+2 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
kizlar esinize guvenmezseniz kimin yaninda ne konustugunu bildiginiz halde soru vs sorarsaniz o da yalanlarsa guvenmiyorsan yanimda ne duruyorsun s*tirolup gideceksin derse tepkiniz nasil olur benim cevabim gidecek kisi sen olursun cok beklersin ben gitmem dedim :(

4 Cevaplar

+1 oy
(50 puan) tarafından
post yukari lutfen
-Reklam-
+1 oy
(268 puan) tarafından
Hem suçlu hem de güçlü tipik erkek 
(50 puan) tarafından
of ooofff:(
(268 puan) tarafından
Postlarini okudum çok çok zor narsist eşin . Sen önüne fotoğraf bile koysan bu adam ben değilim diyip inkar eder her türlü suçunu bastiracaktir o kabullenmedikce sen daha çok sinirlenip ustelersin bu kez seni sorunlu ilan eder hatta sen deli misin kafanda kuruyorsun senin psikolojin bozuk falan demeye başlayacaktir klasik
+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Böylesine bundan sonra kanitlarla konuş. Bakalım o zaman nediycek
0 oy
(2,481 puan) tarafından
En son boyle dediginde cocuklarimida aldim.babamin evine gittim.gidemucemimj sandin dedim.kopek gibi pesimden geldi yalvardi yakardi.bu adamlara bukadr yuz vermeyin size boyle bi kelime kullaniyorsa gercekten cekin gidin ki yarin obur gun bu gibi kelimeleri tekrarlamaya cesaret edemesin.gitmedginz zamanda nasil olsa ne desem kabul ediyor diyip dahada buyuk piskoloj baski yapabiliyorlar.
(50 puan) tarafından
evi disi tirnagi ile cabalamis kadin neden cekip gitsin ki. gidexek kisi karsi taraaf olsun esekk gibide kira odemeye cocuklarina da bakmaya mecbur
(2,481 puan) tarafından
Ozman o kelimeyi duyduktan sonra sende gitmesini soyliceksin canim.altinda kalmicaksn.gerekirse gercekten gonderceksjn evdenkj akli basina gelsin

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 703 göst.
12 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde glsm.c (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 906 göst.
0 oy
20 cevap 2,000 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,196 göst.

408,339 soru