+1 oy
220 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
Annemin önceliği hep kendi kardeşleri yeğenleri oldu onlar bize hersey diyebilir ama biz onlara hicbişey diyemeyiz onlar hep üstün biz hep altta babam hayatta yaranamaz bişey alsa hemen kendi gelinlerini öne sürer yok bizim gelinde aldı şu fiyat su marka ben en ucuzunu aldım zaten abim yengem ve ben bu konudan aşırı bunaldık dilede getirdik ama hâlâ aynı 

babam 53 yaşında emekli oldu babamı evde istemiyo gitsin çalışsın iş bulsun bune ne evde düzen belli ne bişey habire çay çorba istiyo banyoya giriyo falan diye yakınıyo babamlada çok tartışiyomuş babamsa o kadar mükemmel bi insan ki maddi olarak durumu çok çok iyi sigara yok icki yok isterki hep gezireyim yedireyim ama yaranamaz 

az önce kandil diye babamı aradım ağrıdayım dedi ne işin var orda dedim işe girdim burda kalıcam ayda 1 eve gidecem dedi evimiz erzurumda niye dedim kac yıldır yazik değil mi çalışıyorsun napiyim kızım habire tartışıyoruz dedi ben bugın sabah buraya geldim dedi 

bundan 1 ay önce babam benim yanıma geldi 10 gun kaldı annem bekar teyzemi çağırmış onla kaldı 10 gün boyunca ne aradı ne sordu arayınca bana bile hıhıhı diye cevap verdi.babam gideceği gün abime eşine niye geliyo gitmis kalsın işte demiş sırf teyzem orda kalsın diye.

Allah affetsin ama anneme karşı sevgim kalmadı soğudum aramak bole gelmiyo içimden.gunahamı giriyorum böyle yaparak

8 Cevaplar

+3 oy
önce (129,283 puan) tarafından
bence baban ayrilsin hayatini yasasin oyle kadinla omur gecmez adama hayati zehir ediyo
önce (789 puan) tarafından
ah ah kaç kere o yola girdiler
-Reklam-
0 oy
önce (835 puan) tarafından
Yazık babana valla böyle biriyle nasıl ömür geçsin kusura bakma canım seninde annen 
babam o kadar saf temiz kalpli ki yetim öksüz büyümüş 6 yaşından beri gülmedim diyo kızım gülmedim
önce (835 puan) tarafından
Valla boşansa adam rahatlar belki nasıl ki bir erkek zorbalık yaptığında biz kadına bosan çekme diyorsak erkeklerde bosanmali
0 oy
önce (5,038 puan) tarafından
Ksurua bakma da böyle kadınlara da hep mükemmel adamlar denk geliyor ya. 
gercekten öylee
önce (2,196 puan) tarafından
İnan yazacaktım :) bizim burda önce davranana ağlayacaksın beni derler ama tanımıyorsun beni. Ölürsem ağlamazsın yani :))
0 oy
önce (13,094 puan) tarafından
Valla baban sabırlı adammış,beni geçimini sağladığımız evde istemeyecek kadın kaç yaşında olursa olsun nikahım soyadımı da hak etmiyordur. Gitsin kardeşleri ile yaşasın annen. Ben anneme sert çıkardım sanırım bu noktada ve tavır alırdım
onuda yaptı canımmm 3 gün yüzümüze baktılar 4.gün yanımıza gelmediler
önce (13,094 puan) tarafından
Ay babana çok üzüldüm ya
0 oy
önce (11,367 puan) tarafından
Ama adamlar evdeyken de gerçekten iş görülmüyor evde bunalıyor insan sürekli evdeyken en azından ben öyleyim annemde öyle ama o şekil davranmıyor tabi
0 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Babana çok üzüldüm:(((
0 oy
önce (638 puan) tarafından
bazı anneler tuhaf babana yazık olmuş bu hikayede
0 oy
önce (399 puan) tarafından
Benimde annem babam emekli işe gidiyor diyor kavga ediyor kıskançlıktan , herşeyin hayırlısı evi ayrı olan evli olan günün sonunda evine gidiyor ama baban için zor hep onunla Allah yardım etsin hayırlısı olsun, baban için zor yarın bir gün elden ayaktan düşse bakmaz annen demekki 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 380 göst.
20 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 2801 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.