0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (751 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gece şu istiyor bu ara normal mi anlamadım sizde durumlar nasl. Ya içsin icsinde çise alıştırmak istiyodum bezi bırakmayı. İnt de okudum sabah bezi kuruyorsa uygundur artk bırakmaya ee gece su icerse nasl kuru olsun 

9 Cevaplar

0 oy
(8 puan) tarafından
Evet gayet normal biz bile gece susuyoruz :) Oglum 4.5 yasinda bazen oda ister gece kalkip 
(751 puan) tarafından
2 ay oldu biberondan süt iciyodu bıraktık dedm acaba o istek mi geldi korktum
(8 puan) tarafından
Ondan degildir ya susuyodur normal bence
(751 puan) tarafından
Ya gece su iciyoya bezi bıraktırma ya çalışıyorum. İnt okumuştum sabah bezi kuruysa hazırdir bırakmaya diyo ee şu icerse nasl kuru olsun. Siz nasl yaşadınız bu durumu
-Reklam-
0 oy
(3,068 puan) tarafından
5 yaşındaki kızım gece 2 sefer su için uyanır yazın baş ucunda sulukla uyur 
(751 puan) tarafından
Yaaa normal mi bunlar
(3,068 puan) tarafından
Tabi canım normal
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Yatmadan bi biberon hoşaf içyor kabızliği var baştan beri 

Biraktı bezi gece çok nadir kaçirmadı yok denecek kadar az 
(751 puan) tarafından
Nasl oldu peki nasl biraktiniz lütfen yardımcı olun bana ya kaç aylık basladnz bırakmaya kaf hafta sürdü nasl bir yol izledi iz
0 oy
(17,243 puan) tarafından
Benim oğlan 16 olacak gece uyanınca su istiyorum meme bağımlısı ama su icirmesem memeyi ağzına almıyor. 
0 oy
(87 puan) tarafından
Çocukta olsa susar benim kızıma asla emzirme dışında hiç bir şey bir yudum suyu bile iciremezdm sorma sirna su istemeye başladı benimmii 2yasina girecek Allah'ın izniyle 
0 oy
(14,619 puan) tarafından
4.5 ve 2.5 yaş kalkıyorlar şu içmek için kızım da oğlum da memeyi bırakınca gece su içmek için uyanıyorlar 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Kızım dört yaş olucak hâlâ içer geceleri suyu ki bizlerde içiyoruz geceleri. Kızım bırakırken bezi çok kolay oldu o zaman da içerdi geceleri zaten ilk zamanlar çise kaldırıyorsun ya bı sure sonra kendi alışıyor çişi gelince uyanıyor 
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Sütü yeni bıraktı ise susaması normal az verin bardak bardak içmesin ama susuz da kalmasın 
0 oy
(438 puan) tarafından
Canım çok normal biz bile gece kalkıp su içiyoruz lavaboya gidiyoruz çocuk da susar. Benim oğlum da gece 1 2 kere su için uyanıyor ben sabaha karsi 4 5 gibi tuvalete kaldırıyorum çok şükür kaçırma olmuyor ama kaldırmasam kaçırıyor 3 yaşına girecek 27 aylikti tuvalet eğitimi verdim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
8 cevap 194 göst.
0 oy
5 cevap 121 göst.

408,403 soru

12,270,181 cevap

37,572 kullanıcı