0 oy
64 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,102 puan) tarafından
Kızlar selamlar, abim  ve 2 kızı ,annem, babam bana yemeye gelecekler, abim aşçı ve aşırı pimpirikli çok seçici biri, ne zaman yemek yapsam muhakkak bir kulp bulur.

Neyse menümde bulgur ve beyti kebabı yapacağım

Ama saalata meze çorba tatlıya karar veremedim! 

Sadece beyti ve bulgur çeşid az mı ne yapılır yanında?

2 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Fırına kekik yağ tuz ile harmanlanmış domates biber ve soganda at yanına ekle.Marketten birse süzme yoğurt al onu koy.

Ortaya salata turşu tamamdır lokanta usulü işte 
(1,102 puan) tarafından
Aaa közlenmiş mi şekilde demi canım mantıklı. Ben yanına biberi kızartırım diye düşünmüştüm

Salata normal mevsim salatası yeter herhalde .
Ya ne zaman bu abim gelse en iyisi olsun desemde yemeklrm de illahi bir şeyi eksik oluyor , veya az geldi başka bir ara sıcak ne ekleyebilirim ki
(4,173 puan) tarafından
Onden az çorba arkadan et sebze tahil salata turşu yeterde artar bile.
Firin tepsinin bir tarafina domates bir tarafına biber bir tarafına soğan koy fırın kağıtları ile ayrı ayrı ben sarımsak da ekliyorum kekik tuz yağ ile karsitir tabaklara ekle çok lezzetli oluyor (kızartma bence )
(1,102 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yaa iyi fikir oldu bana
-Reklam-
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Yanina mevsim salatasi, rus salatasi, haydari, sarma cesitlerinden yapabilirsiniz. Corba olarak ise mercimek veya ezogelin olabilir  bence 
(4,173 puan) tarafından
Kaşarlı firin mantar bence :) aklıma gelmemis
Ortaya almak isteyene göre bir çeşit olarak koy memumkjnse sofraya oturmadan hemen önce yap sicak koy
(1,102 puan) tarafından
Güzel olur inşallah tamm onu ekleyelim şimdilik;) teşekkürler
(1,525 puan) tarafından
Yani ana yemek ve tamamlayici yemek guzel. Bence misafir sofralarinda ortada kalabalik gosterecek yada soguk baslangic gibi olacak yemekler de guzel oluyor. O yuzden dolapta varsa sarma olur ama borekte olur. Mantarli yazdiginjz cesitte olur.  Bnde turizmciyim arkadaslarim heo asci veya mutfakci kardesim dahil. O yuzden bende davetlerde hep  kebap  veya tepsi yemegi yaninda baslagic salata veya meze yapiyorum kim neyden isterse yiyor  cesit cok olunca.
(1,102 puan) tarafından
Dolapta sarmam yok sadece pırasalı ve ıspanaklı böreğim var, yanına kaşarlı mantar,mevsim salatası, haydari yapayım

Ayy çeşit güzel dediğiniz gibi aç kalma ihtimalleri olmaz:)
(1,525 puan) tarafından
Afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 233 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
6 cevap 108 göst.
0 oy
8 cevap 196 göst.