0 oy
169 göst.
önce Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Aranızda gerçekten terapist olan varmı bu dönem çok kötü zamanlardan geçiyorum ve paramda yok piskiyatri için zaten postlarima bakarsnz anlarsnz beni gerçekten böyle biri varsa sosyla medya yada numarmi vereblrm gerçekten yardıma ihtiyacım var 

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,164 puan) tarafından
Canım sorunun sağ alt köşesinde düzenle işaretinden başlığını düzeltirsen daha iyi olur. İnşallah birisi yardımcı olur. 
önce (330 puan) tarafından
Tamam canm yapay zeka yapms
önce (3,164 puan) tarafından
Bacım böyle de içerik belli değil kapatabilirler terapist arıyorum ekle başına. Uğraştırıyorum ama yardımcı olabilmeleri için yani
Tamam bacm sağol
-Reklam-
0 oy
Kimse yokmuuu
0 oy
önce (1,276 puan) tarafından
Kendi kendimin terapisti oldum inşallah çıkar biri 
Teşekkürler canm
0 oy
önce (3,927 puan) tarafından
İstanbuldaysan eğer büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz psikoloğ desteği var. Ya da ilçe belediyesini ara varsa yardımcı olurlar. Bir digeride e devlette aile danışmanlığı başvurusu var ucretsiz o da canim
E devletten nasıl oluyo canm
Arama butonun aile danışmanlığı başvurusu yaz canim sonra adımları takip et hiç basvuru yapmadım bende Instagram'da görmüstum çok kişi faydalanmış
önce (227 puan) tarafından
Cnm telefndami gorusme oluyor yoksa yuz yuze mi
Canim hiç bilmiyorum ben okuyali baya olmuştu aklımda kalmis
0 oy
önce (594 puan) tarafından

Yani sizi sizden daha iyi kimse anlayamaz, sizi anlayacak birini arıyorsanız terapist anlar devlet hastanelerinde ücretsiz. Bir başkasının sizi anlaması için hayatınız da bazı şeylere gözleri ve kulakları ile şahit olmalı sizi anlaması için. Evliliğinde mutlu mesut olan sizi anlamaz. Yada evliliğinde sorunu olan da sizi anlamaz çünkü her sorun farklı olduğu için anlama sekli farklı oluyor. Terapist arıyorsan illa ki abdest al namaz kıl rabbin ile dertleş emin ol sana iyi gelecektir çoğu zaman kendi psikolojimi o şekilde düzelttim. 

Zaten psikolojiyi de bozan insan oğlu değil mi?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bacm
0 oy
önce (639 puan) tarafından
Diğer postlarina bakayım dedim bakmaz olaydım canım seni böyle yaptığını biliyorum ailen resim at onlara niye kimse arkanda durmuyo o eşini Allah bildiği gibi yapsın 
Durmuyorlar bacm başlarına kalrm diye
0 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Çocuk gelisiciyim cnm ne derdin var oda bir tür  terapist sayılır 
Bacm burdan uzun olur Instagramin varmı

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 658 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.