+8 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde (1,330 puan) tarafından

Tünaydın herkese <3

Pazar demek geç kahvaltı demek benim için:) 

Birazdan kahvaltı edicez ama canım aşırı derecede tatlı şeyler çekiyor şuan kahvaltıya pestilli yumurta yaptım bilenler var mı acaba sizde yapar mısınız 

imageEkmekler yandı ama olsun :D

25 Cevaplar

+4 oy
(1,948 puan) tarafından
Gelebilir miyim ya size. Seviyorum boyel sofralari
(5,976 puan) tarafından
e tatli pestilmi ? nasil oluyirki  ben bilmiyorum hic
(1,330 puan) tarafından
Hıhı normsl bildiğin üzüm pekmezinden yapılan pestil hatta bastık deriz biz onu doğrayıp yıkayıp yağda çevirip yumurta kırıyoruz bazen pekmezde ekliyo annem hatta bnm pestil fındıklıydı doğuda çok yapılır severiz:)
(5,976 puan) tarafından
ilk firsatta denicem bakalim. suan evde findik ezmesi fistik ezmesi surulu rulo muska yapilmis pestil var duz olanlardan alinca denicem
yumurtayla
(1,330 puan) tarafından
Afiyet olsun şimdiden umarım sende seversin yanlışlıkla tuz ekleme bu arada tuz girmiyo :))
(5,976 puan) tarafından
he tuz yokmu:)) koyardim  valla . aklimda bulunsun
-Reklam-
+4 oy
(7,740 puan) tarafından

Kahvaltıda meyve mi yiyorsunuz kız ? :D

Afiyet olsun canım 

(1,330 puan) tarafından
Sağolasın canım:)
(12,533 puan) tarafından
Ay ben ya oğlumda resmen kamyonla meyve yedim valla. Ve oğlumda şuan aşırı meyve sever :)
tarafından
Ben de meyveciyim kahvaltida hep meyvem olur . Bı portakal dilimlerim yazın da kavun karpuz ☺️❤️ afiyetle yiyin canm
(4,912 puan) tarafından
Bende kızımda cok yerdim yazdı bıde kavun. Karpuz gece kalkar yerdim. Kızımda şimdi. Çok sevr
(1,330 puan) tarafından
Ya ben buna inanıyorum annem bana hamileyken kavun yemiş hep bnm en sevdiğim meyvedir kardeşim de de kivi o da kivi delisi kızımda şimdi bazen sadece kahvaltı niyetine meyve yedim her yemekten sonra yine meyve çöp sadece meyve kabukları artık çöp atmaktan bıktım:))
+3 oy
(2,322 puan) tarafından

Afiyet olsun bebise sana yarasın :)

Pestilli yumurta mı ilk defa duydum denemek lazım :D

(1,330 puan) tarafından
Ayy çok sağolasın ♥️☺️
Doğuda yapıyolar genelde bnce de dene:)
(2,322 puan) tarafından
Nerelisiniz :)
(1,330 puan) tarafından
Diyarbakır'lıyız ☺️
Siz peki:)
(2,322 puan) tarafından
Şanlıurfa ama Ankara'da yaşıyorum
+3 oy
(3,123 puan) tarafından
Hiç duymadım afiyet şifa olsun inşallah
(1,330 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ☺️♥️
+3 oy
(45,053 puan) tarafından
İlk kez duydum valla afiyet bal şeker olsun inşALLAH ☺️❤️
(1,330 puan) tarafından
Çok çok teşekkürler☺️♥️ Doğuda genelde yapılıyor çok lezzetli aslında
+3 oy
(684 puan) tarafından
Bilmez miyim afiyet olsun:))) nerelisin
(1,330 puan) tarafından
Aa sende mi Diyarbakırlısın ☺️ ♥️
Adın ne ♥️
tarafından
Evet canm gamze senin ❤️
(684 puan) tarafından
Ben Erzurumluyum ;)
(1,330 puan) tarafından
Betül Büşra adım♥️
Memnun oldum:)
tarafından
Memnun oldum canım ben de ❤️☺️
+3 oy
(1,091 puan) tarafından
Pestilli yumurta yemedim denemedim.ancak Siverek'te çalışırken pekmezli yumurta yemiştim efsaneydi..eminim.bu da çok güzel olmuştur afiyetler olsun...
(1,330 puan) tarafından
Pekmez de katıcaktım içine de bu kadar tatlı Yeter dedim çünkü meyve de yicektim☺️ bu sadede olur pekmezli de yada pekmez tek başına genelde doğum yapmış kadınlara yaparlar biz kahvaltılards çok yaparız
Ćok teşekkürler bu arada ♥️☺️
+3 oy
(2,741 puan) tarafından

Tünaydin afiyet olsun <3

(1,330 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❣️
+3 oy
(3,165 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım❤️ hiç yemedim ben yumurta sevmediğim için çok açıkta değilim maalesef:D

