+2 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
16+1 kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım kanamam onlar durdu taburcu oldum 28 Aralık 17+3 haftalık oldum muane için gittim doktor ilacımı kes dedi düşük ilacı progesteron kestim bebeğimin cinsiyetini sordum bebeğim ters pozisyon olduğu için doktor dedi kız dicem ama yüzde yüz emin deglim bişi diyemiyorum bana dedi risli gebelik yeşil alan acicam 18 hafta 22 hafta arası gel başka doktora yönlendirdiler benim gibi daha önce yaşayan varmı risli gebelik için neler dikat. Etmeliyim.

4 Cevaplar

+1 oy
(267 puan) tarafından
Perinatoloji doktoru sana söyler zaten ne yapman gerektiğini.
-Reklam-
+1 oy
(17,752 puan) tarafından
Ağır kaldırma çok yorma  kendini canm benimde kanama oldu hep ilaç kullandım hala kullanıyorum hastanede bile kaldım çok şükür 33.haftaya kadar geldik doktorda sana bu tavsiyeleri verecek zaten 
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Ben de 14cu haftada yaşadım. Tam hatirlamiyorum o haftalardaydi.. oturdugum yerden fazla kan akti . Ayaga kakiyordum yine akiyordu . Ama bebegimi uyutuyorum su an ❤️

Onemli olan stres yapma. Agir kaldirma 2 kilodan fazla. Zaten cinsel iliskiyi doktor soylemistir olmaz diye. İş yapma . Uzan vaktin oldugunca. Ben hep uzaniyordum . Ayaklarini bedenden bir az yukari koy. .
0 oy
(573 puan) tarafından
Ben de riskliyim 10 günde bir çağırıyorlar kontrole 27 oldum şükür 
(12 puan) tarafından
Abla sende belin hepsi yanma oluyormu ve iki kalça arası aşağı kemik agriyormu yerde oturunca baş agrisi
(573 puan) tarafından
Bel ağrısı yok ,kalça ağrısı da yok,sadece baş ağrısı oluyor bazen sen kontrollere düzenli git anlattıkların bende hiç yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bahar_6565 (153 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 185 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,421 soru

12,270,710 cevap

37,581 kullanıcı

Kategoriler

...