+1 oy
80 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (48 puan) tarafından
İyi geceler  hanımlar kuru öksürük oğlumda da bende de var ne yaptıysam geçmedi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim 

7 Cevaplar

0 oy
önce (737 puan) tarafından
Sürekli evini havalandır canım , evde nem oranı düşüktür muhtemelen.
önce (48 puan) tarafından
Aslında sürekli nemli odalar ama geçmiyor bi türlü neden bilmiyorum
önce (737 puan) tarafından
Nem oranı düşüktür canım siz fark etmiyorsunuzdur, bu oda nemlendirici buhar gibi makineler var 300-500 bandında , onlarda işinizi görür
Birde doğal kozalak şurubu bulabilirseniz oda çok aşırı faydalı
Belki de deneyeceğim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (2,588 puan) tarafından
Akgunluz sakızı öneririm. Eritip dumanini pamuga hapsedip sirtina koyuyorsun 1 gecede cok faydasini gorursun evvelAllah. Basucuna sogan kesip koyabilirsin, veya buyuk kalip buz cok guzel nemlediriyor odayi
Deneyeceğim çok teşekkür ederim sakızı ilk defa duydum
önce (2,588 puan) tarafından
Şifa olsun, rica ederim
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Sıcak birşeyler için
0 oy
önce (19,497 puan) tarafından
Evin çok rutubetli mi ya da küf var mı evinde. Duvar kağıtlarının arkasi bile aşırı küfle doluyormus. Bu da geçmeyen hastalıklara sebep olabiliyormuş. Evini bir kontrol et. Küflü duvar olmasın 
0 oy
önce (1,347 puan) tarafından
Önce burun temizliği mutlaka yapın

Sirke limon bal ılık su karıştırıp için tadi kotu ama boğazda bir tahriş varsa mükemmel temizliyor

Sarımsakları minik minik doğrayıp bal ve limonla karıştırıp yutun doğal antibiyotik 

Mutlaka bir süre yelek ya da suveter giyin ev ne kadar da sıcak olsa ciğerler daha güzel isinmali
önce (1,543 puan) tarafından
Sirke bal limon içilecek mi gargara mı yapılcak canım
önce (1,347 puan) tarafından
İçiyorsun canım ama çok yapma yarim cay bardağı ılık 1 tatli kaşığı sirke 1 tatli kaşığı limon biraz tatlandırıcı olarak bal
0 oy
önce (318 puan) tarafından
Biz 3 hafta çektik canım uyku uyuyamadık çocuklar ben eşim öyle ilaçla geçmedi pekmez yaptık yine geçmedi 3 yaşına girecek oğlum zencefilli bal verdim geçer gibi oldu ama tekrarladı yine...hatmi çiçeği aldık aktardan 3 gündür veriyorum işe yarıyor gibi devam edeceğim kuru öksürük ve solunum yolları enjeksiyonu için... Bir tutam alıp kaynatıyorum ılık bir şekilde veriyorum 
0 oy
önce (974 puan) tarafından
Çocuğa doktora sorarak alerji ilacı verebilirsiniz bizde etki ediyor ama oğlum alerjik astım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
+1 oy
4 cevap 96 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 53 göst.

408,406 soru

12,270,355 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...