+2 oy
468 göst.
önce Diğer kategorisinde (541 puan) tarafından
Kızlar kuzenimle görüştük küçük kızını uzun zamandır görmemiştim 10 aylık falan yürümeye başlamış benimde çok hoşuma gitti ayy Maşallah ya bit kadar nasılda yürüyor dedim benim kızım geç yürüdü biraz ondan bana tatlı geliyor böyle küçük yürüyen çocuklar buarada o esnada farkında değilim bit kadar dedigiminin ama cidden içten söyledim kuzenim buna alınmış kızıma ufak demek istedi bakamadigimi ima etti zaten beni hiç sevmez demiş çok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma ve sinirlendim siz olsanız arayıp kendinizi açıklar mısınız 

30 Cevaplar

+8 oy
önce (3,893 puan) tarafından
Kendimi kuzeninin yerine koydum hmmmm.... Valla gülüp geçerdim pek takılmam bu duruma 
önce (541 puan) tarafından
Bide öyle içten sevdim ki yani yanlış anlaşılmam imkansız ama alınganlık yapmış bencede
önce (3,893 puan) tarafından
Şaşırdım bende ama olmadı sende durumu izah et sadece sevdiğim için öyle dedim yanlış anladıysan kusura bakma bı daha öyle sevmem dersin biraz uzak durursun umarım o da çok fazla abarttıginin farkına varır
-Reklam-
+3 oy
önce (835 puan) tarafından
Kuzenin gereksiz yere alınganlık yapmış ben olsam gülerdim yani
önce (541 puan) tarafından
Bencede canım alınganlk yaptı çünkü içten sevdim
+2 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Brnim kızıma herkes bit kadar mini mini yürüyor diyordu bende kahkalarla gülüyordum kuzenin regl gününe denk geldi sanırım 
önce (2,544 puan) tarafından
Cok iyiydi:) bu arada kuzenin geçmiş yarası varmış senle alakalı  baksana zaten beni sevmezdi diyo
Benim kuzenim değil kız :)))) post sahibi değilim ama kuzenimin benimle bir derdi olursa da o onu ilgilendirir banane der geçerim ahajahaja
önce (2,544 puan) tarafından
Cok iyiydi sana yazdim, gerisini post sahibine yazdim belirtmemişim canim :))
Ahah olsun arada olur böyle karışıklıklar:)))
+1 oy
önce (2,724 puan) tarafından
Kuzenin abartmış ben olsam aramam 
0 oy
önce (1,135 puan) tarafından
Boş ver bit kadar meseleyi abartmış 
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından
aay ona nasi takilmis ama hakkaten 10 aylikda bit kadar oluyo☺️ aman birak şu mubarek gunde alınan alınsın küsen küssün senin kalbini rabbim biliyo ne demek istediginide rabbim biliyo eee ne demisler kisi kendinden bilirmis isi☺️ bosver uzulme küssün sen onu degil o seni kaybeder çokda fifi de gec☺️
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Ya alınabilir hoşuna gitmeyebilir bunu anlarım ama kalkıpta bakamadığımı ima etti diye o lafı oraya çekmek için art niyetli olmak lazım 
0 oy
önce (995 puan) tarafından

Bazı inananlar bu çocuk konusunda çok abartıyor. Şahsen benim hoşuma gider. Yüz yüze geldiginzde söyle  ben güzel anlamda dedim diye anlat. :D

0 oy
önce (51,324 puan) tarafından
ben olsam cocugunu bir daha sevmezdim benim de öyle bir huyum var 

minik anlaminda sevimli anlaminda demissin belli ortada
0 oy
önce (3,242 puan) tarafından
Hiçte açıklamam valla kimsenin bi yerini kaldiramam
0 oy
önce (320 puan) tarafından
Alınacak yeri varmış yüz yüze gelince konu açılırsa sevdiğinden öyle dediğini söylersin 
0 oy
önce (1,497 puan) tarafından
Etrafında belki öyle imalarda bulunamlar olduğu için yanlış anlamış olabilir bence arayıp niyetinin kötü olmadığını anlat yanlış anlamışsın çok üzüldüm içten sevinirken bir anda söylemişim farkında bile değilim falan diye
0 oy
önce (2,577 puan) tarafından
Bu kadarina da takilmasinlar bir zahmet. Kusecek yer ariyorlar galiba, tmm baska benzetme yapabilirdin ama yani kotu bir sey gormedim
0 oy
önce (19,483 puan) tarafından
Aciklamami yapardım ben olsam. 
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Bence alınacak bir şey yok çok çünkü ve yürümüş hemen sen sevimli anlamında demişsin bizde çok kullanırız bu kelimeyi kuzeninin alınma günüymüş bide herkesin karakteri bir olmuyor bazıları gereksiz şeylere bile alınabiliyor sen yine ara anlat kendini bence
0 oy
önce (2,788 puan) tarafından
Demekki kötü düşünüyor kötü düşünen kötü yorumlar
0 oy
önce (1,842 puan) tarafından
Çok gereksiz alınganlık. Bit kadar lafı bu gibi durumlarda kullanılır zaten. Senin için çok önemli biriyse açıklayabilirsin kendini
0 oy
önce (6,201 puan) tarafından
Kuzenimde küsmeye yer aramış 
0 oy
önce (3,182 puan) tarafından

Yok artık. O kendisi sevmediği için bir şeye takmış bence. Kuzen bide yani el de değil çok komik :D

Ben olsam birşey demezdim. Ama samimiyetime göre aynı ortamda bulunduğum zaman derdim yanlış anlama öyle dedim ama diye. Ama bence gerek yok yaa. O niyetle demediysen çok saçma özüre, ezilip büzülmeye. Çok boş

0 oy
önce (399 puan) tarafından
Gerçekten insanlar dert edinmek için yer arıyor hayat böyle geçmez benimde kızım yere yakındı yani ufacık hala bile derim ufacık boyu vardı yere yakındı vs başkası da derse alınmam yani ne var bunda art niyetli olan anlaşılır o ayrı ama sizin o anki sevimlilik için söylenmiş bir şey sen dersin ben kötü niyetli demedim gerisi ona kalmış takma kafaya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 803 göst.
12 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Düşes19 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 618 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Romanizzz34 (3 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,544 cevap

37,508 kullanıcı