık değil ama

Yeşil sebzeler 

Stresten uzak duracaksin 

Bol sıvı Özellikle su tuketeceksin 

Dinlenme ve uykuda çok önemli 

Doktorum herseyden önce bol bol dinlenip iyi uyuman gerekli ve stresten uzak durman lazım demisti 
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin gözünüz aydın olsun canım kuru incir kuru kayısı üzüm falan komposto yapmıştı biri burda ben iki gebeliğimde de onu yapıp götürmüştüm yanımda bir de bestlak damla var süt için onu tavsiye ederim e bebekte anne çayı var o da etkili birde internette ve aktarlarda milk tea satılıyor onunda çok faydasını görmüştüm Rabbim şifa versin kuzuna bir an önce kavuşun inşallah sağlıkla 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Maşallah çok sevindim Rabbim tez zamanda kavuştursun canım gözün aydın ❤️
0 oy
(2,060 puan) tarafından
Benim oğlumda bir hafta kuvezde kaldı çok şükür şuan yedi aylık oldu mamsel diye bir anne çayı kullanmıştım hem sütun kalitesini artırdı hemde sütümü cogaltmisti ve bol bol sağım tabiki artırıyor şifa olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 
0 oy
(3,449 puan) tarafından

Sağlıkla kucağında evinizde de olacaksınız daha inşallah Büşra:) sen ne yollar aştın, bunlar da geçecek Allahın izniyle.. geçmişler olsun tekrar, sağlıkla büyütün yavrunuzu. 

0 oy
(654 puan) tarafından
Ismi de çok güzelmiş sağ salim büyüsün inşallah ablacim
0 oy
(9 puan) tarafından
Yumurtayı kırıp pişirdik ten sonra üzerine pekmez ekleyip bir güzel fokurdadiktan sonra yiyebilirsin bana çok ama çok iyi gelmişti. 
0 oy
(154 puan) tarafından
Dereotu ye her yemegın yanında inek gibi süt yapyo valla bol bol:)))) gecmıs olsun sağlıkla al kucagına kokla inşallah paşayı❤️
0 oy
(872 puan) tarafından
İyi gözün aydın çok mutlu oldum 

Kuru incir kuru kayısı kuru üzüm kaynat ye iç bol bol birde yeşil mercimek çorbası iç çok süt yapıyor
0 oy
(232 puan) tarafından
Bol bol rezene iç hurma ye çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Bebeğine Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin. Sana da çok gecmis olsun busracim. Tahin pekmez ve yeşillik börülce haşlaması çok güzel süt yapıyor. Bol su iç ve uyu
0 oy
(13,068 puan) tarafından
Canım elhamdülillah Rabbim tez zamanda kucağına alıp eve gitmeyi nasip etsin. Hoşaf,rezene çayı,bol bol elektrikli pompa ile sağım. Bende sütlü irmik helvası deli gibi süt yapardı onu da dene istersen
0 oy
(235 puan) tarafından
Bestlak damla öneririm dutu kavur ye bol su iç 

Ikı kuru kayısı bir incir ikı kuru erık tarçın bır lıtre ılık suya at gün içinde tüket hepsı bana iyi gelmıştı sanada şifa olsun bol sitlerimiz olsun

İlgili sorular

+14 oy
32 cevap 885 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,282 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 311 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,000 göst.
5 Eylül 2024 Aile kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,209 puan) tarafından soruldu

408,165 soru

12,259,258 cevap

37,326 kullanıcı

Kategoriler

...