(3,165 puan) tarafından
Memnun oldum tekrar canım❤️ kızın adını düşündünüz mü
(1,330 puan) tarafından
Bende öyle canımm♥️ kızım için ilk Buğlem Yüsra dedim kız kardeşim Lavin'i çok istiyo şimdi Buğlem Lavin diyoruz
Buğlem Yüsra adıma da uyuyo artı inşirah suresi o kadar çok okudum ki bi dönem yeri bnde ayrıdır ve bigün kızım olursa koyucam dedim Yüsrayı beğenmedi bizdekiler:(
(3,165 puan) tarafından
İkisi de güzel canım ya sende çok güzel düşünmüşsün. Bir bilene sorsan sorun değilse kulağına okutup kimliğe yazmayabilirsin içinde kalmasın. İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim❤️❤️
(1,330 puan) tarafından
Kulağına zaten ya bnm ya eşimin amcası okicak mutlaka ismini hatta bebek mevlidi de yapıcam inşallah kızıma :) Sen de gelirsin inşallah ♥️ Daha çok zaman var önümde 21+5iz netleşir umarım doğana kadar ☺️ Allah razı olsun teşekkür ederim canımm♥️♥️
(3,165 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallahh☺️ ❤️ daha varmış rahatça düşünürsünüz :)
+3 oy
(1,107 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende oğluma yedirdim bende biraz atıştırdım eşim gece nöbetinden çıktı uyuyor uyansın öyle kahvaltı yapacağz inşallah çayı demledim:) 
(1,330 puan) tarafından
Hiç kahvaltı insanı değilimdir normalde kahvaltı etmem de bebiş için mecbur ekmeği kızartıp avakadoyu ezip sürüp yiyorum o kadar koca evde olunca mecbur hazırlıyorum bnde ama:)size de afiyet olsun ♥️
(1,107 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kahvaltı benim vazgeçilmezim :) kaç haftalıksın bende hamileyim
(1,330 puan) tarafından
Hiçcc sevmem kahvaltı bn babaannemlerle altlı üstlü büyüdüm sabah yukarı koşardım onların kahvaltı ağır olurdu akşamdsn kalan yemeklerdr olurdu onlarls ede ede hiç peynir kahvaltı falsn sevmiyorum genelde geç saatte yemek yerdim oldu bitti:))
21+5 olduk biz ♥️
Sen kaç haftalıksın:)
(1,107 puan) tarafından
Alışkanlıklar kalıyor maalesef :) bende 13+6 ym çok yoluna başındayım :) ❤️
+3 oy
(3,791 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benim eşim bugün pazar mesaisine gitti .kızla geç kaldık 10 buçukta kalktım uyuya kalmışım akşama geç yatcak off:'( 

Neyse markete gittim geldim sarma içi aldım tatlı yapcam bende fakir pastası :D bisküvi vs aldım sonra da dip köşe giriştim temizlik yapıyorum 2 dk oturdum nefes alayım diye mutfak yatak odası bide kızın odası kaldı onlar bitsin sarmaya girişcem :D iş çok :D

(1,330 puan) tarafından
Bende az önce mutfağı topladım kendimi attım yatağa akşama kadar yatıcam:D kocam evdeyken nefret ediyorum iş yapmaktan ama yarın dipköşe temizlik var:(( ayy bnde kuru dolma mı yapsam acaba:)) kolay gelsin sana da ☺️❤️
(3,791 puan) tarafından
Bende pazartesi yaparım genelde dip köşe zaten 2 günde bir koltukları çekmeden halı kaldırmadan yaparım kedimiz var istiyor haliyle :) ama koltuklar halılar kalkıp haftada bir yapıyorum bugün eşim yok bugün yaptım bende :) sarmayı yapaym toz alcam daha :D
(1,330 puan) tarafından
Benim koca kediden farksız olduğu için jsjjs mecbur bnde üç güne bi yapıyorum temizlik
(3,791 puan) tarafından
Kız Allah seni :D
+3 oy
(1,342 puan) tarafından
Ananem de yumurtaya pekmez bal falan döker bazen. 
(1,330 puan) tarafından
Pekmezii de çok güzel evet kuru incirli bile gördüm yapıldığını
+3 oy
tarafından
Çokta güzel olur pestilli yumurta afiyet olsun bu arada 
(1,330 puan) tarafından
Ayy evet beni çocukluğuma götürür ☺️ teşekkürler ♥️
tarafından
Evet evet küçükken annem çok yapardı bide ayranla da çok güzel gider
(1,330 puan) tarafından
Pekmezden değilde ayrandan yapılan cevizli sucuk yedin mi hiç o geldi aklıma sen öyle diyince o da çok güzeldi yaa
tarafından
Yok onu hiç yemedim ama eminim oda çok güzeldir
+3 oy
(4,380 puan) tarafından

