+2 oy
395 göst.
önce Diğer kategorisinde (789 puan) tarafından
aynı apartmandayız aynı yaşdayız aşırı samimiydik eşlerimiz bile dalga geçerdi asansörde yatın falan diye taki aynı anda hamile kalana kadar 

birgün bize hamile olduğunu söyledi 9 hastalıkmıs bende bebek düşünüyordum sonra ben hamile olduğunu 11 haftalikken söyledim aramızda 8 hafta var yani ben 11 haftalık hamileyken oda 19 haftalık hamileydi nedensiz yere araya rekabet soktu ikimizde özel hastaneye gidiyorduk ama nedense her topluma girişimizde ya da grup mesajlaşmalarında biz ezma bi üste çıkma çabası sesiz zamanla benden herşeyini saklamaya başladı haftasını ayını cinsiyetini bileee hatta ismini bilee ama bana. bebeğimin kilosuna varıncaya kadar sorar.ben 3 yıldır bu apartmandayim o daha 1 yildir ve herkese üstten baktığı içinden kimse pek yakın değil ama ben  içli dışlıyım sonucta hepsi 3 yıldır tanıyorum sürekli yemek falan getiriyolar diğer kızımla ilgileniyolar diye bunada bilendi ikide bir şu komşu yemek getirdi şu komşu şunu getirdi diye 

3 gündür mesajlara falan bakmıyor gruba yazmıyo bugün birisi gruba yazdı o doğurmuş diye giden kimseyi içeri almamışlar ellerindne tabakları almışlar eve davet etmemişler.kaç ismini sorduk geçiştirme cevap verdi.sırf bebeģin esyalarını görmeyelim diye kimseyi evin almamış 

