+1 oy
373 göst.
önce Aile kategorisinde (25 puan) tarafından
Ben istanbulda yaşıyorum bilen bilir araban olmasa bir yere kadar gitmek zor oluyor annemin tarafi hemen hepsi burdalar ilk kızım doğduğunda gelmişlerdi oda annemde geldiği için ondan sonra bende bir defa gittim diğer kızım da doğduğunda geldiler hepsi arkamdan niye o gelmiyor bize diyorlar ama ben tek başıma bilmiyorum gitmeyi eşimde gece çalışıyor 

12 Cevaplar

+1 oy
önce (3,770 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tek neden gidemiyorsun ki, cikar kendine anne kartı al, annenle birlikte gez eşini neden bekliyorsun ki hata yapıyorsun.
önce (25 puan) tarafından
Şöyle bir şey de var uzaklar bana günü birlik gidemiyorum ve kimsenin evinde de rahat edemiyorum maalesef
önce (3,770 puan) tarafından
Hmm o zaman hiç gitme bırak konuşan konuşsun sen çocuklarını alır evine yakın yerler gezmeye götürürsün yazın :)
önce (5,926 puan) tarafından
bende coluk cocuk toplu tasinmada surunmeyi gozum yemez sahsen.
yakinsa yani bebek arabasi ile yuruyecksem giderim gidecgim yere uzajsa cokuckla in bin yapmam anneme yada esime kakalarim cocuklari tek giderim bana yazik . sefil sefil rezillik cekecegime elim kolum bis giderim.
Kuzenim açık açık dedi halamin hatri için geliyoruz bunda çok kırıldım dile getirmek istemedim ve onlar geldiğinde annem onlari boş göndermiyor memleketten çay getiriyor
İste @casperiye onlar bunu anlamak istemiyor
-Reklam-
+1 oy
önce (51,234 puan) tarafından
annenle git sende
Annem memleketten geldiğinde
+1 oy
önce (564 puan) tarafından
Burda ya ıkı gun once haber verıp gidiliyor ya da davet beklenıyor ... Sende tek gıtmeye alıs yoksa hep esını beklerken bulacaksın kendını
Uzak ama ya iki çocukla korkuyorum açıkçası
önce (564 puan) tarafından
Neyden korkuyon bacım. Mıllet dört çocukla dünyayı gezıyor. Sen bilirsin
+1 oy
önce (596 puan) tarafından
Bir yerlere tek gitmen için daha ne kadar beklemen gerekiyor canım ☺️ elinde telefon, navigasyon var , sora sora Bağdat bulunur 
:D bende deli cesareti var, hiç üşenmem çıkarız . Oğlumu bile her akşam işten gelince markete falan götürüyorum aktivite yapıyoruz sürekli . Hiç boş geçirmem yani kolay kolay oflayıp puflamam . Doğumdan sonra ilk 2 ay zorlanırım diye düşünüyorum
Oğlan 5 yaşında abi oldu artık o ya ☺️
önce (12,438 puan) tarafından
Büyük olan büyük ama. Benimkide 4.5 yaşında heryere giderim onunla. Uzun yola çık markete git gezmeye parka bana bi sıkıntısı kalmadı artık. Ama ikisiyle zor. Oturduğum semtte heryere gidiyorum ikisiyle herkes diyoki sen bu ikisiyle nasıl çıkıyosun ki şuan oğlum buyudu. Mesela kardeşi doğduğunda 2.5 yaşındaydı ikisini alır çıkardım biri bebek arabasında biri yürüme. Yürümez bişeye tutturur ağlar kendini yerlere atar diğeri arabada ağlar. Deli cesareti çıkıyodum işte hava alsınlar diye mecbur. Ama toplu taşıma zor bana
Anladım canım , aslında bakarsan arabamız var ehliyetimde var aktif olarak araçta kullanıyorum ama  şimdi bende post sahibine özgüven aşılamaya çalışıyorum , ne zamana kadar birileri ile bir yere gidecek sonuçta
Haklisinz bir yerde ama benle seren hanim gibi büyük kizim korkmaz diye DP siz nereliydnz
Sakaryalıyım canım
0 oy
önce (2,491 puan) tarafından
İnsan yeterki istesin her yere gider. Kardeşim de İstanbul'da okuyor, trafik yoğun ama toplu taşıma çok rahat diyor her zaman
Doğru çocuklarla olunca gözüm korkuyor
0 oy
önce (572 puan) tarafından
Tam tersi aslında, o kadar çok trafik oluyor ki bazen toplu taşıma çok daha iyi. İstanbulda toplu taşıma gayet iyi, kendinizde rahatlıkla gidebilirsiniz. 
Denicm inşallah gideblrm
Adrese göre değişir tabi ama önce metro/metrobüs deneyin. Hem hızlı hemde çocuklarla çok daha rahat olur.
Sarıyer den Esenyurt ta
Oo karşı taraftarlar. Yine arada gidilebilir ama iki çocukla sürekli karşıya git gel yorar. Yine de havalar da biraz güzel olunca 1-2 gidilir.
Yapabilirsem giderim
0 oy
önce (505 puan) tarafından
Seviyosan güzel bir şey ben olsam giderim anlasıyosaam İstanbul'da ulasım kolay aslında günü birlik gitmiyosun tabi öğrenmeye gelincede hemen öğrenirsin yeter ki bir kere git ... 
Dimi aslında çocuklarla tek başıma gitmek gözümü korkutuyor
önce (505 puan) tarafından
Eeee kusukseler büyüt bıraz öyle git
Öyle yprm
0 oy
önce (4,347 puan) tarafından
Onlar haklı mı bilmiyorum ama şimdi çıkmazsan hep eşine bağımlı olucaksin ve eve tikilacaksin. Konum işte atsınlar öyle fizana bile gidersin. 
İnşallah bklmdeneyeceğim
0 oy
önce (17,643 puan) tarafından
İki küçük çocukla nereye gideceksin çok önemli bir şey olmadığı müddetçe gitme 
İşte onlar öyle demiyorlar arkamdan niye gelmiyor hep biz mi gidecez diyorlar
önce (17,643 puan) tarafından
Sana bir arkadaş tavsiyesi insanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme üstelik onlarda çok çok önemli olaylarda gelmişler
Önemsemiyorum da ama işte her defasında arkamdan konuşmaları
Eşim gece çalışıyor uykusu ağır uyandrmasam bazen işe bile gidemez kaldı ki uzaklar bana
Annem her geldiğinde de çay getirir onlara
0 oy
önce (1,216 puan) tarafından
25 yıl istanbulda yaşadım gitmediğim çok az yeri vardır. İki çocuğa zor sahip çıkarım dersen anlayabilirim ama İstanbul ulaşımı en kolay sehirlerden bence. Neredeyse her yere metro var metroyla bir yere gitmek çok kolay trafik yok mis gibi. Ben evlenip yurtdisina geldim konuştukları dili bile bilmiyorum ilk baslarda eşimin dibinden ayrilmiyordum ama baktım öyle olacak gibi değil artık anneyim oğlumun gözünde hiçbir şey bilmeyen biri olamam dedim elimizde teknoloji var her yere gidiyorum iletişim kurmam gerekirse translater kullanıyorum senin öyle bir problemin de yok telefonla navigasyonu ac hangi araçlara binecegini hesapla çık. Kısa mesafeden başla sonra bak kimse tutamaz seni
Bende sariyerdeym akrabalrimda esenyurttalr
O zaman biraz zor olabilir bir kaç vasıta değiştirmen gerekiyor çünkü. İkisi de çok küçükmüş bir şey diyemeyecegim
İşte onlr bunu anlamak istemiyorlar maalesef
Aman bosver anlamayan anlamasin çocuklar biraz büyüsün öyle gelirim de arada arayıp sorsan o da yeter bence tabi istiyorsan.
Ararım tabiki de işte nasıl görmek istiyorlarsa öyle görüyorlar
0 oy
önce (1,765 puan) tarafından
Eşim olmadan hiçbir yere gidemiyorum iki tane bebem var küçükler valla. 
Bende öyle maalesef
0 oy
önce (2,967 puan) tarafından
Çocukların toplu taşıma da rahat duruyorsa gidebilirsin benim 20 aylık oğlum var eşim olmadan üç kez gittim pişman oldum oğlum otobüs yada tramvay da durmadı yanımda annem babamda vardı zor zaptettik ağladı otobüs içinde yürümek istedi önüne gelen sevdi oda rahatsız oldu seninkiler duruyor sa gidebilirsin bütün gün yanlız canın sıkılır hem sanada iyi olur
Büyük kızım asla sözümü dinlemez

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 347 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,307 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 281 göst.
10 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mavi kelebekler (14 puan) tarafından soruldu