+13 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (4,922 puan) tarafından
Biliyorsunuz kızlarım ne olursunuz ama ne olurusnuz biliyorum çocuk yetiştirmek büyütmek çok zor ama Allah rızası için şükredin şikayet etmeyin çocuğum durmuyor bakanım yok uykusuzum yemiyor yemek sevmiyor demeyin nefes aldığı için şükredin çocuktur bu bakın 4 gün önce büyük bir acı ile sinandik rabbim bu imtihanı layık görmüş bize cennete bir kuş gönderdik bir aylık minicik bir can ne anne babası doydu ne biz dede nene olarak doyduk bir dedenin görevi nedir torununa marektten biseyler alıp yedirmektir ama öyle olmadı otopsi yapılmış minicik bedenini yıkadı bir babanenin görevi nedir torununa yün orlon örüp giydirmektir ama öyle de olmadı cansız bedenini morgdan elime verdiler kollarıma verdiler bir babanın görevi nedir çocuğuna bakıp kollamakdir ama benim oğlum toprağa indirdi yavrusunu canının parçasını peki bir annenin görevi nedir emzirmek değil mi göğüsleri taş oldu oluk oluk sütleri akıyor şu anda amacım sizi kendi derdimle üzmek değildi ama lütfen gözünüz gibi bakın şikayet etmeyin

34 Cevaplar

0 oy
(2,119 puan) tarafından
Allah sabir versin ablam ya. Aklimdan çıkmıyorsunuz. Bebegime süt vermeye korkuyorum.☹️

Rabbim anne babasina ve sizlere sabır versin
-Reklam-
0 oy
(3,161 puan) tarafından
 Okurken içim dağlandı ağladım O kadar haklısınız ki bazen şükretmeyi de unutuyoruz kızıp duruyoruz en ufak şeylere benim arkadaşımda aynı acıyı iki kez yaşadı on iki sene önce 8 yaşinda olan oğlu bir ay önce de 25 yaşindaki oğlunu kaza sonucu kaybetti Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri inşallah size peygamber efendimizin sabrından versin tekrar başınız sağolsun
0 oy
(370 puan) tarafından
Allah sizlere sabırlar versin kalan ömrünüzü hayırlı mübarek eylesin inşaallah o kadar üzüldüm ki anlatamam ne desek boş çok haklısın bu sözlerin kulağıma küpe olacak Allah senden razı olsun
0 oy
(679 puan) tarafından
Çok çok üzgünüm, Allah anne babası başta olmak üzere sizlere de sabır versin. 
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Çok üzüldüm Allah sabır versin sizlere . Ve kendimi sorguladım o kadar doğru ki her anına şükretmemiz lazım.  Rabbim acılarını yaşatmasın.  Size de sabır diliyorum bütün aileye . 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Rabbim sabır versin sizlere inşallah:(
0 oy
(2,327 puan) tarafından

Rabbim sabır versin abla başka bişey diyemiyorum boğazım düğümlendi çok haklısın sukretmemiz gerekiyor :(

0 oy
(1,719 puan) tarafından
Başınız sagolsun. Rabbım dayanma gücü versin size 
0 oy
(308 puan) tarafından
Başıniz sagolsun rabbim sabir versin insallah 

Birsey sormak istiyorum ama cekiniyorumda 

Nasil oldu sütmu kacmis yoksa kusarken mi oldu
0 oy
(567 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin sizlere 
0 oy
(17,960 puan) tarafından
Sussam gönül razı değil konuşsam cümleler yetersiz kalıyor Rabbim sabırlar versin 
0 oy
(3,299 puan) tarafından
Allah'm çok zor yaa Rab'bim sabir versin 

Annesi babası nasıllar suan
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm gözlerim yaşardı okurken:(( bende yaşadım  aynı olayı kızım 40 günlükken resmen öldü geri dirildi o anı unutamıyorum  ambulans için gecenin üçünde dışarıya terliksiz fırlamami unutamıyorum:(( Rabbim sizlere sabırlar versin boğazım düğümlendi ne yazsam boş 
0 oy
(3,299 puan) tarafından
İsmi Ali Asafmiydi

1 ay önce dogmustu
(4,922 puan) tarafından
Evet cnm bnm alı asafimiz
(3,299 puan) tarafından
Rab'bim bol bol sabır versin insallah

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 249 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu