Kesinlikle yanlış yapmışsın. Kuzenin çocuklu biriyle yapamayacağını düşündüğünü söylemiş zaten. Bunun üzerine ısrar etmek ya da görüşmesini sağlamak ne olur biliyor musun ? Anca kaynının diş görünüşüne falan tutulursa, çok beğenirse falan tamam der. Yani kaşına gözüne tamam der ama iki gün sonra mutlaka çocuk sorun olur. Çünkü kız en baştan zaten sorun olacağının farkında. Hakkı da var. İnsanlar kendi çocuğuna yeri geliyor sabredemiyor, sorumluluğu zor geliyor. Bir başkasının çocuğunu büyütmek hepten zor. Ben kendim okul öncesi öğretmeniyim, ona rağmen bebek bakımında zorlanıyorum. Ciddi bir sorumluluk gerektiriyor. Yemeği, giyimi vs her şeyini her an düşünmek zorundasın. Bizler bile yeri geliyor, bunaliyoruz. O nedenle bekar birinin çocuklu biriyle evliliği bence büyük ölçüde yanlış olacaktır. Belki burada deneyimleyip, mutlu olduğunu söyleyen olacaktır ama onların da iki gün sonra ne olacağı belli olmaz. Benim çevremde bu tarz evlilikler hiç olumlu olmadı. Başta iyiyiz dediler ama sonra kavga gürültü hic eksik olmadı. Ben senin yerinde olsaydım , vesile olmazdım..