Kızlar benim lohusaligim çok kötü geçti hem eşimin annesi hem eşim burnumdan getirdi.
Annem ve eşim lohusalık lohusalık diye diye başımın etini yediler ama ikisi de afedersiniz totolarini devirip yatıyorlar gece gündüz ben ugrasiyorum
Bı ara psikolojim bozuldu karanlıkta uyuyamıyorum.
Ayak sesleri duyuyodum evin içinde.
Gözlerimi kapatınca değişik yüzler bı çift göz görüyordum.annemi görüyordum değişik değişik hareketler yaparken ama uyurken değil gözlerimi kapatınca.
Sonra kulağıma bir ses geliyordu eşimin adını söylüyordu falan.
Bebeğim o aralar kuvezdeydi.simdi geldi 15 gündür falan sadece ben bakıyorum ikimiz bir odada kalıyoruz.bebegim değişik hareketler yapıyor bazen korku geliyor içime mesela geçen gece öyle değişik baktı ki korktum.sonra hiç bir derdi yok ama iki üç gündür gece özellikle uyuyamiyor.aylik muayenesi yapıldı iyi.atesi yok karnı tok bezi değişik gazi yok.ama tam uykuya dalıyor gözlerini açıyor bı anda.surekli aralayıp bana bakıyor.sonra uyuyor on dakika geçmeden böyle sanki hani bı yerini acıtmissin gibi sıçrayıp ağlamaya başlıyor ama nasıl diyim yüzünden gözünden korku akıyor.uyudugu zamanda da uykuda sürekli ağlıyor eli kolu hiç durmuyor çırpınıyor.40 ıma dört gün var okuyacam ama merak ettim sizce korkutuyor olabilirler mi.bi de bende küçüklükten beri büyü var üstüme yapılmış iki tane.bozamiyorlar malesef.ara ara bana oluyor sıkıntılar.bir hoca bebeğe de tesir edeceğini söylemişti aylar önce.hic aklımda yoktu ama iki üç gün olanlardan sonra aklıma geldi acaba dedim.hic bebeğine olan var mı acaba