+2 oy
247 göst.
önce Aile kategorisinde (86 puan) tarafından
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar. Ben gerçekten boşanmak istiyorum ama aşırı manyak bi insan nasıl tepki verir ne yapar bilmiyorum. İkimizde memuruz aynı maaşı alıyoruz benim ve oğlum adına nafaka talebim olmayacak mehir vs de istemiyorum bir arabamız var onuda yarıya bölünmesini istemiyorum evliyken almıştık. Oğlumuz 2 buçuk yaşında. Açıkcası pek ilgilenmiyor evin içindeyken bana ve oğluma hiç tahammülü yok narsist bir insan eziyeti yapar eder sonra istediğin veya hoşuna giden bir şey yapar sonra her istediğini yapıyorumda beğenmiyorsun karşılığı bu mu falan yapar. Ailem arkamda onların yanına taşınacağım tayinili isteyip. Ama oğlumu vermem asla diyor. Sizce mahkeme bana verir mi eşim bana iftira falan bile atsa şuan pis bir insan tanıyamıyorum onu bile yapar yani. Oğluma bana eziyet ediyor sürekli tersliyor tahammülü sıfır bize karşı. Oğluma bağırmaya başladı hep huzursuz bi ortam var. Hafta sonu evde tek oluyoruz hafta içi kayınvalidem bizde oluyor çocuğa baktığı için bizde yatıyor cuma hemen gidiyor evine. Hafta sonu olsun istemiyorum eşimle evde tek kalmak istemiyoruz artık. Hiçbir talebim yok tek oğlumu istiyorum çekişmesiz dava olur mu oğlumu alacağım diye ısrar ederse çekişmeli mi olur sizce bu arada çocuk nafakasını boşandıktan sonra göndermeye başlarsa o paranın arkasına düşer işte sen kendine harcıyorsuna getirir lafını eder o yüzden hiçbir şekilde istemiyorum. Zaten annemlerde kalacağım kira vs olmayacak eşimlede aynı maaşı alıyorum gül gibi bakarım oğluma

3 Cevaplar

+4 oy
önce (2,773 puan) tarafından
Yok cocuk anneye.  Ama hakkini al. Bak evliyken emek emek aldiginiz arabayi 2 gun sonra baska bir kadina hibe edip onu el ustunde tutacak.  Evladin icin almadigin nafakayi sagda solda afedersin g.ot atip yiyecek.  Hakkini 1 kurus bile birakma
önce (2,056 puan) tarafından
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evladının hakkını al gerekirse harcama dursun bankada ve eşin denen ayarsız sana harcama ile ilgili iftira atarsa bankada olduğu gibi gösterirsin. İleride de çocuğunun eğitimine harcarsın. Harcaman gerekirse de muhakkak kart alışverişi yap ki kayıtlı olsun be fişleri atma
önce (2,773 puan) tarafından
Oyle tabi yazık günah.  Zaten her turlu bela olacak cunku erkekler bosanirken bambaska oluyor. Insan bir an önce kurtulayim istiyor bende yasadim. Ama sonra pisman oluyosun cunku hem bisey almiyosun hemde burnundan geliyor bosanana kadar
-Reklam-
0 oy
önce (45,048 puan) tarafından
7 yaş öncesi anne bakabilcek durumdaysa herhangi kötü aliskanlik o bu yoksa veriyor alırsın korkma daha çok küçük o ne derse desin sen alirsin iftira atar demissinde mahkeme kanitisiz hiç bişeye itibar etmez boş ağızla laf yapar kocan olacak şahıs 
önce (86 puan) tarafından
Ha anladım canım öyle bir şey yok bu yazdıkların üzerinden eşimin iftira atabileceği bir durum da yok çünkü böyle şeyler yok
önce (45,048 puan) tarafından
Alırsın çocuğunu merak etme sana verirler maddi olarak da bakabilcek durumdaymissin yaşı gereği anneye daha muhtaç yüzde 90 alırsın
önce (86 puan) tarafından
Sağol canım inşallah ama eşimden cok çekiniyorum manyak biraz nasıl söyleyeceğim
önce (2,056 puan) tarafından
Alkole dikkat et canım. Arkadaşım arada bir kadeh içer şu an boşanmaya çalışıyor eşi de alkol alıyor demiş mahkeme dosyasına girdi alkol
önce (413 puan) tarafından
Bende boşanma durumundayım benm oflumun babaside alkol alıyor çocuk görüşlere alkollü geldini söyledim dosyaya girdi akıllı olması.neyi degistircek ki acaba genede babayla çocuk giruşleri devam ediyor içkili okdunu bilselerde bişe olmuyo, eskiden oluyordu.ama daha görüşlere gelmiyor babasi
0 oy
önce (413 puan) tarafından
Benm oğlumun babası bana neler etti 1,5 yıl evli kaldım adama dayanamaidm simetri hastalığı var, kişisel bozukluk var narsist şiddet dayak küfür içki fiziksel şiddet bedensel şiddet karı gibi çenesi vir vir yok olmadı değişmiyor hamile kaldm gene aynı doğum yapacak gene aynı bende doğumdan snra tekmeyi vurdum bosadim ama bosanamiyoruz bı turlu 2,5 yıl olcak bitmiyor bosanmami öğrenince oglum daha 2 gunlukdu ne tehditler ne küfürler hiç bitmedi alasını yapdi çocuk goruşlerinde yapiyordu çocuğunda pskolojisini bozdu kavga gürültü çocuk hep ağlıyor dedim dur goruşlere cikmiyim annem çocuğu ona veriyordu sevip gidiyor ama yk anneme aileme.gene küfür beni gormezsse dedm bosancagimi anlar gene anlamadı, haylada anlamıyor watsapdan yalvarıyor barişmak için ama yapmicak 6 duruşma olcak onda mahkemeye gdicem ki bitsin bence sende beni örnek al dahada alasını yaşadım evlendim zor sabrettim ona dahada sabredemedim 1,5 senede terk ettim onu 

Anlaşmali olursa hemen biter eğer çekişmeli olursa 2 sene sürer nafakada avukatn davayı açar 1 aya bağlanır hemen benim öyle oldu  oglunuda asla alamaz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
9 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
24 Kasım 2024 Aile kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 729 göst.
9 Haziran 2022 Aile kategorisinde 16.08.2021 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
7 Kasım 2024 Aile kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu

407,792 soru

12,241,936 cevap

37,021 kullanıcı

...