0 oy
70 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
5 aydır emziriyorum son 2 aydır bebeğim sağ memeği daha çok emiyor ve göğüslerim birbirinden farklı hemde müthiş derecede sizce zamanla düzelir mi? Yaşayan var mı? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (5,926 puan) tarafından
malesef . biri buyuk biri kucuk kaliyir. ben on gun birini fazla emzirdim digerini cogunlula saglim diye on gunde bile kalici olarak farketti. 2017 yilindan beri biri buyuk biri kuvuk. ikinciyi dogurdum emzirdim esitlenmedi yine . omur biyu bu sekil kalacak
önce (31 puan) tarafından
Hadi ya üzüldüm şu an çok kötü görünüyor
-Reklam-
0 oy
önce (130 puan) tarafından
Benim kizimda öyle oldu sütten kesince baya bir düzeldi şimdi yine oğlumda  Da öyle öldü malesef hatta aklıma dusmusken surkeli sol vereyim bari bir süre yengemde de böyle çok fark olmuştu süt kesilince baya düzeldi Herkeste aynı olmuyor sanırım canim 
Ben bu geceden itibaren başladım düzelme olacak mı haberleşelim mutlaka:))
Ben de başlıyım seninki kaç aylık
5 aylık
Benimki de 9 buçuk
Hadi bakalım bir deneyelim nasıl olacak postu kaldırma ismini unutursan buraya geri yazarım:)
Tamamdırrr:))
0 oy
önce (17,692 puan) tarafından
Malesef biri büyük biri küçük kalır canm bende yeni doğum yaptığımda bilmiyordum en çok sağdan emzirdim sağ ile sol gözle görülür fark var 
Beni annem uyarıyodu hep ama benim sağ kolayıma geliyor, hemde sağda daha çok sertleşme oluyor diye onu emziriyorum. Kendi kendimi yaktım yani  üzüldüm şu an cidden

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 347 göst.
4 Kasım 2021 Aile kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 409 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Annembanadoymaz (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 94 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.