Pazar günleri geç kalkıyorum. Kocam bakıyor çocuklara kahvaltısını hazırlıyor çoğu zaman ben şuan kahve keyfi yapıyorum ☺️ afiyet olsun sana da canim

image

(1,330 puan) tarafından
Teşekkürler sana da afiyet olsun ❤️
Ay ne şanslısın keşke bigün bnmki de hazırlasa kahvaltı
(4,380 puan) tarafından
Saol canım inşallah ♥️
+1 oy
(22,049 puan) tarafından
Bizde yeni doğum yapana bu yapılır ama efsane güzel tadi acaba kalkıp yapsam mı ') daha kahvaltı yapmamisim

Tereyağ erit pekmez köy kaynayinca yumurta kır ye uff misss
(2,741 puan) tarafından
Yap asko durman hata ❤️
(1,330 puan) tarafından
Evet evet bnde öyle hatırlıyorum yengem doğum yapmıştı sürekli pekmezli yumurta yiyodu:))
Ben çok severim ya çocukluğum da Ramazan kışındı hep sahurda annem hep yapardı yerdik
Kalk hadi sende yap ♥️
Nerelisin bu arada bn Diyarbakırlıyım☺️
(22,049 puan) tarafından
Yapmadim ya ,:))

Karnıyarık işittim yiyorum ')))

Batmanliyim bnde yakiniz:)))
(1,330 puan) tarafından
Sana da afiyet olsun:))
Ben normalde kahvaltı etmem akşam yemeğini erken yerim yada dünden kalanı ısıtır yerdim şimdi bebek için mecbur yiyorum:)
+1 oy
(17,736 puan) tarafından
Afiyet olsun canm hiç denemedim  ama sofra mükemmel görünüyor ☺️
(1,330 puan) tarafından
Ayy teşekkür ederim tatlım ♥️☺️
Valla aral acele canımın çektiklerini yaptım keşke beraber olaydı ❣️
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
pestilli yumurta ilj kez gordum afiyet olsun
(1,330 puan) tarafından
Çok lezzetli denemelisin :)
Teşekkürler bu arada ♥️
+1 oy
(835 puan) tarafından

Ben Diyarbakırlıyim canım bizdede var pestilli yumurta çokta güzel oluyor valla tadı :)

(1,330 puan) tarafından
Canım hemşerim:)♥️
Diyarbakır'ın neresinden bn Lice
(835 puan) tarafından
Kulp canım
+1 oy
(748 puan) tarafından
Bizde pestilli yumurta yaparız ama ben hiç sevmiyorum :) gerçi pestili de yemem o kadar :) afiyet bal şeker olsun ❤️ 
(1,330 puan) tarafından
Ayy bn çok severim yumurta sevmediğim hâlde pekmezli pestilli severim:))
Teşekkürler canım♥️☺️
(748 puan) tarafından
Ben pekmez ve pekmezli hiçbir şeyi sevmiyorum o yüzden olabilir :)
+1 oy
(2,027 puan) tarafından

Afiyet bal olsun :) bir Urfalı olaraktan denemişliğim var ama damak zevkim değil annem çok sever amaaaa :D

(2,027 puan) tarafından
Annemde bazen kısır gibi bulguru ıslatıp yapıyor şöyle bol yumurtalı inanki çok çok iyi oluyor kesinlikle yap ve ye aşermişsin bebiş yumurtalı çiğköfte diye bağırıyor içerden ☺️☺️☺️ hadi bakalım bekliyorum bacım ♥️☺️
(1,330 puan) tarafından
Bu bebiş zaten zehirrr jsjsjsh
 acı yemeyen ben süs biberleri deli gibi yiyorum ayy kahvaltıda domatese bile isot döküp yiyorum ☺️ ayy kesinlikle yapıcam bugün yapmasam bile yarın ki menüm bu ☺️❣️ paylaşıcam o zaman ❣️
(2,027 puan) tarafından
Ahahhh yirim ben o miniğiiii ♥️♥️☺️ Oh oh maşallah afiyet şifa olsun yarasın kuzucuğa her bir lokman ☺️☺️ hadi hayırlısı bakalım yaptığın gün sendeyiz ☺️♥️
(1,330 puan) tarafından
Ahshhshs  bizde seni yeriz☺️❣️
Şimdi detaylı bi temizlik yapıyorum yumurtam bile bitmiş sanaldan eksikleri yeşillikleri falan söyledim daha bugün yapamam çok işim var ama yarına görüşürüz ☺️☺️♥️♥️♥️
(2,027 puan) tarafından
Hadi sana kolay geleee yorma kendini fazla bacım.. Görüşürüz mucu mucuk ☺️☺️♥️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem26 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 234 göst.
31 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 738 göst.

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...