0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,122 puan) tarafından
Kızımla kavuşalı 10 gün oldu. Normal doğum oldu ama hala dikişlerim çok ağrıyor. Emzirirken sürekli oturduğum için aşağıya baskı oluyor. 5 gündür de yalnızım. Bebeğime tek başım ahrtöeye çalışıyorum. Biliyorum kimseye güvenip de yapmadım. Sorumluluk bana ve eşime ait. Uykusuz geceler, aç kalmalarım hepsi bir yana anne olmaz inanılmaz bir duygu. Bakmaya kıyamıyorsun. Konudan konuya atlıyorum ama duygularım da yazım gibi karmakarışık. 

3 Cevaplar

0 oy
(5,543 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

gecer gecer gecer bunlarda gecerr:) ilk 6 aylik farz ikinci 12 aylik sunnet 3. seviye 24 aylik son sunneti atlattinmi baya bi hayat kolaylasiyor. ama pesisira bir 24 ay daha var pesine kaza namazi gibi kiliyorsun yani yaşiyorsun. toplam 48 ayda islem tamamdir.

(121,904 puan) tarafından
puhahaha len hani vitir
(5,543 puan) tarafından
2 yastan sonrasi zaten bitmek bilmeyen bir bitir gibi:) sona geldim saniyorsun bi bakiyosun ohooooo daha cok var:)
(4,779 puan) tarafından
Nafile yok mu :)
(5,543 puan) tarafından
nafileler 48 ay sonrasinda:) cocuk anaokuluna gittigi sirada ozleyip videolarina bakmak falan nafileye giriyor.:) ilk dort sene farzlardan nafileye zaman ve kafa kalmioki:) gaha
(1,122 puan) tarafından
Hahahaha  çok eğleneceğiz desene
-Reklam-
0 oy

abooo 10 gunde ne uykusuz gecesi kiz bende unumu elemis elegimi asmak uzere olan bi anne olarak sana daha coook uzun aylar yillarca uykusuz kalcan diyimmi☺️☺️☺️☺️ şaka şaka demiyom☺️☺️☺️ lohusaya saygim sonsuz :angel: allah analu babali buyutsun

(4,779 puan) tarafından
Sevda 3. Ne zmn ☺️☺️☺️☺️
tam unumu eledim elek elimde asacakken ne 3.bebesi☺️☺️☺️☺️
(1,122 puan) tarafından
Allah razı olsun :) ne bileyim yani zor geldi biraz.
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Benim de 3 ay oldu uykusuzluk aclik duş alamamak hiç önemli değil de çaresizlik çok kötü gaz sancısı var ağlıyor elinden hiçbir şey gelmiyor ama anne olmak harika boncuk boncuk bakan sana aşık Bi çift goz
(1,122 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Rabbim canlarına sağlık versin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 155 göst.
0 oy
11 cevap 676 göst.
9 Mart 2022 Aile kategorisinde Koala annesi (3,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,283 puan) tarafından soruldu
0 oy