+1 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (248 puan) tarafından
Diyetteki arkadaşlar sabah tartıları gelsin 

8 Cevaplar

+1 oy
(248 puan) tarafından
Kizlar uyanmadinizmi halaa
-Reklam-
+1 oy
(51 puan) tarafından
72 ye kadar düştüm spor ve dıyetı yapamıyorum ya bı anda eskı haline döndüm durduramıyorum 1 bucuk kilo aldım bıle. Tüm emegım çabam boşa gıtmedsn tekrar başlamam lazım
+1 oy
(130 puan) tarafından

74.20 ile başladım az önce tartıldım 71.20 olmuşum bile 4 günde :happy:

(248 puan) tarafından
Masalah ne gzl
0 oy
(12,616 puan) tarafından
1 haftada 1 kilo vermişim ben. benimki şimdilik sıkı diyet değil ama yediğim abur cuburu kestim. ödem gitti büyük ihtimal. kalori açığı oluşturmaya çalışacam bundan sonra
0 oy
(2,742 puan) tarafından

Tartım bozuldu ya :unsure:

0 oy
(400 puan) tarafından
Burdan kızlarla bızde grup kurduk hatta ınsta sayfası actım dıyet fotolarını orda paylasmak için valla motıvem tamamem bıtık durumdaydı dunden beri süperim basladım hırslandım kosu bandı da sipariş verdım 
(400 puan) tarafından
(130 puan) tarafından
Teşekkürler canimmm♥️
(400 puan) tarafından
Rıca ederim balım:)
(5,991 puan) tarafından
bende geldim;))
(400 puan) tarafından
Way hoşgeldin balımmm
0 oy
tarafından

image

Ben tek öğün yapıyorum kahve iciykm
(779 puan) tarafından
Tek öğünü ne zamn yapiyosunuz. Ne zamndir yapiyosunuz bide zor olmuyormu. Çok sordum kusura bakmayın bende iki öğün yapmayi dusunuyorumda tek öğün nasıl oluyo diye merak ettim.
tarafından
Ben normalde aksam 6da yiyordum ama bugün 3 de yedim :)
6 bana daha uyuyordu yemek saati olduğu için
Ben 4 gün olucak başlayalı
Ben önce 2 öğün yaptim sonra teke düştüm bugün mesela 3 yumurta tek yedim 3 de başka birsey yemedim midem küçülmüş hatta 2.5 yedim yarısı kaldı gitmedi
Kendine bir saat belirle o saatde ye
Aksam yediğimde ne yemek varsa onu yiyordum sebze tavuk çorba salata yoğurt
0 oy
(669 puan) tarafından
75 kilodan 65 şe düştüm şeker hastasıyım diyetisyen devlettekiler bir  b.ka yaramıyolar elşne kağıt veriyolar yallah kendi imkanlarımla verdim guluten beslenmiyorum sabah yemekten değilde akşam çok yemekten kaçınmak gerek 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,234 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ⭐⭐Hiranur'um⭐⭐ (3,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 159 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 698 göst.
+1 oy
5 cevap 136 göst.

408,433 soru

12,271,440 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...