0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar sınava hazirlancam açıktan ilahiyat çocuk gelişim yaşlı bakım....hangi bölümleri tercih edebilirim 4 yıllık 2 yıllık 

4 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından
Daha dün eşimle konusu açıldı konuştuk. Dedim keşke 4 yıl öğretmenlik okuyacagima 2 yıl sekreterlik falan okusaydim şuan hastanede falan çok rahat iş bulurdum. Eğer öğretmenlik düşünürsen de sınıf ve okul öncesinden başka bişey düşünme. Ki zaten artık öğretmen atamamak için ellerinden geleni yapıyorlar akademi sınavı bilmem ne adı altinda. 
(191 puan) tarafından
Evde 9 aylık kızım var ama yapmak istiyorum en çok onun için hatta
(51 puan) tarafından
Canm iki yıllık tıbbi sekreterlik okudum şuan boştayim. Atama falan mı var bilgim yok
-Reklam-
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Kesinlikle yazılım ve bilişim alanı. Robotik ve otomasyon. Yapay zeka. Dijital tasarım. Gelecek vaat eden meslekler. 
(191 puan) tarafından
Güzel ama açıkcasi ben pek anlamam
0 oy
(957 puan) tarafından
Çocuk gelişimi iyi kreşlerde öğretmenlik yapabilirsiniz 
(191 puan) tarafından
Şu anda bir okulda kayidim varama ben devame tmedim
0 oy
(1,777 puan) tarafından
İlahiyat tan da atanmak çok zor artık 60 bin mezun sınava girdi 1500 alim oldu en son. Hafızlık iyi bir mahreç eğitimi aldıysanız belki kuran kursu öğreticisi olunabilir hükumet değişince o da biter. Ben hem onlisans tan memur oldum hem öğretmen oldum bana göre en iyisi en kolayı 2 yıllık bir bölüm. 2 yilliklarda ataması her zaman olan bir bolum okursaniz daha iyi olur hatta teknik bir bölüm olsa daha daha iyi 
(191 puan) tarafından
Yani ilahiyat da mı okuma diyorsun bilmiyorum ki bugün bı hevesle kitapalri aldım ama bölüm için o kadar kararsızım ki
(1,777 puan) tarafından
Zor yani epey zorlaştı amacınız iş sahibi olmak içinse okunmaz. Öğrenmek için okunur, bir de çok idealistseniz bir yolunu bulursunuz

İlgili sorular

+4 oy
27 cevap 547 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde indigo (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
5 cevap 517 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu