+2 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (836 puan) tarafından
Martta 3 yasina giricek  bi trlu konuşmuyor  baba mama  1 2 bisey daha soluyor artk  canım skılıyor uzuluyorum  doktorlarada gotrdum ugra s diyolar herseyi konusarak zaten yapiyorum anlatiyorum bn hep oleydim ama konusmak istemiyor gbi  cocuk doktoruna gtrdum psikiyatoye randevu al  dedi bi doktor onerdi   ayin 10nda randevum var  gtrcem  başka  bi oneriniz varmi dikkat  setleride aldm  oyuna vuruyor

7 Cevaplar

+2 oy
(5,309 puan) tarafından
Ekranı kısitla yasitlariyla vakit gecirt inan cok faydasi oluyor oyun gruplarina götür gerekirse krese ver yarim gün kendi yasitlariyla bir arada olunca mecbur konusuyor oglum 4 gunluk tatilde ikili cumleye gecti ekran nerdeyse yoktu butun gun havuz park deniz derken dili acildi simdi 3 lu kuruyor ama kelimemiz ayni duzen devam ediyor bir kac tane  daha kelime ekledik sansimiza havalar sogudu gunde 1 saat park bile iyi geliyordu 
(836 puan) tarafından
Iste  bizim park evin onunde ama buz cikamiyorz ev gecekondu  mecbur acik oluyor tv tek oodada  soba var  cikmasnlar disari die aciyoeuz
-Reklam-
+1 oy
(620 puan) tarafından
Televîzyon telefon varsa önce bunları tamamen kesin ya da gerçekten minumuma indirin ve bol bol kitap okuyun. Ay bu nedir? diye soru şeklinde değilde, bak bu ayıcık, hadi bunu buraya koyalım, rengi de kahverengiymiş gibi cümleler kurarak konuşun. Kısa, net ve anlaşılır. Beraber şarkılar söyleyin, sizi izlesin. 
(836 puan) tarafından
Ptesiden sonra komple kapaticam ablasi gdene kadr acarim biraz
+1 oy
(702 puan) tarafından
Telefondan çizgi film izletmeyin daha çok konuşun anlatin uyuturken ninniler siz soyleyin işe yarar inşallah varsa kuzeni falan arkadaşı onlarla vakit gecirtin
(836 puan) tarafından
Hafta sonlari hep beraberler cnm  smdi psikiyatriye gtrcem  uygun bi yer bulursam oyun alanina gtrcem malum canm istanbulda yasamak zor ama daha cok ugrasicamm
+1 oy
(1,625 puan) tarafından
Kreş en mantıklısı 
(836 puan) tarafından
Cnm bn 19 milyarla kresi karsilayamamki  keske  karsilabilsem  :(
önce (1,625 puan) tarafından
Burada çok daha uygun
önce (836 puan) tarafından
15ten asagi yoktr burda
+1 oy
(705 puan) tarafından
Oyun alanlarının çok aşırı faydası var canım imkan varsa oralara götür 
(836 puan) tarafından
Bu avmdekilerinmi cnm yoksa saati  300 400 olanlarinmi
önce (705 puan) tarafından
Avmdekiler de olur canım ama saatli olanlar daha eğitici
+1 oy
(4,067 puan) tarafından
TV, telefon ne kadar etkili bilmem benim oğlumda bakar 3.5 yaşında 3 yaşındayken 1 hafta kuzenleriyle kaldı geldiğinde şakır şakır lonuluyordu. Birazda çevresinde çocuk olmamasına da bağlı maalesef 
(836 puan) tarafından
Suan soguk cnm   parklarda duramiyorlar bu sene yazda asiri sicakti cikamadilar duzgun   doktorda dedi cikain parka diyw
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Benim oglumda ayni fazla komusmuyor isaretle anlatmaya calisiyor hep ilk oglum 3 yasini gectikten sonra konusmaya basladi zamani vatdir elbet
(836 puan) tarafından
Inşallah cnm ya  konusur oglumda
önce (2,818 puan) tarafından
Bence zamane cocuklati boyle kuzenimin kizi var 3 bucuk yasinda yeni konusmaya basladi
Evet arkadimla ayni zamnda dgum yaptim o bnden 1 hafta once oda konusmjyor
önce (2,818 puan) tarafından
Cevrenin ne dedigine bakma bosver zamani vardir dolunca konusur
Insallah cnm ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
10 cevap 392 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu