+2 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından
Anneler 27 aylık bi kızım var 19 gün sonra 28 aylık olucak ve ben perşembe günü sezeryanla giricem ikinci kızım geliyor. Şimdi benim kızım 5 gün olucak birden huyum değiştirdi desem ne desem bilemedim sürekli ağlıyor haa birde bezini bağlayamıyorum asla çekiştiriyor yırtıyo kendini bezini degiştiremiyorum sanırsın işkence yapıyoz öyle bi ağlıyo düşünün babası işten geldiğinde 5 dakika sonra başlıyo ağlıyo kucagına alsa susmuyo ilgilensek iyice ağlamaya başlıyo napacağımızı şasırdık bi gün hastanede kalıcam bizde durmayan kaynanam nasıl yapçak bez konusu bi var bide biz zor baş edip bağlıyoruz o nasıl yapçak iyice aklım cocugumda kalıcak kızım birden değişti gündüzde böyle ama akşam ki kadar değil her akşam burnumuzdan geliyor ben doktara götürecem diyor eşim sizin tavsiyeniz varmı

13 Cevaplar

+1 oy
(261 puan) tarafından
Acaba sen streslisin de stresin ona mı yansıtıyor
(476 puan) tarafından
Yok ya aksine yansıtmıyorum huyu suyu değişti bezini değiştirmeme izin vermiyor mahvetti bizi böyle bi çocuk değildi asla sürekli aglıyor
(261 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
-Reklam-
+1 oy
(2,788 puan) tarafından

Kardeş gelmesi malum olmuş olabilir miiiii shshshs valla ne desem bilemedim ama bu kadar şiddetli ağlamasının bir nedeni olmalı bence bir gösterin doktora

Hatta bezi değişrirken çok ağlıyor dedin aklıma direk acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var ağrısı yanması olduğu için mi böyle yapıyor diye geldi
(476 puan) tarafından
Evet cnm birden bire 4 5 gündür bezini degiştirirken yırtıyo kendini bezi alıp atıcak ben izin vermiyorum zor değiştiriyorum senin dediğin gibi olabilir mi idrar enfeksiyonu ne alakası olabilir ki
(2,788 puan) tarafından
Çok yanma ve ağrı yapar özellikle çişini yaparken dikkat et tepkisine. Bezi değişirken acı duyuyor veya korkuyor tekrar acır diye olabilir bence sen bi götür böyle uzaktan konuşmasi kolay da doğrusunu doktorlar bilir ama bu kadar beze tepki ve birden bire oluşu normal değil aklıma sadece idrar yolu enfeksiyonu veya özel bölgesinde ağrı sızı geldi
önce (476 puan) tarafından
Doğru cnm yarın sezeryana giriyoruz bu akşam bi çocuk acile götürelim
önce (2,788 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
+1 oy
(12,533 puan) tarafından
Senin yanında eşinden başka kalacak kimse yok mu peki
(476 puan) tarafından
Yok cnm babasını görünce zaten iyice azıtıyo aksine durmuyo oda hastanede kalıcak bi ihtiyacım olursa zaten ben bi gün içinde hastaneden çıkıcam inşallah insanın aklı bi taraftada evladında kalıyor
(12,533 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısıyla çıkarsın inşallah. Keşke ikinci gelmeden bezden çıkarsaydın ya
(476 puan) tarafından
Bende onu düşünmüştüm cnm ama henüz net konuşmuyor anne baba dede falan diyor ama cümle kurmuyor daha o yüzden biraz daha beklemek istedim 3 yaşa doğru konuşur umarım hem yaz gelmiş olur ne bilim ya :/
(476 puan) tarafından
İkincisinde beklemiyordulk düşünmüyorduk oldu
(12,533 puan) tarafından
Anladım canım valla hakkınızda hayırlısı umarım kolaylıkla atlatırsın. Bizim hemen hemen ilk 1 yıl çok zor geçti
+1 oy
(5,316 puan) tarafından
Bezini birakmak istiyordur kayinvaliden olcakmis lazimliga alistirsan ikinci seyde nazar duasi okut bir oglum oyle agliyordu herseye ama babaannem ve babam okudu sakinlesti eskisi gibi oldu huysuzlugu gitti 
(476 puan) tarafından
Her zaman yatırırken okuyorum cnm ama bezini bırakmak istese bile bu kadar tepki vermesi normal değil
0 oy
(1,842 puan) tarafından
26 aylık 1 haftadır benim oğlum da öyle. Çocuğu taniyamiyorum  2.5 aylık kardeşi var 
(476 puan) tarafından
:/ Rabbim sabır versin bize
0 oy
(841 puan) tarafından
3 yaş sendromu ağlama nöbetleri geçirebilir hircinlasir normaldir. Altını değiştirirken sakin kal sabırlı ol çocukla inatlaşma stresle asla yaklaşma yoksa daha çok hircinlasir Rabb'im kolaylastirsin
Sakın kalmaya calişıyorum bezini değiştirince ama imkanı yok kendini yırtıyor bezi çekiştiriyor ilk defa böyle yapıyor 4 gğndür
önce (841 puan) tarafından
Dediğim gibi 3 yaş sendromu belki bez baglamani istemiyor artık altını açmaya hazır bazen bebekler bu şekilde hazır olduğunu gösteriyor
Ama sabahları bşraz dolu kalkıyor yatmadan, önce sıvı yı kesiyorum
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Kardeş konusuyla hiç ilgisi yok canım benimki de 26 aylık biz uzun zamandır böyleyiz sürekli ağlamaklı vızvız , alt üst değiştirmek işkence 

Yani kimlik kazanami mi oluyorsa neyse artık yapmayacam etmeyecem tarzı kelimeler kullanıyor hep
0 oy
(132 puan) tarafından
3 yasına girecek 27 gün sonra oglum aynı durumdayız son 10 gündür aglıyor . Huy değişimi var akşam saatleri başlıyor bizde . Oglum 25 aylık aynı bu sekilde davrandı 10 bilemedin 15 gün sürüyor karsı konsum psikolog dün konustuk bu durumu bana gelmiş duymadım o sıra ağlıyordum üzüntüden oglum bir yandan. Baba diye alıyor istedi olmayınca o sıra agladımı al sarıl ilgilen yanına yat onunla konuş dedi bunlar ola bilen normal sey dedi. 
Bizde aksine öyle yapıyoruz ilgilenince iyice ağlamaya baslıyor bez konusunda birden oldu bağlar mamaya basladı
0 oy
(799 puan) tarafından
Benm oğlumda 25 aylık.oda bezi dolup taşana kadar etletmiyor bu aralar.afedersin büyük tuvaleti kuruyor totosunda.zor ikna ediyoruz.kizimda bu yaşlarda istemiyordu.sonra 30 aylık olunca ben artık bez takmicam dedi ve brakti.
0 oy
(417 puan) tarafından
Kardeşi olacak ve bu durum onun için sandığından zor olabilir tepki göstermesi gayet normal alışana kadar biraz alttan almak gerekir 
Kardeşi olucagını nerden anlayabilirmi ki tamam yanında konuşuyoruz ama bu bez konusu çok farklı birden izin vermemeye başladı cekiştiriyor bu sabah da zor bağladım
önce (417 puan) tarafından
Anlar tabiki çocuklar herşeyi hisseder
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Biz nazlarını cektgımız için öyle yapıyorlar korkma babannesıne yapamaz. (inşallah) 
0 oy
önce (792 puan) tarafından
Bazi cocuklar annesine eziyet ediyor baskasinda susuyor belki de kaynanana zorluk cikarmayacaktir. Cocugun biraz simarmis olabilir kaynanan iyi biriyse dusunme bile o halleder 
Dediğin gibide olabilir cnm bu bez konusu bi, anda oldu akşam, izin vermemeye basladı sonraki gün kendini yırtıyo aglıyo baglamama izin vermiyor  bu sabah da zor drgiştirdim
0 oy
önce (171 puan) tarafından
Bnm kızımda aynı oyle ama annem degıstırınce gıkı çıkmıyo senın de aynıdır aglamaz kaynananda merak etme 
Bizde yapıyosa kaynanamdada yapar ya bezi çekiştiriyo baglamama izin vermiyor herşey bir anda olmaya basladı zaten
önce (171 puan) tarafından
Dedım ya bızım de oyle

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 309 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 892 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Livmirmin1993 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,150 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (309 puan) tarafından soruldu