+2 oy
469 göst.
önce Diğer kategorisinde (541 puan) tarafından
Kızlar kuzenimle görüştük küçük kızını uzun zamandır görmemiştim 10 aylık falan yürümeye başlamış benimde çok hoşuma gitti ayy Maşallah ya bit kadar nasılda yürüyor dedim benim kızım geç yürüdü biraz ondan bana tatlı geliyor böyle küçük yürüyen çocuklar buarada o esnada farkında değilim bit kadar dedigiminin ama cidden içten söyledim kuzenim buna alınmış kızıma ufak demek istedi bakamadigimi ima etti zaten beni hiç sevmez demiş çok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma ve sinirlendim siz olsanız arayıp kendinizi açıklar mısınız 

30 Cevaplar

0 oy
önce (951 puan) tarafından
Saçma sevme tarzı olmuş ne alaka bit kadar ama kuzeninde ne anlamlar çıkarmış :)) demek ki seni tanımıyor ben benim ne demek isteyecegimi anlamayan bir insana açıklama yapmazdım ya da yapar mesafeli olurdum 
-Reklam-
0 oy
önce (4,981 puan) tarafından
Pehhhh lohusa desem değil ben kendimi açıklar birazda tavır yapardım galiba 
0 oy
önce (1,167 puan) tarafından
Onun eziklik kompleksi var bence.Kendinj tedavi etsin herkes boyle ona buna inirsa arkasini toparlarsak oooo
0 oy
önce (7,719 puan) tarafından
Evet ben olsam ararım ama durumu açıklamak yerine ne kadar fesat olduğunu söylerdim. Çok tatlı bir ifade küçücük demek yani bunda alınacak ne var. Bazı insanlar gerçekten o kadar sindi o kadar fesat ki herkesi kendi gibi görüyor. Daha da işim olmazdı öyle insanla 
önce (541 puan) tarafından
Aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum ne eksik ne fazla
0 oy
önce (99 puan) tarafından
açıklasan anlayacak mı kavgaya mı dönüşecek ona göre karar ver bence
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Bunda yanlış anlaşılacak ne var kuzenin bence çok alıngan açıklanacak bir durum göremedim ben mecazen kullanilan kelimelerde insanlar üzerine alınacaksa sürekli işimiz var valla
0 oy
önce (2,813 puan) tarafından
10 aylik çocuk zaten bit kadar olur nasıl bir alınganlık seviyesi bu 
0 oy
önce (20,453 puan) tarafından
Açıkla bence alınmış
0 oy
önce tarafından
Tabiki de bi hata yaptiysam ozur dilerim bence ara hakkini helal et gercekten kotu niyetim yoktu agzimdan kacti yoksa senin anneligini de cocugunun gelisimini de begeniyorum kizini da cok seviyorum o da benim bi evladim de ben olsam oyle derdim 
0 oy
önce (717 puan) tarafından
Kuzenin küsmeye bahane arıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 803 göst.
12 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Düşes19 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 618 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Romanizzz34 (3 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,591 cevap

37,510 kullanıcı