Benm oğlumun babası bana neler etti 1,5 yıl evli kaldım adama dayanamaidm simetri hastalığı var, kişisel bozukluk var narsist şiddet dayak küfür içki fiziksel şiddet bedensel şiddet karı gibi çenesi vir vir yok olmadı değişmiyor hamile kaldm gene aynı doğum yapacak gene aynı bende doğumdan snra tekmeyi vurdum bosadim ama bosanamiyoruz bı turlu 2,5 yıl olcak bitmiyor bosanmami öğrenince oglum daha 2 gunlukdu ne tehditler ne küfürler hiç bitmedi alasını yapdi çocuk goruşlerinde yapiyordu çocuğunda pskolojisini bozdu kavga gürültü çocuk hep ağlıyor dedim dur goruşlere cikmiyim annem çocuğu ona veriyordu sevip gidiyor ama yk anneme aileme.gene küfür beni gormezsse dedm bosancagimi anlar gene anlamadı, haylada anlamıyor watsapdan yalvarıyor barişmak için ama yapmicak 6 duruşma olcak onda mahkemeye gdicem ki bitsin bence sende beni örnek al dahada alasını yaşadım evlendim zor sabrettim ona dahada sabredemedim 1,5 senede terk ettim onu
Anlaşmali olursa hemen biter eğer çekişmeli olursa 2 sene sürer nafakada avukatn davayı açar 1 aya bağlanır hemen benim öyle oldu oglunuda asla alamaz