+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
3. Gebeliğim rüyada sarışın bir kız bebek gördüm kucagimdaydi bebeğimin daha cinsiyeti belli değil acaba kız mı olacak yoksa tersi mi çıkıyor sizde 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,842 puan) tarafından
Ben iki kere kız gördüm ikisi de erkek oldu :) 
(139 puan) tarafından
Ya tersi mi olur acaba iki kızım var birde oğlum olsaydi iyi olurdu hayırlısı artık
(1,842 puan) tarafından
Hayırlısıyla gönlünden geçen nasip olsun inşallah canım
(139 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
-Reklam-
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda bir. Sürü balık gördüm balığın kuyruğunda pembe boncuk takılıydı sonra 2 gün sonrs hamile olduğumu öğrendim kız bebeğe yorduk rüyayı şimdi 14.haftadayıö geçen hafta doktorum kıza benziyor dedi bakalım  :) 
(139 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım
+1 oy
(7,947 puan) tarafından
Rüyamda sarışın mavi gözlü bir erkek bebek görmüştüm. Kızım oldu ama kızımdan sonra aynı o şekilde bir oğlum oldu.
(139 puan) tarafından
Ya inşallah benimde tersi olur kızım var oğlumda olsun inşallah
+1 oy
(1,611 puan) tarafından

Sarılın erkek bebek görmüştüm, sarışın erkek bebişim oldu. :)

(139 puan) tarafından
Ya maşallah bazılarında tersi çıkar diyorlar bakalım belli olsaydı biran önce
(1,611 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım :)
+1 oy
(201 puan) tarafından
Bende erkek görmüştüm kız oldu
(139 puan) tarafından
Tam tersi olur diyorsun yani e hadi hayırlısı oğlumda olsa çok iyi olur iki meleğim var zaten
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Ben rüyamda kızım daha 17 haftalık tı ve cinsiyeti göstermiyordu tabi ama rüyamda doğum yaptığımı oğlum olduğunu görmüştüm o kadar etkilendim ki doktor kız deyince yok eminmisiniz kız olduğundan demiştim hatta 40 haftalıktı doğum yaptım doktora kız mı eminmisiniz diye sormuştum ama kızım oldu ahahahah
(139 puan) tarafından
Hadi canım vallah hayırlısı olsun bekliyorum
(1,333 puan) tarafından
Hayırlısı olsun valla
+1 oy
(11,367 puan) tarafından

Sapsarı oğlan çocuğu gördüm kapkara kızım oldu :D

(139 puan) tarafından
Yigenimde öyle vallah :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(11,367 puan) tarafından
Maşallah kuzulara
(139 puan) tarafından
❤️❤️.
(9,916 puan) tarafından
Gozde benle kizkardesimde aynı sizin gibi bir durum yaşadık. Kardeşim beyaz tenli kırmızı yanaklı ben ise buğday tenli siyah saçlı. İkimiz beraber doğurduk benim oğlum sapsarı bembeyaz kırmızı yanaklı onun oğlu ise esmer kara kuru :) bazen diyordu ereni efeyle değiştirsek mi seninki daha çok bana benziyo bende gülerdim senin oğlun kara ben kara değilim diye:)
(11,367 puan) tarafından
Hahah aynıymışız canım :)
+1 oy
(132 puan) tarafından
İlkini doğurmuş cok güzel bebek gördüm ve dogum yaptım o bebeğin aynısı erkek. İkinciye hamileyim kız kız diye belliyordumki. Rüyamda eşim ile merkez medineye gitmişiz orada tuaf ederken yorulmuş belediye oturanları gibi oturmakta dinleniyorum. Eşim elini karnıma koydu gördünmü oglun cok yaramaz dedim o hafta cinsiyeti ögrendim erkek. 
(139 puan) tarafından
Sağlıklı olsun inşallah ama insan iki meyveyi de istiyor
(132 puan) tarafından
Haklısın ben kuz istedim cok allah var ama rabbim cok sükür gene oglan nasip etti ve neden bilmiyorum kız isteğini rabbim soğukluk verdi bu son dogumum 2 cıcuk yeter rabbimin zoruna gitmesin allahım olmayan anne babalara nasip etsin. Sağlığım biraz önemli kendim için deyil bak asla ama 2 cocugum için sağlıklı olmalıyım
önce (139 puan) tarafından
Öyle vallah doğru sağlıkla dogur❤️
+1 oy
(1,970 puan) tarafından
Kızımda hamileyken erkek bebek goruyordum hep kızım oldu 

Oğlumda tek bir kez kız gördüm çoğunlukla altın gördüm cumhuriyet yarım çeyrek altın oğlum oldu kaynanamda erkek çocuklarında altın görüyormuş 
(139 puan) tarafından
Ben altını hamile kalmadan önce gördüm aslında
(1,970 puan) tarafından
Onu bilemiyorum hamileyken 3/4 kez gördüm kaynanamda ne zmn hamileyken gördüyse altın erkek olarak biliyormuş banada söyleyince aklıma geldi
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
Bende hamileyim 3 kere kızım olduğunu gördüm 1 kere oğlum olduğunu gördüm bir kerede rüyamda tanimadigim Bir kadın bana bağırarak oğlun olacak diyordu bilinç altı bence hamileyken ister istemez gönlümüzden bir cinsiyet geçiyor 
(139 puan) tarafından
Ya hayırlısı olsun cinsiyeti öğrendin mi peki
(9,916 puan) tarafından
Hayır daha 11 haftalık

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 289 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 409 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Merve 27 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy