+2 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (44 puan) tarafından
Kizlar iyi günler yardımınıza ihtiyacım var beş sene önce ilk kızımda makat çatlağı geçirdim ilaçlarla geçti şimdi ki doğum da tekrarladı çok kötüyüm acidan ağlıyorum kabız olmasam bile acıyo artık yaptıktan sonra bir gün boyunca ağrı çekiyorum ve agliycak derece krem surdugumde çatlağın ileri doğru ilerlediğini hissettim bugün çok kötüyüm devamlı ağlama geliyo rahat deilim tekrar randevu aldım gidicem kroniklesti sanırım yaşayan varmı litfen yardım edermisiniz nasıl tedavi oldunuz

5 Cevaplar

0 oy
(792 puan) tarafından
Benim bı yıl sürdü inşallah sende iylesirsin çok zor bir durum ben sıcak suya oturdum prokto ve anestol kremi karıştırıp sürdüm heleki o anestol krem bölgeyi uyuşturucu için beni çok rahatlamıştı bol sıvı tuket Dr kabızlık için şurup işte benim kullandığım şurup osmolak ti
(44 puan) tarafından
Cnm çatlak ilermismiydi ssnin peki yoksa sadece ucundami vardi
(792 puan) tarafından
Canım benimki birazcık da utangaçlığımdan gidemedim yani derdimi nasıl açacağımı bilemedim doktora bir süre bekledim baktım olmuyor en sonunda gittim vallahi
(44 puan) tarafından
Bir yıl boyunca her tuvalet sonrası kanama ve ağrı sürdü mu cnm
(792 puan) tarafından
Hemde nasıl her tuvalette hüngür hüngür ağladım oturamiyordum bile
(44 puan) tarafından
Cnm birde çok afedersin kiremi sürerken farkettinmi mesela çatlak ilerdemiydi yoksa makatin ucundami benimki makat ucundan başlayıp ileri doğru gidiyo krem surerken farkettim ve çok aciyo birde krem surerken acıma fazla seninde aciyormuydu ilaç sürerken nasıl dayandın nasıl iyilestin lütfen bilgilerini çok ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum inan uyuyamıyorum bebeğime bakamiyorjm acıdan
(792 puan) tarafından
Yaa Allah şifa versin inşallah benim de ucundan başlayıp ilerliyordu hemde iki yerdendi benimki kremide çok zorlanarak sürüyordum ama surupa kullaninca iki haftaya hafifledi şurup kabız olmayı engelliyo bide anestol krem çok işime yaradı bölgeyi uyusturdugu için azda olsa agrimi aliyordu
(44 puan) tarafından
Kabız deilim ama genede tuvalet sonrası felakat ağrım oluyo catlak ucundan basliyo ileri kadar devam nasıl gecicek blmiyorum tuvalete gitmedigimde sıkıntı yok gittim gün ağrıdan duramıyorum kremi günde kaç kez sürdün cnm
(792 puan) tarafından
Sabah öğle akşam sürdüm canım Bir de genel cerrahiye randevu al belki yırtık ilerlemişse dikiledebilir aman Allah korusun sen ihmal etme git bir göster kendini
-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından
5 ay önce doğum yaptım aynısı benim başımda şuan tuvalete girince aglamamak için kendimi sıkıyorum 
(82 puan) tarafından
Yaa ben neler çektim valla doğum bunların yanında basit kalırdı neler denedim hiçbiri işe yaramadı doktorlar neden tavsiye etmiyor anlamış değilim düşün muayene bile oldum hiçbir işe yaramadı verdikleri kremler
(44 puan) tarafından
Ben İstanbul'dayım doğru yapılır da oule pimpirik oldum ya eksik bişey koyarlarsa içine ise yaramazsa diye korkuyorum
(44 puan) tarafından
Bnde öyleyim inan cnm yemek yemeye korkuyorum duphalac içiyorum ishal oluyorum o zamna bile hala kanama ve ağrı var çok kötüyüm o kremide alicam ama dediğim gibi daralma olmuş gibi napcam blmiyorum ameliyatta korkuyorum çocuklarım ufak
(82 puan) tarafından
İçine eksik koyacakları bir şey yok kardeşim vazelin ve sadece bir madde daha ekleyip karıştırıyoruz dedi
(82 puan) tarafından
Daralma diyorsun ya bence basur o bu çatlakta basur çatlağı doktor bana öyle demişti
0 oy
(82 puan) tarafından
Eczaneden rectoderm krem yaptır ben neler kullandım her kremi fitili kullandım hiçbiri bu krem Kadar iyi gelmedi hazır olarak alırsan çok pahalı çünkü devlet karşılamıyor ama eczane kendi yaptığı zaman çok tutmuyor muhteşem bir krem 
(82 puan) tarafından
Çatlarım olduğunda direkt o kremi sürüyorum iyileşince bırakıyorum bu arada o ilaç kireç gibi ama insan yaşadığı acıları düşününce mecbur kalıyorsun içmeye bu arada o kremden yaptırdın mı
(82 puan) tarafından
Hafif kabızlık için duphalac iyi gelir de ben artık çok kötü olduğum zaman bir tek magnezi calsine iyi geliyordu bana gece içiyordum sabaha tuvaletteydim ama işte etkisi 2 gün sürüyor sonra yine aynı benim o aralar çok kötü kabızlığım vardı nasıl geçti hatırlamıyorum ama 1 yıla yakın o kabızlığı çektim berbattı bir doktor da bana sabahları 2 bardak sıcağa yakın su iç evin içinde yürüyüş yap demişti o da iyi gelmişti bana
(44 puan) tarafından
Eczacıya gittim o kremi yapsamda 800 tutar dedi almasıda 1100 mi ne dedi fark yok dedi alicam ama aşırı baş ağrısı bulantı yapar dedi korkyorum birde yanlış verirler diuede korkuyorum bana adını tekrar yazarmisin kutununda resmini atma şansın varmi
(82 puan) tarafından
Adı rectoderm kutusu da sade isimsiz beyaz bir kutu  nasıl 800 tutar ya bence başka eczanelere de sorun ayrıca çok gitmiyor söyleyin az yapsınlar size bir 20 ml yapılsa yeter
(44 puan) tarafından
Sağol başka yere sorucam cuma günü aynı fiyata gelir dedi gerek yok kendisini al dedi ama senin kutuyu gostericem insaAlalh içindeki tek vazelinle bir madde deilmi dedim deil diyo
0 oy
(82 puan) tarafından

image

bak böyle küçücük bir kutu yapsın 

(82 puan) tarafından
Yan etkilerden de korkma 2 gün sürüp geçiyor
(44 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm benim çocuktan dolayı birturlu çıkıp alamadim tekrar eczaneye cuma cikicam o zaman ilk isim olucak artık inan duphalac şurubu fazla fazla iciyorumki ishal olayım diye baska türlü dayanamıyorum
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Benimde vardı ki hala var bir krem kullanıyorum geçiriyor biraz da olsa rahatlıyorum kabız olduğumda çok fena oluyorum ama krem rahatlatıyor
(1,627 puan) tarafından
Anestol bide madegascol
(44 puan) tarafından
Anladım fayda vermiyor bana anestol benim tuvalet sonrası çok ağrım oluyo
(1,627 puan) tarafından
Benden direkt kan geliyordu acıyla birlikte yürürken bile canım yanıyordu onlar iyi geldi bide furacin var bak o aşırı iyi herşeye iyi geliyor
önce (44 puan) tarafından
Şuan kullandığın hamgisi cnm
önce (1,627 puan) tarafından
Furacin daha etkili geldi geçen sene şuan kullanmıyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
+1 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu