+2 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (1,429 puan) tarafından
Yarın misafirlerim var kızlar benle beraber toplam 3 kişi olacağız ben daha önceden o arkadaşların evine gittim gittiğimde çok bir şey hazırlamadılar biri patlamış mısır yapmisti kekti çaydı.Diger arkadaşımda o arkadaşıma özenip mercimek köftesi ve arpa şehriye salatasi yapmıştı benimde evime gelenlere aşırı birşey hazırladığım için kafam almıyor ne hazirlasam ne yapsam diye basit şeyleri biliyorum ama aklıma gelmiyor hep genelde ağır yemek hazırlayan biriyim kendimi mahvetmek istemiyorum açıkcasi arkadaşlarimda sende güzel yemekler vardır biz çocuklarla ilgilnmekten birsey yapamadık dediler sana gelelim karnımız doyar dedi bende birşey demedim ama isteseler yapacakları şeyleri benden beklemeleri tuhafıma gitti daha önceden iclikofte sarma börek ağlayan pasta yaptım çağırdım onlarda da üstte anlattıklarımi gördüm ondan anlarsınız beni misafir benim için baş tacıdır ama bendede çocuk var onlarda da basit seyler yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacim var gram aklıma birsey gelmiyor sadece sigara böreği yapayım dedm yanına bilmiyorum napacagimi?

3 Cevaplar

+1 oy
(3,119 puan) tarafından
Kısır kek  yap sende yeter
(1,429 puan) tarafından
Canım sigara böreği buskivili pasta kisirmi yoksa sigara böreği buskivili pasta patates salatasımi
(3,119 puan) tarafından
Bisküvi pastası sigara böreği kısır bence
-Reklam-
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Sigara böreği ve kek yapabilirsin birde patates salatası yeterli 
(1,429 puan) tarafından
Sigara böreği buskivili pasta patates salatasımi canım yoksa patates salatası yerine kisirmi mantıklı
0 oy
(835 puan) tarafından
Sigara böreği kısır ve sade bir kek yeterli bence patates salatasina gerek yok

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 341 göst.
0 oy