0 oy
33 göst.
Diğer kategorisinde (1,851 puan) tarafından

1 hafta önce kargo ile geldi . Yaprakları hasar görmüş kargoda kırılmış. Sarariyor annem yenisi çıkar bir şey olmaz dedi ama bir de siz bakın anlayan arkadaşlar vardır 

image

image

image

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından

Aspirinli su ver sararan yaprakları temizle ve biraz kendi haline bırak toparlaması biraz zaman alabilir ama toparlar geri merak etme ve yaprakları okşa sev konuş bak gör nasıl iyi geliyor benim bı kraton çiçeğim vardı nazar etkisiyle birgunde 10yaprak döküp süzüldü ben aspirinli su verdim yaprak karı nemli bezle konuşarak severek sildim sabaj bı uyandım bütün yapraklar havada :Ddenemesi bedava

(1,851 puan) tarafından
Yaa deneyim bende teşekkür ederim canım
(162 puan) tarafından
Rica ederim güle güle büyüt güzel ve büyükmüş eminim salonuna çok yakışmıştır ama üzülme zamanla kendini toparlar öyle kalmaz tüm yaprakları dökse dai üzülme yeniden filizler veriyor özellikle Mart Nisan ayında öyle olacaktır sen düzenli sulamaya aydınlık ortamda bulundurmaya devam et
-Reklam-
0 oy
(401 puan) tarafından
Evet canım kendıne gelır bır anda mı böyle oldu yoksa yerını falan mı degistirdin 
(1,851 puan) tarafından
Kargoda yaprakları kırılmış canım kiriik yapraklar kuruyor haliyle teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 373 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sngl&8 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
13 cevap 139 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.

408,632 soru