şimdi bende bebek görneye gitmek istemiyorum.gitmrsem anlarl mı ayıbını

12 Cevaplar

+5 oy
önce (129,472 puan) tarafından
her konuda hakli olabilirsin ama şu bebek gormede haksizsiniz☹️ yeni dogum yapana hemen gidilmez bence ilk 3,4 ay gidilmemeli dogru olan yemegini verip kapidan donmek zaten lohusayken rahatsiz edilmemeli
önce (1,718 puan) tarafından
Valla ben dogum yapalı 45 gün oldu. Evde 3. Dünya Savaşı var sanki. Ne yemek yapabiliyorum. Ne ev topluyorum. Ne büyük kizimla ilgilenebiliyorum.  Bebek uyumuyor sürekli onu uyutma derdindeyiz. Tipim desen gören tanımaz beni. O derece bakımsızsim.  Şimdi benim evime biri gelmek istese açık açık derim sonra gelin diye. Yani dediğinize çok katılıyorum. En doğru zaman 3-4 ay Sonra olmali.
ben uzakdayim kimsem yok gelen gidende olmadi bana ama olsunda istemezdim hele ilkde tecrube yok lohusalik duygulari yukleniyo insan uykusuzluga alisik degil bide gelen giden yukunu cekmek asla istemezdim
önce (11,371 puan) tarafından
Katılıyorum ya ne bu bebek sevdası çok meraklılarsa yapsınlar doğursunlar kadın daha yeni doğum yapmış dedikodusunu yapıyorlar içeri almadı diye. İyi etmiş 3 gün ya 3 gün olmuş daha ne bu aceleniz
bide wp grubdan o lohusa okuyosa vaay haline al sana lohusa bunalimina saglam bi sebeb
önce (11,371 puan) tarafından
S ederdim öyle insanları
-Reklam-
+1 oy
önce (974 puan) tarafından
Arardım müsait misin bebek görmeye gelicem diye değilim derse kendi dönene kadar gitmezdim müsaitim derse yarım saat gidip gelirdim oda samimiydik dediğin için
+1 oy
önce (966 puan) tarafından
Doğurur doğurmaz bebek görmeye gidilmez ve bebegin eşyalarını görmeyelim diye içeri almamış kısmında aslında sinsi ve rekabetçi olanın sen olduğun anlaşılıyor..19 hafta 11 hafta falan diye çeteresini tutmussun..
önce (13,565 puan) tarafından
Nedense brmde aynı şeyi düşündüm
önce (13,565 puan) tarafından
Eski postlarını okudum da düşüncemizde haklı çıkmışız :)
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Yani ayıbını anlayacak birine benzemiyor ama sende ona hbişeyini söyleme bilmesin yani bebek konusunda da rekabet edecek kadar düşmüş gerçekten 
0 oy
önce (2,068 puan) tarafından
Siz böyle narsist,egoist birini görmeyemi gidiceksiniz birde? Sanki bu dünyada bi o doğurmuş gibi havasında...hiç sevmem böyle tipleri değil arkadaşım olsun aynı apartman olsun hatta en yakınım akrabam olsun görüsmem ne selam nede sabah!.
0 oy
önce (4,685 puan) tarafından
Neden sırf eşyalarını görmeyin diye içeri almasın? Kusura bakma lütfen ama çok saçma bir düşünce bu. Yeni doğum yapmış lohusa eve kimseyi almaması çok normal. Rekabet konusuna gelince, belki sana öyle gelmiştir yada gerçekten öyledir. Mesafe koymak en iyisi ama bunun için bebek görmeye gitmemek bana fazla geldi 
önce (282 puan) tarafından
Kendinle celisiyorsun tatlım sanada iyi geceler
önce (789 puan) tarafından
evet ve gercekten insan en çok lohusayken desteğe ihtiyacı oluyo eşide 3 gün izin alabilmis bizde dedik ki herkes 1 kap bişey yapsın pasta tarzı böyle acil biseyde ısıtıp yiyebilsin
önce (7,712 puan) tarafından
Yorum yapan gönderı sahıbı degıl yalnız
önce (282 puan) tarafından
Ben zaten delilo mudur nedir ona dedim
önce (4,685 puan) tarafından
Gönderi sahibi sandım bilsem cevap bile vermezdim
0 oy
önce (19,504 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Daha yeni doğum yapmış. Hemen gitmeyin bence. Ama kapıdan uğra hayırlı olsun de. Davet ederse girersin. Sonra hediyeni goturursun. Hala muhabbetiniz devam ediyorsa ama. Ama ne olursa olsun aranızda çok kötü bişey yoksa yap bi kek ya da yemek götür git. Şuan çok iyi gelir ona . Tavırlarına hala devam ederse ona gire düşünürsün sonrasını 
amacımız gidip oturmak değil zaten kimsesi yok doğuma esinin ailesidr bizi bekleme gelip rezil olamayız demiş bizde dedik ki elinin altında pasta börek bişey olsun eşinede sadece 3 gün babalık izni vermişler kapıdan verip dönelim
0 oy
önce (1,350 puan) tarafından
Belki kötü günler geçirmiştir çok fazla rahatsizlanmistir o yüzden rahat edemem diye görüşmek istememiştir eğer rahatsiz oluyorsanız muhatap olmayabilirsiniz tabi ki ama benm arkadaşımın da zor bir dogumu oldu mesela kendi kaynanası dahil kimseyi 1 ay evine almadi oturamiyordum kendime sahip cikamiyordum dedi hepimzi de saygı duyduk
0 oy
önce (330 puan) tarafından
İçinden ne geliyorsa öyle yap. Gitmezsin keşke gitseydim dersin. Gidersin kalbini kıracak bir şey yapar pişman olursun. 
0 oy
önce (3,284 puan) tarafından
Hala gitmeyimi düşünüyorsun???
0 oy
önce (675 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
yorumumu sildim ay 
onu duyup hamile kalmadım ben ondan önce 2 kere düşük yaptım 1
2.si bunu düşüne. sadece ben değilim diğer 2 arkadaşımizdanda saklamış
3.bana her ay arayıp bebeğin kaç kilo diye sorup kendine sorunca benimki pek bişey değil demesi ve her konuda soruyo haftasini ayini kilosunu ultrason kağıdına bakmak istiyor benn de ne dese söylerdim karsi ben soruncaa yaa istee söyle oldu yan yattı çamura bakkt
önce (675 puan) tarafından
ayrintilari sen bilebilirsin ben bu yazdiklarin uzerinden degerlendirme yaptim kirdiysam affola saglikla gelsin bebegin
doğru evet belki tam detaylı yazmadığım için coğu kişi anlamadı sağolun bu arada
0 oy
önce (17,914 puan) tarafından
Doğuran kardeşim değilse üç gün bebeği görmeye gitmem kardeşime de gider evini temizler yemeğini yapar gelirim yani hayra giderim odasını göreyim dolabına bakayım diye değil 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 534 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,537 cevap

37,606 kullanıcı

Kategoriler

...