0 oy
43 göst.
önce Aile kategorisinde (123 puan) tarafından

Merhabalar öncelikle midesi bulanan lütfen bakmasın çok özür dileyerek yazıyorum kusura bakmayın. Bebeğim iki buçuk aylık yani iki buçuk ay önce doğum yaptım su an adetimin üçüncü günü ve resimdeki gibi Bi parça geldi. Gün boyu rahmim de baya Bi ağrı oldu rrgl olduğum için baskıdan dolayı galiba dedim akşam da lavaboya girdiğimde böyle bişey le karşılaştım bu düştükten sonra rahmim deki ağrı da gitti.. Kan pıhtısı sandım ama baya sert yani benzemiyor da. Eşimle birlikte de olmadık daha dikişlerim yeni iyileşti.. Acaba parça mı kaldı içinde öyleyse o kadar lohusalıkta kanamam oldu niye düşmedi yaşayan bilen varmı acaba benim de yaşım küçük mazur görün lütfen pek deneyimli değilim 

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (418 puan) tarafından
Buna benzer şeyler benden de gelmişti sabah ağrıyla kalktım saatlerce ağrı çektim düştükten sonra rahatlamıştım ama devamı gelmeyince ben de doktora gitmemiştim
-Reklam-
0 oy
önce (1,567 puan) tarafından
İkiz bebek gibi duruyor sanki. Bunu bize değil de yarın hemen doktora sormalısın canım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Herseyguzelolacak (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 376 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 533 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu

407,870 soru

12,245,447 cevap

37,060 kullanıcı

...